Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

ansh Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Mam problem. Otóż prowadząc moje VVV-Venlo stwierdziłem, że mam w nim sporo młodych talentów,więc przydałoby się pogrzebać trochę w reżimach treningowych by grajkowie jak najszybciej rozwinęli swoje umiejętności. Podszedłem do sprawy indywidualnie i każdemu zawodnikowi stworzyłem osobny reżim. Byłem pewien, że dopasowałem je świetnie. Niestety,myliłem się. Po jakimś miesiącu-dwóch, wielu zawodnikom zaczęły spadać atrybuty (najbardziej drastyczny przypadek pokazuję tutaj http://ansh.(...)z_tytulu [atrybuty które spadły to m. in. szybkość o 3, przyspieszenie, zwinność i równowaga o 2, przewidywanie, podania, strzały z dystansu, technika, drybling, współpraca, decyzje i gra bez piłki o 1] tutaj jego reżim http://ansh.(...)_tytulu2 ) i praktycznie każdy z nich jest niezadowolony bądź ze zbyt dużej intensywności treningu (wtedy zmniejszam mu takową) bądź z samego reżimu (wtedy nie wiem co robić). I tutaj jest moje pytanie. Czy da się jakoś sprawdzić co dany zawodnik chciałby zmienić w swoim reżimie? Podejrzewam, że nie, ale upewnić się nie zaszkodzi. Ogólnie prosiłbym o jakiekolwiek porady, jak coś to mogę wrzucić jeszcze parę screenów z piłkarzami i ich treningiem. Ustalanie reżimów to zawsze była moja słaba strona, ale takich problemów ze spadającymi atrybutami i niezadowoleniem wśród piłkarzy jeszcze nigdy nie miałem. Będę wdzięczny za każdą pomoc.

ok, link już poprawiony

Krzychu80 Partyzant

30.06.2011 15:01    #4552     Sufler - Porady do gry - Uszkodzony save
Witam. Zacząłem nową karierę Lechem. Po dwóch godzinach gry przez przypadek wyszedłem do ekranu startowego. Kliknąłem na wczytaj ostatnią grę i pojawił się komunikat zapisana gra nie została wczytana. Wczytałem kopię gry i pojawiło się to samo mimo że kopia była zapisywana wcześniej. Założyłem nową karierę również Lechem zapisałem tą grę i kopię i wyłączyłem grę. Po kilku godzinach włączyłem FM-a i przy wczytywaniu gry i kopii znów pojawił się ten komunikat. Czy można to naprawić???

Krystian168 Partyzant

[quote=Zeus_Messi]Mam małą bazę danych- chyba się jej już nie da powiększyć :(.
Wychodzi z tego,że chyba nie będę miał go u siebie.
Szkoda :([/quote]

musiałbyś zacząć grę od nowa...

Zeus_Messi Partyzant

Mam małą bazę danych- chyba się jej już nie da powiększyć :(.
Wychodzi z tego,że chyba nie będę miał go u siebie.
Szkoda :(

madryckikibic Partyzant

Poszukuje bardzo dobrego bramkarza i równie dobrego prawoskrzydłowego do Lecha. FM2011. Okienko transferowe 2010/2011 na 2011/2012. Cena-nieograniczona.

Aktualnie na tych pozycjach mam Zeljko Brkica i Geoffreya Tulasne i są troszkę za słabi...

Proszę o szybką pomoc.

diisasterr Partyzant

27.06.2011 19:06    #4556     Sufler - Porady do gry - Zdublowani zawodnicy:|
wielka szkoda.. takie niedociągnięcia odbierają mi chęci do gry...

szynaBKS Żołnierz frontu ideologicznego

hearts z Szkocji :)

handballer Żołnierz frontu ideologicznego

24.06.2011 19:44    #4558     Sufler - Porady do gry - Pomoże ktoś...
Kurde, nadal nie wiem gdzie ty w tych trenerach masz fizjoterapeutów, u mnie fizjoterapeutów widać tylko w liście całego sztabu szkoleniowego, w treningu nie mam żadnego. Jakbyś zapodał screena to może było by mi łatwiej :)

Dreamer Partyzant

24.06.2011 18:36    #4559     Sufler - Porady do gry - Liczne kontuzje
No ja zająłem jakimś cudem 2 miejsce. Ostatnia kolejka była przezabawna bo 1 była Chelsea, 2 Arsenal, 3 Manchester City a 4 Tottenham. Arsenal grał z Manchesterem City a ja grałem z Manchesterem United u siebie. Arsenal zremisował z Manchesterem City a ja jakimś cudem wygrałem z Manchesterem United 3:0! Dwie ciekawostki. Pierwsza to, że Fergusona zwolnili za 7 miejsce w lidze a za nim zwolniło się 16(!) członków sztabu szkoleniowego. Druga dotyczy tych zawodników co wymieniłeś to oprócz Lennona to miałem co jakiś czas kontuzjowanych. Oni już chyba tak mają. Teraz próbuję treningu TUG'a, może faktycznie trochę przesadziłem z obciążeniem na treningach, ale nikt się w sumie nie skarżył.

Juve26 Partyzant

Van der wiel jest cieńki jak barszcz.Juventus to za wysokie progi.Może jeśli szkolić by go od sezonu 2010/2011 to byłby świetnym zawodnikiem jednak ja gram teraz 4 sezon.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.