Jedna sprawa, która jest do poprawki to zachowanie zawodników i SĘDZIÓW po dostaniu czerwonej kartki..
w meczu z Jagiellonią(mam 8 meczów z rzędu wygranych w lidze) Abdou Traore(pom) dostał czerwoną kartkę w 1 minucie. Jaga strzeliła na 1:0 przed przerwą(uderzenie z ok. 30 metrów), daje rozmowe motywacyjną, jest wyrównanie Titiego, po tym wrzutka z 35 metrów i gol dla Jagielloni, po kilku minutach wyrównuję i jest 2:2, zadowolony już z prawdopodobnego remisu przy czerwonej kartce w 1 minucie co się okazuje? dostaje bramke znów z 30 metrów na 2:3..to odnośnie zawodników, jeżeli chodzi o sędziów - zauważyłem, że arbitrzy starają się troszke sędziować dla gospodarzy( realnie), nie chodzi mi tutaj o takie wielkie przewinienia, ale niechętnie ogólnie dają czerwoną kartkę od razu. Tutaj jako gospodarz, moj zawodnik dostał czerwoną kartkę, a nie był to taktyczny faul, normalny, żółta jak najbardziej, ale nie czerwona, do tego w pierwszej minucie.. szanse na moje zwycięstwo dramatycznie spadły...co o tym sadzicie?
http://zapod(...)png.html - goście bez czerwonej..
Najnowsze posty