Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

josedratewka Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
A próbowałeś reinstalki? Może jakieś pliki uszkodziły się podczas instalacji.

Perla Partyzant

Grupa: Ekspert
10.06.2011 18:14    #4592     Sufler - Porady do gry - Problem z poleceniami z ławki
Mam problem z poleceniami wydawanymi z ławki. Mianowicie kiedy wybieram jedno z nich, ma ono status "Oczekiwanie" dopóki nie przeprowadzę jakiejś zmiany w taktyce. Co ciekawe, ten problem pojawił się dopiero w 3. sezonie gry, wcześniej wszystko działało poprawnie.

Wie ktoś jak rozwiązać problem? Trochę przeszkadza to w grze.

Quaste Partyzant

Poszukuje jakiś dobry sztab szkoleniowy. Lech Poznań początek grania

brayoz Partyzant

10.06.2011 11:43    #4594     Sufler - Porady do gry - Bardzo długie ładowanie gry
[quote=michal2708]Warto sprawdzić czy nie ma "ptaszka" przy zatwierdzaniu zmian po zmianie skórki.[/quote]

Był, odznaczyłem, ekranu ładowania nie ma w ogóle, od razu mam menu ;) Dzięki.

michal2708 Partyzant

10.06.2011 09:32    #4595     Sufler - Porady do gry - Bardzo długie ładowanie gry
Warto sprawdzić również czy nie ma "ptaszka" przy buforowaniu skórki oraz zatwierdzaniu zmian po zmianie skórki. Ta druga opcja powoduje, że gra przy uruchomieniu czyta wszystkie configi dotyczące grafiki (logosy, kitsy itp.) a to potrafi zając nawet kilka minut przy słabaszym sprzęcie.
Poza tym to co zostało powiedziane już wcześniej: regularna defragmentacja dysku i sprątanie śmieci.

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Wiedza z obserwacji, to jest główny czynnik. Możesz nie mieć nikogo w sztabie szkoleniowym z innego kraju, nie nawiązywać z nikim współpracy, ale wyślesz scoutów w świat, a w nowym sezonie może trafi ci się egzotyczny junior. Nie raz miałem młodzież z Samoa, Brytyjskich Wysp Dziewiczych czy Erytrei.

Zymon Partyzant

[quote=r0gaL]Witam potrzebuje pomocy w wyborze drużyny, interesują mnie drużyny zapomniane ze słabych lig mam na myśli np drużyny z węgier które kiedyś były potęgą. ale to nie jest warunek konieczny. mogą być też słabsze ligi z ciekawymi drużynami żadne potęgi potrzebuję wyzwania[/quote]

Troszke nie pasuje ale możę zainteresuje cie Leeds,Rapid Wieden,Domzale,Maribor,Widzew??potegą był...
był - będzie - jest zawsze IKS!

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

Wpływ na to mają też kluby z jakimi prowadzisz współpracę.
Zazwyczaj w szkółce pojawiają się gracze o narodowościach związanych z sąsiadami kraju w którym prowadzisz klub.
I tak jak napisałeś od siatki skautingu, ale to jedynie wówczas jak masz tzw. wiedzę szczegółową/dokładną.

Sidorf Partyzant

Najlepiej mieć jakiegoś członka sztabu szkoleniowego z kraju, z którego chce się mieć juniora. Ważna jest umiejętność rekrutacji oraz, z tego co zauważyłem, reputacja. Wtedy jest duża szansa, że taki jeden się pojawi i w dodatku będzie miał w ulubionych pracownika, który go "sprowadził".

Sir Mih Partyzant

Witam. Moje pytanie brzmi: Czy to, że w naszej szkółce pojawi się obcokrajowiec zależy od czegokolwiek, czy to czynnik losowy gry? Kiedyś grając Middlesbrough trafił mi się junior z Polski. Grając Rodą Kerkrade też chyba polak się pojawił. Czy wpływ na to może mieć moje pochodzenie? (gra się tym sugeruje?) A może zasięg siatki scoutów (bo ich pochodzenie raczej nie) i wiedza na temat światowej piłki?
W realnym życiu wygląda to tak, że jak znajdzie się taką perełke, to sprowadza się ją do swojej szkółki (tak bylo chociażby z Lionelem Messim). W FMie też tak jest?

Ktoś kto grał wiele sezonów, na pewno coś na ten temat wie - zwykła losowość czy można tym jakoś "pokierować"?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.