Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

dande Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.07.2011 19:47    #4511     Sufler - Porady do gry - Nieskuteczność
Podobne tematy znalazłem do wcześniejszego FMa tylko.

Crawley Town, 4 sezon, Liga Championship (2 poziom)

Ta gra zaczyna być irytująca. Ciągle tracę bramki z rzutów rożnych, co już pisałem, niestety nie znalazłem pomocy.
Najpierw zapytam o co innego.
1. Idzie kontratak skrzydłem, dośrodkowanie i gol (najczęściej przeciwnicy wchodzą do bramki z piłką...) - tak się najczęściej kończą kontrataki przeciwnika. Bądź wchodzi w pole karne, podanie na 11 metr i gol... Idzie temu jakoś przeszkodzić?
2. Co jest grane z celnością, skutecznością? Potrafię mieć 15 strzałów w meczu i ani jednego celnego!! Bądź tak jak przed chwilą - 23 strzały, 8 celnych (też coś mało...) i przegrana 1-2 z przeciwnikiem walczącym o awans, który nie istniał na boisku, ale miał dwie kontry... W tym przypadku 60% posiadania piłki u mnie.
Inny przykład: 61% posiadania piłki i strzały... 3, zero celnych. Przegrana 0-3. Jest irytujący brak celności. Zawodnicy w dogodnych sytuacjach nie potrafią trafić w bramkę, a co dopiero bramkę. A gdy już zaczynają trafiać - raz na 10 meczy trafi się skuteczny mecz - to bramkarz czyni cuda. Ogólnie w każdym meczu, GK przeciwnika robi cuda - o ile ma co bronić z mojej strony.
3. Mam 15 miejsce - nieźle w sumie. Z zespołami z dołu czasem nie potrafię wyjść z połowy, a mimo to uda się wygrać. Z zespołami z góry - często dominuję choć i tak przegrywam... Co jest?! Potrafiłem z Chelsea w FA cup prowadzić 2-1 by w 94 min stracić bramkę (po rożnym owkors) samobójczą - choć z przebiegu meczu nie zasłużyli...
Jak to wszystko rozumieć?

agregat Partyzant

13.07.2011 18:19    #4512     Sufler - Porady do gry - Questions
Siema mam parę pytań do was, mianowicie

1. U mnie wygląda to mniej więcej tak że podczas meczu (najczęściej w jego przerwie) wchodzę w statystyki rywala i pomocnik który ma najwięcej podań oraz podań kluczowych i przydałoby się go jakoś unieszkodliwić... Moje pytanie jak to zrobić ?
a) Jeżeli jest to środkowy pomocnik
b) Jeżeli jest to szkrzydłowy

2. Jeżeli przeciwnik gra środkiem (czyli najczęściej wąsko ) to ja powinienem również zwężyć grę aby byłomu cięzej rozgrywać piłkę, czy może rozciągnąć ?

3. Jeżeli mój napastnik jest szybki to jakie polecenia powinienem ustawić szkrzydłowym aby też jak środkowi pomocnicy dogrywali piłki na dobieg ?

4. Jeżeli chcę aby mój rozgrywający zagrywał piłki na dobieg do napastnika do powinienem grać szeroko (aby rozgrywający miał dużo miejsca) czy może wąsko (aby piłka leciała wprost na napadziora) ?

Narazie to tyle jak sobie coś przypomnę to napewno napisze, mam nadzieję że ktoś obeznany z sytuacją mi pomoże, z góry dzięki !

heaieono Partyzant

Mam 2015 rok, CR7 ma 30 lat, gram tottenhamem, i mam duza renome i troszke pieniazkow, i CR7 chce do mnie przejsc ale wymaga duzego kontraktu to mu podziekowalem;P. A Messi jak nie chcial tak nie chce :P

MiceQ Partyzant

Troszkę mi się nudzi i zacząłem sobie Lechem grać teraz i szukam zawodników na każdą pozycję! Przydatnych, tanich, bez kontaktu :) Obojętnie

MiceQ Partyzant

13.07.2011 13:13    #4515     Sufler - Porady do gry - Finanse i kupowanie zawodników
PZU mi nie chodzi o budżet transferowy ;p tylko o stan konta klubu ;] potrafią mi sypnąć 60mln na transfery, ale mimo wszystko co roku mam tylko 55mln w klubowej kasie, nie wiem czy to tak specjalnie jest, żebym się nie rozpędzał za bardzo, albo co..

@Edit: Dante, no troszkę tak, bo co roku mam 30 - 40mln na minusie, ale co jest najlepsze, dostaje za transmisje, za miejsce w lidze, sponsor kasę i .. mam 55 mln.. W jednym sezonie skończyłem z pieniążkami na plusie i też tyle miałem.. Albo dostaje 45mln za transmisje, ale pieniądze nie wpływają do klubowej kasy .. ;] Wszystkiego nie wygrywam, bo jeżeli natrafię na Man City, Liverpool, czy też Chelsea mam bardzo duże problemy, i najczęściej właśnie z tymi ekipami odpadam w pucharach :))

Truskienha Partyzant

13.07.2011 12:34    #4516     Sufler - Porady do gry - Powołania do reprezentacji
Właśnie jak daje interakcje z nimi to nie mam nic do "wyboru" tzn wszystkie warianty są na szaro. Także rozmowa odpada;/ Najbardziej mi szkoda Wazzy;/

dande Partyzant

Tak, ma kluczowy zawodnik :)

Dodatkowo : termin transferu jest szary - nie mam opcji ani "niezwłocznie", ani żadnego innego. Po prostu nic tu nie mogę zrobić.
A gdybym chciał zakontraktować go normalnie (w końcu jest na kontrakcie miesięcznym) to nie ma tego problemu. Z tym, że wtedy musiałbym zapłacił ekwiwalent za wyszkolenie prawie 2,6 mln €...

alu Partyzant

Witam, mam następujący problem. Gramy sobie z kolegą przez sieć - jestem jej administratorem. W momencie gdy wczytuję zapisaną gre automatycznie obejmuje kontrole nad swoim zespołem. Zdarzyła mi się jednak taka sytuacja, że kliknąłem przez pomyłkę przycisk "obejmij kontrole" zespołu kolegi zanim sę zalogował i teraz w żaden sposób nie mogę się z tego wycofać. Jak wczytuję gre od razu z automatu obejmuje oba zespoły i kolega nie może tym sposobem objąć swojego? Czy da się jakoś wyjść z tego problemu innym sposobem iż wysłanie kolego managera na emeryturę aby ponownie się powołał spowrotem? Szkoda by było bo po dwóch sezonach ma reputację kontynenalną i kilka tytułóww na koncie.
Z góry dzięki za pomoc

MiceQ Partyzant

Ogólnie to się nie lubię chwalić, no ale w tym wypadku postanowiłem, że troszku pochwalę się jednym wyczynem ;p

http://www.bankf(...)922.jpeg ----> 20 asyst w lidze oraz 20 w pucharach
http://www.bankf(...)921.jpeg ----> 30 asyst w lidze oraz 8 w pucharach
http://www.bankf(...)923.jpeg ----> Dominacja w rankingu asyst
http://www.bankf(...)920.jpeg ----> Coś o czym mogę pomarzyć

Szotgun Partyzant

11.07.2011 15:16    #4520     Sufler - Porady do gry - Real i Barca
Podaj więcej szczegółów to coś poradzimy w tym temacie:
http://www.cmrev(...)kam.html
..::Hala Real Madrid::..

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.