[quote=Zymon]Miałem podobnie w fm2008 a teraz fm2007.W fm2008 Legia potrafilem wygrac 4:0 z Sevilla a potem dostac becki od Poloni Bytom.To chyba taki urok tych gier.Może powinienes ograniczyc im swobode taktyki?[/quote]
Mają już ograniczoną swobodę, nie pomogło... Ja nie mam pretensji, że mnie ktoś pokona, tylko do tego, że piłkarze grają zupełnie inaczej niż im karzę...
[quote=loswariatos]Oglądasz cały mecz czy tylko fragmenty?[/quote]
Oglądam rozszerzoną relację.
Ostatnio już mnie doprowadzili do takich nerwów, że wyłączyłem grę bez zapisania po meczu... Wiadomo jak takie coś się kończy, zupełnie straciłem zapał i motywację do gry... Szkoda, chyba będę musiał teraz zaczynać od początku...
Mają już ograniczoną swobodę, nie pomogło... Ja nie mam pretensji, że mnie ktoś pokona, tylko do tego, że piłkarze grają zupełnie inaczej niż im karzę...
[quote=loswariatos]Oglądasz cały mecz czy tylko fragmenty?[/quote]
Oglądam rozszerzoną relację.
Ostatnio już mnie doprowadzili do takich nerwów, że wyłączyłem grę bez zapisania po meczu... Wiadomo jak takie coś się kończy, zupełnie straciłem zapał i motywację do gry... Szkoda, chyba będę musiał teraz zaczynać od początku...

Z ciekawych juniorów jest Vuckić. Do tego świetny Tim Krul (szkoda, że tylko w FM), Steven Taylor, Jose Enrique (bóg na boku obrony, jeden z najlepszych piłkarzy w grze na tę pozycję), Cheick Tiote, Haten Ben Arfa, Jonas Gutierrez. Na prawdę jest w tym klubie wielki potencjał. Jedyny problem to blisko 5 przeciętnych napastników, których nikt nie chce kupić.
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty