Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Cinek1013 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Poszukuje drużynyz min. 15 mln E na transfery(zebym mogl sciagac mlode talenty)
To ma byc glownie taki sredniak :)
Zeby chcieli przyjsc np taki Lukaku czy ktos troszke lepszy :)
Liga bez znaczenia
Fm 2011 patch 11.3
Pozdrawiam :)

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
15.06.2011 17:35    #4572     Sufler - Porady do gry - kogo wybrać?
Masz do takich pytań odpowiedni temat:
http://www.cmrev(...)page=223

Zymon Partyzant

[quote=kvj]Co wybrać PSG czy Monaco, i dlaczego?[/quote]

Ja bym polecił Ci PSG.Lepszy skład...a Monaco...trzeba sie troszke natrudzic...
Przy okazji,byłeś w niedziele na meczu?;D
był - będzie - jest zawsze IKS!

szfedo Przodownik pracy

14.06.2011 22:25    #4574     Sufler - Porady do gry - Zmiana pozycji zawodnikowi
A ja tam bym go wyszkolił na PŚ bo ma dość słabe wykańczanie, a w pomocy błyskotliwość i kreatywność na poziomie 14 to solidny wynik. U mnie koleś z błyskotliwością 13 i kreatywnością 14 zapodawał lepsze piły niż o wiele bardzie błyskotliwy Kovacić. W dodatku krycie i odbiór też solidne więc jak dla mnie to idealny PŚ.

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

14.06.2011 22:12    #4575     Sufler - Porady do gry - Zmiana pozycji zawodnikowi
Na środek pomocy mógłby mieć trochę lepszą psychikę- Błyskotliwość, Współpraca, Kreatywność, trochę za niskie w porównaniu z innymi atrybutami. Poza tym zmarnowałby się będąc szkolonym na ŚP. To może być nowy Adebayor, Całkowicie zgadzam się z kolegami powyżej.
Ja jakoś nigdy nie byłem przekonany do takich zmian. Jeśli gra wytworzyła napastnika o takich statystykach, to zwykle znaczy to, że w przyszłości to atrybuty odpowiedzialne za atak będą się najlepiej rozwijać. Zmienić OPP/OPL w OPŚ, wysuniętego na napastnika w skrzydłowego i na odwrót, bocznego obrońcę w środkowego- ok. Ale robienie na siłę z utalentowanego odgrywającego to już moim zdaniem lekka przesada.
Darkness... for me is where I shine

Koo7i Partyzant

14.06.2011 18:00    #4576     Sufler - Porady do gry - Młodzicy w polskiej ekstraklasie
gralem Cracovia 10 sezonow. Przez ten czas rozbudowywalem Akademie, szkolke treningowa, sciagalem dobrych trenerow, itp. i ani razu przez te 10 sezonow nie wygenerowalo mi nawet jednego przecietnego(130 PA) juniora. Odpusc. To jest niemozliwe chyba w tym fm, w polskiej lidze.

PDrasta Młody aktywista

14.06.2011 17:16    #4577     Sufler - Porady do gry - Błąd w pucharze Polski
Miałem to samo, przez co odpadłem w karnych w półfinale..Wydaje mi się, że zasada bramek na wyjeździe NIE obowiązuje w Pucharze Polski, a szkoda.
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
[quote=mateuszMessi]Szukam Bramkarze za pinto do Barcelona roku 2011 ...
do 45Mln euro ...
prosze o pomoc [/quote]

Polecam Maartena Stekelenburga jako pierwszego bramkarza a do tego do wyszkolenia Thomasa Kaminskiego który wyrasta po paru sezonach na naprawdę świetnego zawodnika na tej pozycji.

amenokoyane Młody aktywista

To zależy. Jeżeli możesz za tą kwotę realnie wzmocnić drużynę jakimś transferem to nie warto oszczędzać. Zawsze nie zaszkodzi porozglądać się za tanimi juniorami np z Afryki których po sezonie, dwóch możesz sprzedać z zyskiem.
Generalnie jednak zawsze staram się mieć budżet płacowy na plusie; ustalam sam sobie max płacę którą jestem w stanie przeznaczyć na pensje kluczowego zawodnika, juniora itd , mniejsza od tej którą mi sugeruje zarząd.

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
12.06.2011 15:38    #4580     Sufler - Porady do gry - Dylemat
http://www.cmrev(...)page=221

Po to właśnie istnieje ten temat.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.