Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

witja Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote=shpoola20]Panowie ! Zaczynam grać Malagą, ktoś grał? kogo sie opłąca kupic na 1 sezon? :) chciałbym jakiegos polaka zeby był akcent polski :P polecacie kogos? [/quote]

Sandomierski, nie wiem jak na innych łatkach ale na 11.3 miecie. Po 3 sezonach jeden z lepszych bramkarzy w europie.
Kupisz, przyzwoity skrzydłowy.
Lewandowski,też chciałem mieć polski akcent u siebie w Newcastle i w 3 sezonie go kupiłem za 14 mln funtów. W 4 ligowych meczach strzelił 7 bramek, nie licze spotkań w pucharach:)
Glik, u mnie gra gdzieś w Turcji ale musi być dobry skoro zapłacili za niego prawie 5 mln funtów.
Mierzejewski, gra gdzieś w szkocji:)
Jakbyś chciał screen'y ze statatami jakichś zawodników, to pisz:)

Tome888 Partyzant

21.06.2011 19:40    #4562     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
[quote2=Szotgun][quote=Tome888]Mam pytanie. Czy Lukaku nadaje się na środkowego napastnika?(znacie kogoś innego młodego piłkarza który by się nadawał?)[/quote]

Ja go tam zawsze wystawiałem jako cofniętego. Ale o szczegóły zapytaj się lepiej tutaj:
http://www.cmrev(...)page=225[/quote2]
Uważam że na pytanie czy Lukaku nadaje się na środkowego powinienem znaleźć odpowiedz w Poradach Taktycznych.

szfedo Przodownik pracy

21.06.2011 19:31    #4563     Sufler - Porady do gry - New Gen
Wypożyczenia, bądź jeśli są w stanie wchodzić w końcówkach i nie osłabiać drużyny to ich zostawiam. Albo jeśli mam podobnego, a newgen jest troszkę słabszy a sporo młodszy to wywalam dziada i biorę młodziaka.

Szotgun Partyzant

21.06.2011 18:40    #4564     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
[quote=Tome888]Mam pytanie. Czy Lukaku nadaje się na środkowego napastnika?(znacie kogoś innego młodego piłkarza który by się nadawał?)[/quote]

Ja go tam zawsze wystawiałem jako cofniętego. Ale o szczegóły zapytaj się lepiej tutaj:
http://www.cmrev(...)page=225
..::Hala Real Madrid::..

radzik27 Młody aktywista

21.06.2011 18:12    #4565     Sufler - Porady do gry - Sztab Szkoleniowy.
Jeśli masz świetnych trenerów, to wcześniej podpisuj z nimi długoterminowe kontrakty. Inne kluby będą musiały zapłacić wyższe odszkodowanie, co będzie ich zniechęcać do podbierania ci przedstawicieli sztabu szkoleniowego.

Bakaland Partyzant

21.06.2011 15:14    #4566     Sufler - Porady do gry - Sztab Szkoleniowy.
Witam Serdecznie.Mam takie zapytanko.Gram 2 sezon w FM 11,i moi trenerzy ze sztabu szkoleniowego dostają oferty z inny klubów i akceptują je.Czy można jakoś zastrzec wszystkich pracowników aby byli nie dostępni dla innych klubów?Jeśli tak to w jaki sposób?Z góry dzięki.

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
20.06.2011 14:38    #4567     Sufler - Porady do gry - OPP - Toulouse
A może tak udasz się do odpowiedniego tematu z tym pytaniem ?
[quote=Falcon]http://www.cmrev.com/sufler/problem/21703,Zawodnicy-_-szukam-_-kupie-_-wypozycze_-Sztab-szkoleniowy-_-szukam.html[/quote]

Zamykam!

Falcon Przodownik pracy

20.06.2011 13:40    #4568     Sufler - Porady do gry - OPP - Toulouse
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

szfedo Przodownik pracy

W wir poszukiwań. A na serio to przeszukaj dział talenty, albo spytaj tu

Salim Partyzant

19.06.2011 10:55    #4570     Sufler - Porady do gry - Transfery
Obserwuj czy ktos jest nimi zainteresowany.
Bo domyslam sie ze chodzi o to ze oni zarabiaja krocie w swoich dotychczasowych klubach a Ty mozesz im zaoferowac mniej. Jesli tak to wydaje mi sie ze bedziesz mogl ich pozyskac dopiero jak oni odejda ze swoich klubow. Nawet jak bedziesz chcial ich kupic to oni nie beda chcieli przyjsc.
A chwalic nigdy nie zaszkodzi ;d

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.