Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

gromnik2011 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.09.2011 21:42    #4341     Sufler - Porady do gry - Zwiecha i zmuła 2013
Zastanowiłem się i stwierdzam, że złorzeczenie to jest naruszenie pewnych kanonów etyki. Rozumiem, że serwis powinien ich przestrzegać. W taki sposób dopuszczacie do samowolki i niczego więcej. Działacie sobie sami na własną szkodę!!!

nigoL Partyzant

10.09.2011 21:07    #4342     Sufler - Porady do gry - Problem
gromnik... kim ty jesteś żeby się tak o nas wypowiadać? Rozpieszczonym dzieciakiem? Czy może chcesz się przed kimś popisać. Kolegami? Chłopakiem? Biją Cię w szkole i dlatego odstresowywujesz się internecie?
Morał: Nie zostawiaj roweru przy otwartej wannie bo ci ukradną telefon, kisiel będzie za kwaśny a jutro niedziela.

Predzio1996 Partyzant

10.09.2011 15:20    #4343     Sufler - Porady do gry - KRYZYS FORMY! :( POMÓŻCIE
Prosze odpowiedzcie, bo zaczyna mi się odechciewac grać w 11-stkę. Po prostu za bardzo się wkurzam. nawet przedszkolak niektóre sytuacje by wykorzystał...

Predzio1996 Partyzant

10.09.2011 11:38    #4344     Sufler - Porady do gry - KRYZYS FORMY! :( POMÓŻCIE
Cześć!
Gram Abeerdenem w lidze szkockiej i mam problem. W lidze Europy gram w fazie grupowej. Na razie rozegrałem jeden mecz z Twente - remis 1:1. Ale właśnie chodzi o ligę. Same porażki! Z Dundee 4-0, Celtick 2-0, Puchar Szkocji z jakimś Quenn coś, gdzie byłem faworytem murowanym 3-2, W lidze jedyny punkt zdobyłem z Motherwell przy remisie 0-0. Zarząd robi się niepewny co do mnie. Gram Taktyką Kylera v.11. Przed samą liga kontuzję na 2 miechy złapał Paton, okej. Był najlepszy... Wraca na mecz z Celtickiem i kontuzję na 5 miechów łapie ... Mackie, który strzelał jako jedyny, bo Meginson to porażka totalna. Proszę pomóżcie. W Le mi idzie nieźle, a w lidze tragicznie. co mam zrobić?!

Sorka że tak poplątane ale się śpieszę.

Donci Partyzant

Gram Zniczem Pruszków 26 sezonow zdobylem pige europejska i lige mistrzow a zespolu nie stac na przedluzenie ze mna kontraktu ? mam 70 miljonów

Donci Partyzant

Znicz Pruiszków rok 2026 stan konta 60 mln. robila mi sie dwa sezony temu teraz mam dosyc podstawowa i czekam az mi sie pokaze udostepnie , nie wiem dlaczego ale narazie nie moge wybrac bo nie jest udostepniona

Donci Partyzant

07.09.2011 08:00    #4347     Sufler - Porady do gry - Jak wygrać słabym zespołem??
Teraz bardziej stawiam na naturalizacje zawodnikow zeby polska byla wyzej w rankingach najwyzsze moje miejsce Zniczem Pruszków w rankingu klubów europejskich 12, ogolnie prawie zawsze dochodze do cwiercfinalu albo polfinału ligi mistrzow

Donci Partyzant

07.09.2011 07:56    #4348     Sufler - Porady do gry - Jak wygrać słabym zespołem??
Gram Zniczem Pruszków , zaczalem z 2 ligi pierwsze co zrobillem to wywaliem wszystkich polakow i ztrudnilem obcokrajowcow za free oczywiscie mialem przez to dlugi aleod razu awansowalem do pierwwszej ligi zdobylem puchar polski nie awansowalem do ekstraklasy ale gralem w rozgrywkach europejskich i w pore zarobilem pieniadze na dlugi bo juz grozilo mi bankructwo. Najlepsza rada nie zatrudniaj polaczków szukaj po afryce. raz mialem rok 2031 i w 2026 zdobylem Lige mistrzów ale dysk jeden mi sie spalil i dzieki bogu znalazlem sava z 2022 i w 2024 wygralem lige europejska terez zbieramm na stadion bo mam nadal 4000 :). wie ktos ile trzeba miedz dokladnie pieniedzy na stadion obecnie mam 60mln ale jak bym sprzedal paru bede mial 100 ???

star199 Partyzant

06.09.2011 20:18    #4349     Sufler - Porady do gry - Losowanie EL.MŚ
[quote=PDrasta]Jeżeli pamiętasz, to może przegrałeś ostatnio ze Szkocją lub Hiszpanią[bo uznaje że przez tyle lat rozegranych nie pamiętasz bilansu ze Szkotami, czy Hiszpanami - tutaj możesz rozegrać sparing i przed meczem powinno być pokazane, jak twój bilans] może FM uważa, że jeżeli Hiszpania Cię lała ona zasługuje na 1 koszyk? ten ranking jest z 14 stycznia, którego było losowanie?

ZAPOMNIAŁEM: Ile masz grup w eliminacjach? Ja miałem kiedyś taki przypadek, że lider, wicelider awansował do ME a 3 drużyna grała baraże, więc grup było prawie 2x więcej, może u ciebie coś z grupami?[/quote]

Szkocja to baty z Hiszpanią dwie wygrane w grupie ten sam rok . Losowanie było jakoś Grudzień bodajze .
Co grupy maja do rozstawienia eleminacji ?

PDrasta Młody aktywista

[quote=mleko11122]Witam,

Mam problem z fm2011 ... Sprawa jest taka , gram w niego okolo rok z róznymi przerwami itp. zawsze wszystko było dobrze , nie bylo zadnych problemów.
Ostatnio od kilku dni nie moge grać.. Tzn. Właczam fm`a ładuje save itp klikam myszką przykladowo na zaowdnika bądz na coś innego i nagle nie wiadomo w jakich okolicznościach samoczynnie wyłacza mi sie fm i wychodzi do pulpitu.
I za kazdym razem jak właczam ponownie gre to jest to samo. Próbowalem przeinstalowywac gre , resetowac komputer , usuwac wszystkie dodatki ktore sciagam do gier jak " face paki " "logo paki " spolszczenia itp. Na sucho jest to samo .

Ogromnie proszę o pomoc. Pozdrawiam[/quote]

nie wiem czy to coś pomoże, no ale napiszę - kiedy ja miałem sporo błędów wszedłem w folder crush dumps[w dokumentach] i usunąłem wszystkie, poza ostatnim[razem ponad 2GB usunąłem O_O] potem już było nie najgorzej :)
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution