Jeżeli pamiętasz, to może przegrałeś ostatnio ze Szkocją lub Hiszpanią[bo uznaje że przez tyle lat rozegranych nie pamiętasz bilansu ze Szkotami, czy Hiszpanami - tutaj możesz rozegrać sparing i przed meczem powinno być pokazane, jak twój bilans] może FM uważa, że jeżeli Hiszpania Cię lała ona zasługuje na 1 koszyk? ten ranking jest z 14 stycznia, którego było losowanie?
ZAPOMNIAŁEM: Ile masz grup w eliminacjach? Ja miałem kiedyś taki przypadek, że lider, wicelider awansował do ME a 3 drużyna grała baraże, więc grup było prawie 2x więcej, może u ciebie coś z grupami?
ZAPOMNIAŁEM: Ile masz grup w eliminacjach? Ja miałem kiedyś taki przypadek, że lider, wicelider awansował do ME a 3 drużyna grała baraże, więc grup było prawie 2x więcej, może u ciebie coś z grupami?

Mam problem z nieprzydatnymi zawodnikami pobierają duże pensje a żaden klub nie chce ich kupić;/ Szkoda dawać ich na wolny transfer bo zawsze jakieś pieniądze można na nich zarobić;/
Najprawdopodobniej problemem u mnie jest myszka bezprzewodowa Labtec. Wcześniej nie przypominam sobie żebym miał taki problem.
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty