Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

PDrasta Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.09.2011 19:45    #4351     Sufler - Porady do gry - Losowanie EL.MŚ
Jeżeli pamiętasz, to może przegrałeś ostatnio ze Szkocją lub Hiszpanią[bo uznaje że przez tyle lat rozegranych nie pamiętasz bilansu ze Szkotami, czy Hiszpanami - tutaj możesz rozegrać sparing i przed meczem powinno być pokazane, jak twój bilans] może FM uważa, że jeżeli Hiszpania Cię lała ona zasługuje na 1 koszyk? ten ranking jest z 14 stycznia, którego było losowanie?

ZAPOMNIAŁEM: Ile masz grup w eliminacjach? Ja miałem kiedyś taki przypadek, że lider, wicelider awansował do ME a 3 drużyna grała baraże, więc grup było prawie 2x więcej, może u ciebie coś z grupami?
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

star199 Partyzant

06.09.2011 13:41    #4352     Sufler - Porady do gry - Losowanie EL.MŚ
[quote3=Falcon][quote2=star199]ee ? to jest losowanie do EL.MŚ a w TOP8 są brazylia i argentyna . Od kiedy gospodarz jest losowany ? [/quote2]

Sorki mój błąd, myślałem że chodzi o rozstawienie koszyków jak MŚ losują. No to sam już nie wiem. Powinieneś być w 1 koszyku. A drużyny które są niżej od Ciebie są w 1 czy 2 koszyku? np. Belgia,Szkocja
[/quote3]

Z tych drużyn niżej to była Hiszpania i Szkocja

Falcon Przodownik pracy

06.09.2011 12:38    #4353     Sufler - Porady do gry - Losowanie EL.MŚ
[quote2=star199]ee ? to jest losowanie do EL.MŚ a w TOP8 są brazylia i argentyna . Od kiedy gospodarz jest losowany ? [/quote2]

Sorki mój błąd, myślałem że chodzi o rozstawienie koszyków jak MŚ losują. No to sam już nie wiem. Powinieneś być w 1 koszyku. A drużyny które są niżej od Ciebie są w 1 czy 2 koszyku? np. Belgia,Szkocja
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

jordaneq Młody aktywista

06.09.2011 11:39    #4354     Sufler - Porady do gry - Pensja sztabu szkoleniowego
Witam
Mój problem polega na tym że maksymalna pensja (miesięczna) jaką moge dać jakiemuś trenerowi czy scoutowi to 350 euro. Rozumiem że będąc w 9 lidze angielskiej to normalne. Ale awansowałem już 3 razy - maksymalna pensja piłkarzy wzrosła z 500 euro do 3 tysięcy, a trenerowi nie moge dać więcej niż 350.. Przez to ciężko wyłapać lepszego trenera (oczywiscie jak na warunki niskiej ligi angielskiej). Jest na to jakiś sposób?

mleko11122 Partyzant

Witam,

Mam problem z fm2011 ... Sprawa jest taka , gram w niego okolo rok z róznymi przerwami itp. zawsze wszystko było dobrze , nie bylo zadnych problemów.
Ostatnio od kilku dni nie moge grać.. Tzn. Właczam fm`a ładuje save itp klikam myszką przykladowo na zaowdnika bądz na coś innego i nagle nie wiadomo w jakich okolicznościach samoczynnie wyłacza mi sie fm i wychodzi do pulpitu.
I za kazdym razem jak właczam ponownie gre to jest to samo. Próbowalem przeinstalowywac gre , resetowac komputer , usuwac wszystkie dodatki ktore sciagam do gier jak " face paki " "logo paki " spolszczenia itp. Na sucho jest to samo .

Ogromnie proszę o pomoc. Pozdrawiam

robinho_gi Partyzant

05.09.2011 19:28    #4356     Sufler - Porady do gry - Jak wygrać słabym zespołem??
Zaraz zaczynam rozgrywkę ;) Mam problem z nieprzydatnymi zawodnikami pobierają duże pensje a żaden klub nie chce ich kupić;/ Szkoda dawać ich na wolny transfer bo zawsze jakieś pieniądze można na nich zarobić;/

kvj Partyzant

[quote=dino99]Arsenal, Man City, Chelsea, którym z tych klubów polecacie ?

W gra wchodzi jeszcze Tottenham chodź kogutami jestem dość mocno znudzony, xx sezonów rozegranych.[/quote]

Chyba City, mimo że ma najsłabszy skład (prócz napastników - Dzeko, Aguero, Tevez - miazga) to mają mase kasy i mogą kupić wszystko co się rusza

Chelsea - skład chyba najlepszy ale najstarszy - ja nie lubie grac staruszkami, ale jak to Cię bawi - proszę bardzo

Arsenal - najmłodszy zespół, ale finansowo nie ma co się równać z City czy nawet Chelsea acz kolwiek nie jest jak beznadziejnie

Wg mnie:
1. City
2. Arsenal
3. Chelsea
Jeziorak Iława!

hera Młody aktywista

ja nie mam myszy bezprzewodowej a to o czym piszecie towarzyszy mi chyba w każdym FM. Mi to absolutnie nie przeszkadza.

loswariatos Młody aktywista

Mam dokładnie to samo od dłuższego czasu i do tej pory nie znalazłem rozwiązania. Raz jest normalnie, po chwili się psuję i nagle ni z gruchy ni z pietruchy znowu samo się naprawia :] Najprawdopodobniej problemem u mnie jest myszka bezprzewodowa Labtec. Wcześniej nie przypominam sobie żebym miał taki problem.
Jest to upierdliwe ale da radę z tym grać. Zmiany możesz robić. Klikasz na nr zawodnika LPM, przytrzymujesz go i robisz dwuklik PPM. Cały czas trzymając LPM przeciągasz już zawodnika na tego, którego chcesz zmienić. Podobnie jest z ustalaniem sparingu. Trzeba przytrzymać przycisk myszy, wyskoczy to okienko 'czy napewno chcesz zorganizować ten sparing' najechać na na OK i dopiero można puścić.
meglio fascista che frocio

YNWA Partyzant

[quote=loswariatos]M.in na podstawie obserwacji.
Naprawdę uważasz, że jeśli teraz w Katarze są pompowane grube miliony w szkółki piłkarskie i wszelkie obiekty treningowe to za parę lat Katarczycy zrównają się poziomem chociażby z Francuzami czy Włochami?[/quote]

A dlaczego tak się nie może stać? Mało przykładów z ostatniego nawet dziesięciolecia, gdzie drużyny uważane za kopciuszków europejskich, po wpompowaniu kasy w ligę, trenerów, infrastrukturę itd wyrosły na czołowe drużyny europejskie?
Turcja - 3cia drużyna świata w 2002 i półfinalista ME z 2008
Grecja - Mistrz Europy z 2004
Kto 15-20 lat temu interesował się Turkiem, czy Grekiem?

To tylko w FM-ie ustala się jakieś progi, bo to jest gra.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution