Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.07.2011 14:53    #4521     Sufler - Porady do gry - Opieka
Jak najedziesz myszką na "Opieka" i przez chwilę nie będziesz ruszał to powinien Ci się wyświetlić powód.
Darkness... for me is where I shine

yankes750 Partyzant

Jak ja prowadziłem reprezentację polski bardzo dobrze spisywało się ustawienie
4-2-2-2 z dwójką defensywnych pomocników, dwójką skrzydłowych i dwóką napastników.
Gra opierała się na przechwycie i szybkiej kontrze.
Dzięki tej taktyce doszedłem do półfinału ME 2012 i wygrałem MŚ 2014.
Mogę podesłać ci tą taktykę, lecz uważam że miałbyś więcej korzyści gdybyś sam spróbował stworzyć własną taksę.

I polecam ci nie opierać reprezentacji na znanych zawodnikach typu Błaszczykowski, Peszko, Brożek.
Dawaj szansę wielu zawodnikom. U mnie świetnie grali Kupisz, Makuszewski, Stulin, Goncerz, Lebedyński, Wojciechowski, James Wesolowski.

Krzychu80 Partyzant

U mnie wygląda to tak

BR: Boruc, Fabiański, Szczęsny
OP: Piszczek
OŚ: Perquis, Głowacki, Sadlok
OL: Boenisch,
DP: Murawski, Matuszczyk
OPP: Błaszczykowski, Peszko
OPŚ: Obraniak, Mierzejewski
OPL: Rybus
N: Lewandowski, Brożek, Jeleń

ronaldek1 Młody aktywista

Wasilewski, Roger, Puszczak weź nie żartuj u mnie spisują się beznadziejnie, no ale pokuszę się o zestawienie podobne u alexa.

BR: Szczęsny, Boruc, Fabiański, Sandomierski
OŚ: Żewłakow, Perquis, Sadlok, Głowacki
OL: Boenisch, Wawrzyniak
DP: Matuszczyk, Murawski
OPP: Błaszczykowski, Małecki, Peszko
OPŚ: Obraniak, Mierzejewski
OPL: Mierzejewski, Rybus
N: Lewandowski, Brożek, Sobiech
http://www.cmrev(...)927.html

Mile widziana pomoc

AlexManager Partyzant

BR: Boruc, Fabiański, Kuszczak, Szczęsny
OŚ: Wasilewski, Perquis, Głowacki, Żewłakow, Pazdan,
OL: Boenisch
PŚ: Murawski, Bandrowski
OPP: Błaszczykowski, Małecki, Peszko
OPŚ: Roger, Mierzejewski
OPL: Obraniak, Mierzejewski
N: Jeleń, Lewandowski, Brożek

Mam nadzieję, że pomogłem. Są ustawieni w kolejności przydatności w zespole :P
サッカーはあなたと一緒にしよう

dZiX Partyzant

07.07.2011 21:05    #4526     Sufler - Porady do gry - Transfery w edytorze
A jest możliwość usunięcia piłkarza z gry za pomocą FMRTE? Bo mam dwóch parzyszków i innych...

jakupalec Partyzant

Witam, potrzebuję klubu z Anglii, Francji, Hiszpanii bądź Niemiec. Ewentualnością mogłyby być kluby z Portugalii bądź Holandii. Zespół ma być średniakiem w swojej lidze[niekoniecznie najwyższej] z perspektywą dolnej części tabeli w pierwszym sezonie, lecz posiadającym interesujący i całkiem młody, rozwijający się cały czas skład, który po pewnych uzupełnieniach i zmianach jest w stanie rozpocząć walkę o szczyty tabeli[po 3 czy 2 sezonach]. Jeśli chodzi o finanse, to wolałbym ażeby nie był to klub zadłużony i miał troszkę pieniążków.

WielkaPolska Partyzant

[quote2=nyord][quote=nyord]Jestem nowym graczem fm'a.Gram w najnowsza wersje tego managera czyli 11 na patchu 11.3. Na poczatek zaczynałem lechem gdzie zagralem 10 kolejek i wystapil mi pewien blad, ale mniejsza z tym. Zaczynam wlasnie swoje drugie podejscie jako manager tym razem w roli szkoleniowca Santosu. Budżet mam nie wielki dlatego ze okolo 0,8 mln euro. Kogo radzicie kupic mi do tego klubu, a moze ktoś dobry doszedł by za darmo? A i co zrobic z Neymar'em ? [/quote]

Ponawiam[/quote2]
ja bym Neymara zostawił możesz spróbować wynegocjować z Lechem 800tys.€ za Stilicia lub spróbuj wypożyczyć go, David z Palmeiras też jest dobry prawy obrońca za 600tys. € ja tyle za niego dałem, z darmowych jeśli masz najnowsze uaktualnienie (na sezon 2011/12) to za darmo jest Irek Jeleń
Lechu , Lechu , Lechu ukochany klubie nasz , Lechu , Lechu , Lechu dziś zwycięstwo pewne masz!

nyord Partyzant

[quote=nyord]Jestem nowym graczem fm'a.Gram w najnowsza wersje tego managera czyli 11 na patchu 11.3. Na poczatek zaczynałem lechem gdzie zagralem 10 kolejek i wystapil mi pewien blad, ale mniejsza z tym. Zaczynam wlasnie swoje drugie podejscie jako manager tym razem w roli szkoleniowca Santosu. Budżet mam nie wielki dlatego ze okolo 0,8 mln euro. Kogo radzicie kupic mi do tego klubu, a moze ktoś dobry doszedł by za darmo? A i co zrobic z Neymar'em ? [/quote]

Ponawiam

PZU Partyzant

[quote=Dikej]Poszukuje 2-ch klubów :)
1. Średniak/Kandydat do spadku z najwyższej ligi lub Kandydat do awansu z ligi pod tą najlepsza :)
Liga: Francja/Hiszpania/Anglia/Niemcy
Budżet transferowy: ok.10-15 mln E - po przesunięciu :)
2.Słaby klub z 3-ciej lub niższej ligi
Ligi: Francja/Hiszpania/Anglia/Niemcy
Budżet:obojętne :)
Wszystkie kluby na Łatce 11.3 Oczywiscie FM 11[/quote]

Na 1 pytanie masz odpowiedź parę newsów wyżej- Newcastle, z małym wyjątkiem- masz tam większy budżet transferowy, ale to nie powinno chyba Ci przeszkadzać ;)

2. Ściągnij patcha z polskimi ligami i graj 3 polską ligę, wprowadź jakiś zespół do Ekstraklasy :D

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.