Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

exeter_city Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Stoke City wziąłbym dla Ryana Shawcrossa. On jest na prawdę świetny.

A tak na poważnie zastanów się nad Blackburn Rovers. Na początek nie masz prawie kasy na transfery, klub spłaca pożyczki i ma mały obrót pieniężny ale...
w składzie masz mnóstwo świetnych zawodników: Phil Jones, Hoilett, Formica, N'zonzi, Samba, Robinson, Givet, Ollson, Kalinic, Diouf, a szkółka młodzieżowa jest na prawdę dobra, masz np. Hanleya coś a'la Samba ale jednak to nie ten poziom. Warto. Grałem sezon, wygrana pucharu ligi angielskiej, i 8 miejsce w lidze. po sezonie jest kasa na transfery. polecam. teraz gram od nowa. ;) po 2 meczach 6 punktów.

Sztaficer Młody aktywista

03.07.2011 22:02    #4542     Sufler - Porady do gry - Gra Słabszymi Klubami
W angielskiej lidze nie grałem, tyle wiem od kuzyna, a po drugie spójrz na manifesty tutaj, ile ludzi pisze właśnie w oparciu o szczeble ligi angielskiej :D

http://www.cmrev(...)rca.html
http://rapechuck.cmrev.com/
http://pavulon.cmrev.com/
http://www.cmrev(...)zin.html

Sorki za pominięcie tych lepszych klubów, chodziło mi o to, o co chodzi koledze.

W FM 2007 nie ma zmiennej reputacji, ale skoro Anglia to nic nie szkodzi.

A, taktykę możesz zmienić w 11 na klasyczną, podobna :P

exeter_city Partyzant

03.07.2011 20:05    #4543     Sufler - Porady do gry - Pozycja piłkarzy
Witam. Straciłem save'a z gry i mam problem. gram 4-4-2 i 4-1-2-1-2
Klub: Blackburn rovers

I mam pytanie: Formica ma być na OPS czy na PS ?

Romario na OP mam
Phil jones na OS
cofniety rozgrywajacy to N'zonzi świetnie się sprawdza. Pomóżcie znaleźć bdb gracza DPS tylko tanio najlepiej.

2. pytanie
Po sezonie dostaje 28 mln na transfery to czemu konto klubowe mam np. 7 mln zostaje obciążone i mam potem -20 mln i czy to jest groźne ?

Klub przynosi mi straty, fakt spłacam pożyczkę 6,5 mln ale bez przesady. Co robić ? pomyślałem żeby kupować tanio graczy np. OL za 40 tys. a gra bdb dobrze jakiś z norwegii, daje szanse młodzieży np. Hanley 8 meczów i 2 bramki. ulepszać szkółke młodzieżową i wyszukiwanie juniorów ?
nie chce się wymądrzać :powiedzcie mi czy wtedy po ulepszeniu na dobre wyszukiwanie juniorów(sieć) będę miał graczy z potencjałem 3-4 gwiazdki czy nic z tego ?

kosior145 Partyzant

03.07.2011 19:56    #4544     Sufler - Porady do gry - Gra Słabszymi Klubami
Szkołe Taktyki juz czytałem, ogółem w Menedzery gram juz troche czasu, ale bardzo rzadko takimi słabeuszami

Falcon Przodownik pracy

03.07.2011 19:51    #4545     Sufler - Porady do gry - Gra Słabszymi Klubami
Zawodników musisz z wolnego transferu ściągać. Nie wiem jak w FM 11 ale w starszych wersjach, to w niższych ligach na lajcie robiło się awans sprowadzając rodaków, którzy tam za niską kasę kopali a, trzymali poziom.
Przeczytaj również Szkołę Taktyki a sporo się dowiesz.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Lucas8 Partyzant

Szukam jakiegoś klubu z anglii od league1 i niżej nawet ostatniej grywalnej w w angii. Nie obchodzą mnie reputacja i zadłużenia, ale klub, w którym najczęsciej zmienia się prezes na jakiegoś bogatego albo klub, w którym zarząd nie skąpi kasy na transfery i na rozbudowywanie bazy,szkółki itp. ogólnie żeby klub ładował kase w klub i mi się nie znudziło już po 2-3 sezonach:P. Grałem oxfordem united z ok.10 sezonów, ale strasznie mozolnie ten klub się rozwija, tak więc szukam nowej rozrywki. Na myśl mi przychodzi Southampton, Hinckley United, Alfreton Town?? Który z tych najbardziej polecacie albo może znacie jeszcze jakieś inne teamy podobne do mojego opisu??

FM11
ver 11.3

Miki77 Partyzant

Jak Ci nie szkoda ~22 milionów to Srna jest znakomity. :) na lewą Jose Enrique, za około 16 milionów. Albo Masilela, za grosze.

jakupalec Partyzant

Witam, potrzebuję klubu z Anglii, Hiszpanii bądź Niemiec. Ewentualnością mogłyby być kluby z Portugalii bądź Holandii. Zespół ma być średniakiem w swojej lidze[niekoniecznie najwyższej] z perspektywą dolnej części tabeli w pierwszym sezonie, lecz posiadającym interesujący i całkiem młody, rozwijający się cały czas skład, który po pewnych uzupełnieniach i zmianach jest w stanie rozpocząć walkę o szczyty tabeli[po 3 czy 2 sezonach]. Jeśli chodzi o finanse, to wolałbym ażeby nie był to klub zadłużony i miał troszkę pieniążków.

Mazzz63 Partyzant

[quote=Miodek]Szukam klubu, w którym miałbym zacząć nową karierę.

FM 11. łatka 11.3

Klasa zespołu nie powinna przekraczać średniej. Może więc być zespół z 18 ligi angielskiej jak i np. ktoś ze Szkocji, Austrii etc. Zespół w pełni profesjonalny. Region/kraj - dowolny.

Skład nie powinien być bardzo wypakowany ani stary - preferuję młodych zawodników.

W gre nie wchodzi oczywiście zadłużenie klubu. Dość solidny majątek klubu z całiem nieprzyzwoitym budżetem tramsferowym to jest to, co szukam.

Jakby jeszcze można było do tego jakoś wpleść barwy klubu: żółto-czarne, byłoby miodnie.

Zapomniałem dodać: Klub bez limitu obcokrajowców.

Z góry dziękuję za pomoc.[/quote]
Vittese. Średniak z Eredivise. Młody skład(Aissatti, Rajkovic, Bazarite),właścicielem klubu jest gruziński milioner to i kasa powinna być. Barwy też się zgadzają. Co do obcokrajowców to nie wiem dlatego doradzę w alternatywie Hull City.

Miodek Partyzant

Szukam klubu, w którym miałbym zacząć nową karierę.

FM 11. łatka 11.3

Klasa zespołu nie powinna przekraczać średniej. Może więc być zespół z 18 ligi angielskiej jak i np. ktoś ze Szkocji, Austrii etc. Zespół w pełni profesjonalny. Region/kraj - dowolny.

Skład nie powinien być bardzo wypakowany ani stary - preferuję młodych zawodników.

W gre nie wchodzi oczywiście zadłużenie klubu. Dość solidny majątek klubu z całiem nieprzyzwoitym budżetem tramsferowym to jest to, co szukam.

Jakby jeszcze można było do tego jakoś wpleść barwy klubu: żółto-czarne, byłoby miodnie.

Zapomniałem dodać: Klub bez limitu obcokrajowców.

Z góry dziękuję za pomoc.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.