Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

bartek048 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Mój debiut w roli szkoleniowca BVB i jeden z lepszych meczów w dotychczasowej karierze. Cieszy tym bardziej, że to jedne z pierwszych meczów w FM2011. Pozdro

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
25.07.2011 18:27    #4472     Sufler - Porady do gry - Piłkarze chcą odejść
[quote=BLyy]
Reputacja to nie wiem, ale mam rok 2015 gdzie trzy razy walczyłem w EUFA. Raz doszłem do fazy grupowej, teraz w tym sezonie i z niej odpadłem, więc doszedłem dosyć daleko jak na mój klub.[/quote]

Z całym szacunkiem, ale ja Ruchem w 2014 roku mam 4 mistrzostwa Polski, 4 puchary, 3 superpuchary, 3 razy faza grupowa LM, raz wyszedłem z grupy, a 2 razy byłem trzeci i raz awansowałem do kolejnej rundy w LE.

Ale ja nie o tym. Jeśli gracz mówi, że chce odejść to porozmawiaj z nim i powiedz, że klub osiągnie wyższą renomę i chcesz żeby on był tego częścią, czy jakoś tak. U mnie na jakiś czas działa, ale oczywiście i tak w cholerę graczy sprzedaję i w ich miejsce sprowadzam za darmo lub taniej. To świetny biznes. A ten Twój sposób IMO powodował więcej szkody niż pożytku.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

piesfilemon Partyzant

2 liga niemiecka. Jakiś zespół, którym się przyjemnie gra. Jakiś talent w składzie by nie zaszkodził.
FM 11.3 + FM 2011 Revolution Update v0.3

:P

jaruone Młody aktywista

25.07.2011 16:00    #4474     Sufler - Porady do gry - Asystent i trening
1. Zwolnij go przy użyciu FMRTE - jeśli takie coś Ci przeszkadza (w sensie że cheating) to zatrudnij dupka na nowo - pokombinuj z kolejnością zatrudnienia tak aby ten lepszy był dominującym asystentem (cokolwiek by to oznaczało :P)

2. W zależności od sytuacji ;) Ja np. gram 2 środkowymi pomocnikami i jeden pełni rolę odbierającego - tu dobrze radzą sobie DP którym później wrzucam trening pozycji PŚ.

rfl79 Partyzant

Mam problem, gdyż przejąłem w listopadzie (po dość długiej karierze Arsenalem) Juventus i teraz mam 2 lutego i okazało się, że w składzie Juve nie ma 4 , a tylko 3 graczy, którzy przez 3 lata byli szkoleni w Juve. Przejrzałem każdego zawodnika z drugiej drużyny i z juniorów i nie ma tego czwartego który nadawałby się do zgłoszenia. Przez to nie mogę z moją karierą ruszyć dalej i tu moje pytanie czy jest jakiś sposób, żebym mógł kontynuować moją karierę , czy będę musiał się zwolnić i znowu szukać nowego klubu :/ ?

Zymon Partyzant

24.07.2011 23:17    #4476     Sufler - Porady do gry - FM 08
Ja gram na http://www.centr(...)eta.html bo ten z tej strony nie da sie sciagnac bo link wygasl, najnowszy nie jest ale można samemu troszke poprawić.FM2008 jest bardzo dobry ja gram w go ciagle jesli masz jakies pytania to wal smiało tu lub w donosach.Jesli chodzi o te transfery to da sie wyciagnac naprawde obicujacych grajków i nie zle na nich zarobić .Pozdrawiam ;D
był - będzie - jest zawsze IKS!

pezot97 Partyzant

24.07.2011 20:35    #4477     Sufler - Porady do gry - Pompey Dan Training Calculator
Mam z tym kalkulatorem problem. Gdy odznaczam trening bramkarski myszka zmienia sie w klepsydre i nic sie nie dzieje.
Denn du bisst, was du isst. R+

Jarna Partyzant

24.07.2011 20:25    #4478     Sufler - Porady do gry - Asystent i trening
Witam,

1.
Mam obecnie w moim sztabie szkoleniowym 2 asystentów - jednego bardzo dobrego i drugiego bardzo słabego.
Problem w tym, że zarząd nie pozwala na zerwanie kontraktu z tym słabszym, bowiem rekompensata byłaby zbyt wysoka.
Mógłbym z tym żyć, gdyby nie fakt, że ten słabszy jest kreowany na pierwszego asystenta, tzn. : raport o zespole jest jego, rozmowy z prasą są jego itp.

Jak zamienić ich rolami ? Żeby to ten lepszy był moim asystentem numer 1 , a ten drugi niech się tam tuła po klubie, aż mu się kontrakt skończy ;)

2.
Jeżeli macie w składzie zawodnika grającego na wielu pozycjach ( 3-4 ) to dajecie go do programu treningowego na pozycję na której gra najlepiej ( czyt. wedle raportu asystenta i wedle zielonego kółeczka świecącego się na ekranie taktyki ? ) ??

handballer Żołnierz frontu ideologicznego

23.07.2011 22:50    #4479     Sufler - Porady do gry - Więcej kibiców na stadionach
[quote=jaruone]Mnie to aż szarpie żeby użyć edytora - gram Sachsen Leipzig. Komercyjny RB Leipzig spadł do 4 ligi, ja gram w 3 - ponad pół milionowe miasto i 5000 widzów ?? To fortuna Dusseldorf ma po 25 tysi w 3 lidze. Echhh zachciało mi się grać szaraczkiem z 5 ligi.
Ale mam opory przed edycją frekwencji i użyciem Sugar Daddy ;)[/quote]

Szkocja, Queen's Park FC, stadion Hampden Park, pojemność 52500. Średnia widownia: 5-6 tys. Mecze z Celticiem, Rangersami ok 20 tys, w Lidze Europejskiej jak znany klub to też ok 20 tys., inne drużyny do 10 tys. Gdyby nie LE to bym miał ok 500 tys € strat co miesiąc, tak to wychodzę na zero. Mam nadzieję, że Liga Mistrzów pomoże, ale w tej chwili u mnie awansuje mistrz Szkocji, a tym jest Celtic i nie ma ch**a we wsi żeby go pokonać. Klub jest niezniszczalny

chciuczek Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
Jak w temacie... zacząłem grę od nowa lechem i jestem w kwalifikacjach LM. O co chodzi? Mnie to nie przeszkadza, ale chcę wiedzieć, co źle zrobiłem, że nie działa odpowiednio uptade

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.