Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

hera Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
w Eredivisie nie ma ograniczeń. Ajax spełnia Twoje wymagania, nie pamiętam tylko ile mieli na transfery w 1 sezonie, ale 5 baniek na pewno wyciągniesz po sprzedaży, bo kilku zawodników na początku jest do odstrzału. Może to mój pech, ale przez 7 sezonów ze słynnej amsterdamskiej szkółki dostałem tylko 1 godnego uwagi newgena, a i tak szału nie robi.

handballer Żołnierz frontu ideologicznego

[quote=Czarodziejski]Zawsze mam ten sam problem. Nigdy nie mam wychowanków, bo moje newgeny są dramatyczne. Ściągam mnóstwo młodych zawodników, ale albo są o rok za starzy albo okazują się słabi. Cała moja polityka transferowa to ściąganie zawodnika z listy transferowej lub niższej ligi, a potem ich sprzedaje i kupuję jakąś gwiazdkę.
W Espanyolu Barcelona (po pierwszym sezonie 3 miejsce i co za tym idzie awans do LM) miałem w składzie 2 Hiszpanów i zero wychowanków. Doszło do sytuacji absurdalnej i ściągałem 36 letnich zawodników, byle tylko móc grać w Lidze Mistrzów. O tym tricku z nie zgłaszaniem nie wiedziałem - dzięki. [/quote]

Nie martw się :) Ja gram w Szkocji i do Ligi Europejskiej zgłosiłem 17 grajków, bo nie miałem żadnych wychowanków, ani klubowych, ani krajowych. :)

chomik1948 Partyzant

zostawiam jedno miejsce wolne ale nie mogę zgłosić bo dalej prosi o tych 4 wyszkolonych w klubie
ok juz musialem zgłosić 21 zawodników :O

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
Szkoda, że nie spytałeś wcześniej. W takiej sytuacji wystarczy zostawić jedno wolne miejsce - zamiast 25 zawodników zgłosić 24.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

chomik1948 Partyzant

Musze takowych zgłosić w LE mam tylko 3 więc brakuje jednego i czegoś tu nie rozumiem bo mam sporo młodych grajków wyszkolonych w klubie są już u mnie po 3,4 lata a jednak nie spełniają tego warunku o_O Musiałem pójść na urlop żeby kontynuować grę skład wybrał się sam i nie mam 3 podstawowych ofensywnych graczy :( Chyba,że to muszą być gracze szkolenie w klubie między 15 a 21 rokiem życia ale już mający powyżej 21 lat :> niech mi to ktoś wytłumaczy :D

Donci Partyzant

Zniczem Pruszków dodatki 1110 , 1120 1130 chyba nie bylo go widac w wyborze na poczatku gry

PDrasta Młody aktywista

21.07.2011 12:15    #4487     Sufler - Porady do gry - Sprzedaż kluczowych zawodników
Ja tam wole zostawić zawodnika, który gra perfekcyjnie, jako gwiazda drużyny, wart jest każdych pieniędzy.Sytuacja z wczoraj: Joshua Obaje po 2 dobrze rozegranych sezonach w Ekranasie[70 meczów / 40 bramek ] 3 sezon rozpoczął fenomenalnie ; ) po połowie sezonu statystyki 29 meczy 34 bramki + 9 asyst a ma dopiero 21 lat [warty był 3,3mlm euro] Trierek złożył ofertę 6,75mln euro i zarząd go sprzedał :/ Ściągnąłem Babę Collinsa za [!!]28tyś z Anorthosi, który się nie sprawdził - oby strzelał chociaż połowe tego co Obaje :/ Do tematu: Gdybym mógł odrzucić ofertę, nie zawahałbym się,nawet 15mln euro by mnie nie skusiło, atrybutów świetnych nie ma, bardzo dobre jak na 21 lat a mimo to tak się wkomponował w drużynę, że strasznie mi szkoda, bo wlasnie zaczynam występy w grupie LE. Także moje zdanie jest takie - Jeżeli masz gracza, który świetnie gra mimo że czasem atrybuty tego nie odzwierciedlają to nie sprzedawaj go za żadną cenę, nie zawsze newgen z super atrybutami będzie grał przynajmniej podobnie.
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

Kampo Żołnierz frontu ideologicznego

21.07.2011 11:21    #4488     Sufler - Porady do gry - Odpoczynek
Trzymasz ctrl i klikasz myszką na poszczególnych graczy. ;o

Tome888 Partyzant

21.07.2011 11:13    #4489     Sufler - Porady do gry - Odpoczynek
[quote=Kleyo]Trzymasz ctrl i zaznaczasz graczy, a następnie prawym myszki i Trening->Odpoczynek[/quote]
Nie moge zaznaczyć. Jak to zaznaczyć? Na ekranie taktyki?

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
21.07.2011 11:06    #4490     Sufler - Porady do gry - Odpoczynek
Trzymasz ctrl i zaznaczasz graczy, a następnie prawym myszki i Trening->Odpoczynek
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.