Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Zymon Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.06.2011 15:03    #4581     Sufler - Porady do gry - Dylemat
http://www.cmrev(...)kam.html
polecam!tam rozwiązujemy takie problemy.Pozdrawiam
był - będzie - jest zawsze IKS!

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

11.06.2011 23:36    #4582     Sufler - Porady do gry - Trening pozycji dla regena
Możliwe. Miałem podobną sytuację, tylko, że z normalnym graczem. Zaczynałem w Southampton i miałem tam takiego piłkarza - Guly do Prado. Atrybuty świetna na pozycję środkowego pomocnika z rolą wysuniętego rozgrywającego. Problem był jednak w tym, że on potrafił grać tylko jako ofensywny pomocnik lub napastnik. Przy środku pomocy miał czerwoną kropkę. Cały sezon jednak tylko tam go wystawiałem, aż na koniec sezonu w zakładce "Ustawienie" było napisane - "Środkowy pomocnik - Naturalny".

Podobnie zrobiłem z Florentinem Matei. Potrafił grać tylko po lewej stronie boiska lub w środku. Ja go jednak uczyłem grać na prawej. Efekt? Na koniec sezonu - "Prawy pomocnik - Uzdolniony".

Spróbować zatem z pewnością nie zaszkodzi. W dwa sezonu powinno Ci się udać.

Tome888 Partyzant

up

Zobacz do włoch tam każda drużyna ma długi. Może Deportivo? Ciężko taką drużynę znaleźć. Możę coś ze słabszych lig? Tylko we słabszych ligach nie ma za bardzo długów. Hmmm... Może jeśli ci to przeszkadza to nie wydawaj pieniędzy któr dostaniesz na transfery???

PDrasta Młody aktywista

11.06.2011 18:56    #4584     Sufler - Porady do gry - co byśmy chcieli w FM 2012?
Jedna sprawa, która jest do poprawki to zachowanie zawodników i SĘDZIÓW po dostaniu czerwonej kartki..

w meczu z Jagiellonią(mam 8 meczów z rzędu wygranych w lidze) Abdou Traore(pom) dostał czerwoną kartkę w 1 minucie. Jaga strzeliła na 1:0 przed przerwą(uderzenie z ok. 30 metrów), daje rozmowe motywacyjną, jest wyrównanie Titiego, po tym wrzutka z 35 metrów i gol dla Jagielloni, po kilku minutach wyrównuję i jest 2:2, zadowolony już z prawdopodobnego remisu przy czerwonej kartce w 1 minucie co się okazuje? dostaje bramke znów z 30 metrów na 2:3..to odnośnie zawodników, jeżeli chodzi o sędziów - zauważyłem, że arbitrzy starają się troszke sędziować dla gospodarzy( realnie), nie chodzi mi tutaj o takie wielkie przewinienia, ale niechętnie ogólnie dają czerwoną kartkę od razu. Tutaj jako gospodarz, moj zawodnik dostał czerwoną kartkę, a nie był to taktyczny faul, normalny, żółta jak najbardziej, ale nie czerwona, do tego w pierwszej minucie.. szanse na moje zwycięstwo dramatycznie spadły...co o tym sadzicie?

http://zapod(...)png.html - goście bez czerwonej..
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

Michaell Partyzant

11.06.2011 16:52    #4585     Sufler - Porady do gry - PA generowanych newgenów
Poziom bazy treningowej i szkółki juniorów w swojej legii mam doskonały do tego jeszcze akademia piłkarska i przez 10 sezonów nie trafił mi się żaden dobry junior.

Tak, na cofniętego, szczególnie z takimi podaniami, kreatywnością, błyskotliwością, czy decyzjami.

Chociaż nie nadaje się na niego idealnie, to ja bym spróbował kompletnego napastnika. Niby w niczym nie jest wybitny, ale jest dość uniwersalny. Spróbować z pewnością nie zaszkodzi.

Tome888 Partyzant

11.06.2011 16:51    #4587     Sufler - Porady do gry - Hazard czy Sanchez?
Nad czym tu myśleć jeśli ci nie przeszkadzają ograniczenia obcokrajowców to bierz Sancheza jest najlpeszy.

11.06.2011 16:44    #4588     Sufler - Porady do gry - PA generowanych newgenów
Przede wszystkim od poziomu szkółki młodzieżowej i bazy treningowej. Nie wiem, może od reputacji kraju, albo od stopnia jego rozwinięcia?

PDrasta Młody aktywista

No niby może, chciałem spróbować ale szkoda mi meczu, który miałby się zakonczyc remisem/porazka, bo walcze o mistrza.. różne kombinacje cofniety, defesywny, kompletny itp sprawdze w przerwie zimowej ; )

PDrasta Młody aktywista

Co było o Modebadze się dowiedziałem. Teraz żeby nie zaśmiecać forum, daję nowy wątek.

Chodzi mi o budżet płacowy i transferowy. Nie mam pojęcia czy go oszczędzać, czy nie. Czasem mogę kupić/wyciągnąć za darmo zawodnika, lecz chce on wysokie wynagrodzenie/muszę zapłacić większą lub całą część budżetu - tutaj nasuwa mi się pytanie - nie kupić i oszczędzić, czy może kupić i stracić troszke pieniędzy(nie wnikam czy zostaną odrobione prze gre). Mianowicie - czy oszczędzając dostanę tyle samo pieniędzy na następny sezon na płace transfery, czy tylko dopełni mi się kwota?Najprościej będzie na przykładzie - zarząd 'chce' mi podarować 5mln złotych na transfery i 200.000zł / tyg na płace. Mając 2mln na transfery i 50.000zł/tyg zarząd uzupełni mi do 5mln i 200.000 czy dostanę tą kwotę i będę mieć 7mln / 250.000zł? Mam nadzieję, że zrozumiecie.
Warto oszczędzać?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.