Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

wujeks Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.06.2011 22:39    #4601     Sufler - Porady do gry - Zawodnicy mnie nie sluchają
[quote=Zymon]Miałem podobnie w fm2008 a teraz fm2007.W fm2008 Legia potrafilem wygrac 4:0 z Sevilla a potem dostac becki od Poloni Bytom.To chyba taki urok tych gier.Może powinienes ograniczyc im swobode taktyki?[/quote]

Mają już ograniczoną swobodę, nie pomogło... Ja nie mam pretensji, że mnie ktoś pokona, tylko do tego, że piłkarze grają zupełnie inaczej niż im karzę...

[quote=loswariatos]Oglądasz cały mecz czy tylko fragmenty?[/quote]

Oglądam rozszerzoną relację.

Ostatnio już mnie doprowadzili do takich nerwów, że wyłączyłem grę bez zapisania po meczu... Wiadomo jak takie coś się kończy, zupełnie straciłem zapał i motywację do gry... Szkoda, chyba będę musiał teraz zaczynać od początku...

Czarodziejski Partyzant

Newcastle. 20 mln na transfery, duży budżet płacowy. Można sprzedać Bartona, Nolana, Rangera, Ameobiego i Williamsona, więc można nawet dobić do 40 mln. :) Z ciekawych juniorów jest Vuckić. Do tego świetny Tim Krul (szkoda, że tylko w FM), Steven Taylor, Jose Enrique (bóg na boku obrony, jeden z najlepszych piłkarzy w grze na tę pozycję), Cheick Tiote, Haten Ben Arfa, Jonas Gutierrez. Na prawdę jest w tym klubie wielki potencjał. Jedyny problem to blisko 5 przeciętnych napastników, których nikt nie chce kupić.

serotonin Partyzant

Witam.
Zacząłem grę Newcastle na nowym uaktualnieniu, właśnie zacząłem trzeci sezon mam okienko transferowe i spotkała mnie bardzo, ale to bardzo dziwna i zarazem śmieszna sytuacja.
Mianowicie kupiłem sezon wcześniej Sebastiana Bassonga z Tottenhamu rozegrał dosyć dobry sezon i zaczęła mu korba siadać, że chce do większego klubu. To ja nie robiłem mu przeszkód i pozwoliłem mu odejść, ale cena zaporowa to 12,5 miliona euro i dostałem oferty od Realu Madryt i Romy w wysokości 10, ale chciałem więcej bo już zaklepałem sobie za 11,5 miliona Chygrynskiego. I tu nagle dostałem ofertę od Fulham Londyn w wysokości 12,5 miliona to ją zaakceptowałem i Bassong przeszedł do nich.
Teraz dotarłem do setna sprawy :) Po co on odchodził to takiego klubiku ?? Chciał iść do większego a poszedł do jeszcze mniejszego niż Newcastle. Nie wspomnę, że gram w barażach o LM a Fulham nie gra w europejskich pucharach. Nie licząc tego, że mój klub jest bogatszy, ma większy stadion i o wiele lepiej w lidze się spisuje.
Moje pytanie o co chodzi tej grze ?? Nie widzę żadnego sensu w dzianiu tego zawodnika, głupota tej gry czasami nie zna granic !!

Włóczykij Partyzant

Zastanawiam się co wybrać:
Wisłę czy jakąś śląską pierwszoligową 9albo i nawet Górnika) drużynę. Chodzi mi o to, by czerpać radość z gry, ale też możliwie najfajniej wyrabiać sobie dobre nawyki dotyczące gry. Gra Wisłą na pewno będzie o tyle fajna, że mimo obecnego miejsca zamieszkania wciąż jestem fanem tego teamu, ale obawiam się, że będzie zbyt nudno i łatwo?
Pozostałe pomocne informacje:
Jestem totalnym noobem, gra od razu mi się spodobała i myślę, że możliwie sam będę zajmować się wszystkim - ustawieniem, treningami, etc. Co prawda poczytałem parę ciekawych artykułów i poradników, głównie chcę jednak czerpać wiedzę empirycznie.

loswariatos Młody aktywista

[quote=rKlonos]To dlaczego mogę wybrać jako dostępne zespoły" "Wszystkie", "Tylko reprezentacje" lub "Tylko angielskie kluby" ?[/quote]

No pomyśl chwilę. Skoro masz do wyboru "tylko angielskie kluby", "tylko reprezentacje" i "wszystkie" to co może oznaczać ostatnia opcja? Czyżby kluby angielskie+reprezentacje? Wczytałeś tylko ligi angielskie na małej bazie danych więc jedyna kadra jaką możesz mieć możliwość prowadzić to Anglia. Ewentualnie przy dobrych wiatrach może Walia czy Szkocja, nie wiem jak to jest rozwiązane w przypadku Wielkiej Brytanii.
meglio fascista che frocio

PDrasta Młody aktywista

1 sezon w Gdańsku, wielka szkoda że Buzała został wykupiony przez GKS i nie mogłem go zatrzymać :/
http://zapod(...)png.html http://zapod(...)png.html http://zapod(...)png.html http://zapod(...)png.html http://zapod(...)png.html i ostatni sytuacja, która moim zdaniem nie powinna mieć miejsca http://zapod(...)png.html Strzelam bramke w 96' minucie, choć sędzia doliczył tylko 4, tutaj strzeliłem na 3:1, ale gdyby ktoś mi strzelił tak bramkę i straciłbym punkty, to byłbym niezadowolony..Takie sytuacje się zdarzają(o ile pamiętam to mecz Arki z Lechią - 2 bramki dla Lechii pod koniec w tym jedna po doliczonym czasie juz, jak teraz..
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

7suarez7 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
Szukam asystenta do Liverpool początek 4 sezonu FM11 łatka 11.3 by był oczywiście lepszy od Samy Lee. Mile widziani Szkoci lub Anglicy

elsiete Młody aktywista

03.06.2011 10:08    #4608     Sufler - Porady do gry - Zidane,Beckham w Realu
FM 2005 lub 2006

ewentualnie odpal sobie oficjalny edytor dołączony do FM 11 i dodaj Beckhama do Realu, zmien Zidanowi role ze sztabu szkoleniowego na piłkarza, figo tez powinien byc w bazie danych

Zymon Partyzant

witam mam pytanko do doswiadczonych graczy.Czy w FM2007 7.02 Boguski i Strugarek dobrze sie rozwijaja.Pytam bo koncze sezon (Wisła Kraków 1 sezon) Strugarek gra niezle ale mam jednego zawodnika na jego pozycje na oku...co do Boguskiego to nie wiem co z nim zrobić.Mam w skladzie Brozka,Radovanovica,Kobeszke i Maleckiego i napewno sprzedam Brozka(zeczy sie chlopak rozwijal i zrobil kariere)...Czy Bogusia lepiej jeszcze dalej wypozyczac,sprzedac czy zostawic?
był - będzie - jest zawsze IKS!

Zymon Partyzant

[quote2=Falcon][quote=Zymon]szukam napastnika do Wisły Kraków.Mam Brożka,Kobeszke,Małeckiego,Radovanovicia i Svitlice ale...
z Svitlica chce rozwiazac kontrakt bo gra malo i slabo,Radovanovic tez gra slabo ale dam mu szanse do konca rundy a Malecki kontuzjowany na 2 miechy...
przydalby sie jeszcze jakis prawy pomocnik i srodkowy obronca.
Najlepiej jak by to by byli Polacy...
FM2007 7.02 1 sezon[/quote]
Zawodników z ligi polskiej nie polecam, polecam za to Kiril Pavlyuchek oraz Hleb( oczywiście ten mniej znany).Obydwaj panowie z Białoruśi.
U mnie dali radę w Dortmundzie to w lidze polskiej też będzie dobrze.
[/quote2]

Pavlychenke nie mam w bazie a Hleb to bardziej prawoskrzydłowy niz napastnik i wart az 1,6 mln euro...
myslalem nad Hernanim...pozniej napisze jacy pilkarze sa dostepni za wmiare realne ceny i prosilbym o pomoc w wybraniu tych własciwych
był - będzie - jest zawsze IKS!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.