Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

majkelos2341 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Dzieńdoberek

Mam taką serdeczna prośbę. Gram obecnie w FM2010 i chciałbym rozpocząć grę Borussią Dortmund. Niestety brak aktualizacji po ostatnim oknie transferowym powoduje, że skład drużyny oraz statystyki zawodników znacznie odbiegają od rzeczywistości. Dlatego miałbym serdeczną prośbę o zamieszczenie na cmrev.com (lub przesłanie mailem na adres michalko(at)g.pl - at to oczywiście "małpka";) screenów z edytora lub Genie scouta do FM 2012 z atrybutami startowymi zawodników oraz sztabu szkoleniowego Borussii Dortmund. Mając takie dane "pogrzebie" sobie trochę w edytorze i będę mógł się cieszyć rozgrywką z aktualnym składem i statystykami zawodników...

Z góry dziękuję wszystkim "dobrym duszom" za pomoc

Pozdrawiam
Michał

Willson Partyzant

29.10.2011 20:36    #4262     Sufler - Porady do gry - Steam-nie uruchamia gry
Pomogło. Musiałem 2 razy sprawdzać spójność danych. Nie zmienia to faktu, iż jest to skandal grubymi nićmi szyty. Za co ja płacę? Za pełnowartościowy produkt czy wydmuszkę?
Dlaczego głupi steam sam nie zasugeruje i sam nie naprawi ew. błędów które występują?
Dlaczego muszę szukać rozwiązania i ręcznie naprawiać produkt na który wydałem kupę kasy?
Cóż, pozostaje czekać na cracka który wypieprzy ten cały steam.
Centrum wróciło....zobaczymy.

Kiedyś redaktor LCM cm4.pl

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

29.10.2011 16:36    #4263     Sufler - Porady do gry - Steam-nie uruchamia gry
Wystarczy troszkę poszukać na suflerze,rozwiązanie jest w tym temacie http://www.cmrev(...)l?page=1 najlepiej przeczytać wszystkie posty w tym temacie.Nawet na pierwszej stronie suflera tłumaczyłem już to komuś.Pozdrawiam

kubek87654321 Partyzant

Zależy co lubisz. Czy siedzieć przed transferami i robić je z wielkimi pieniążkami, czy jednak pracować przed wszystkim co się dzieje w klubie, czyli wszystkie teningi, sztab szkoleniowy itp.. Do robienia olbrzymich transferów należą:
Man City, Man utd, Inter, Real Madryt
Jednak to drugie to:
Legia, Roma, Borussia

luisgomes Partyzant

Witam serdecznie wszystkich fanów serii gier Football Manager.

Mam pytanie związane ze Scoutem do FM'a 2012.
Chodzi mi o to, kiedy jest przewidziane, że program ten się ukaże?
Jakaś zwykła wersja, którą będzie można sprawdzić tzw. CA i PA zawodników.
Z tego co wiem, jeszcze takiego programu do najnowszej wersji gry nie ma, a żadnym innym sprawdzić się nie da.
Oczywiście w pierwszym sezonie, teoretycznie można użyć edytora, wchodząc w piłkarza, piszą jego obecne um. oraz potencjał, jednak rozgrywając kolejne sezony, ta możliwość "odpada".
Ewentualnie, pozostaję jeszcze pytanie, czy zadziałałby jakikolwiek scout z poprzednich wersji FM'a? (Domyślam się, że nie, ale zapytać nie zaszkodzi)

Bardzo proszę o odpowiedź i z góry dziękuję.

Pozdrawiam,

Luisgomes. :)

kubek87654321 Partyzant

[quote=Gyan]pomóżcie szukam srodkowego pomocnika do Juventusu do 15 mln rok 2012 musi być juz troszke lepszy i odpada moutinho jak cos [/quote]

Nuri sahin,Vidal

dasiu93 Partyzant

28.10.2011 11:36    #4267     Sufler - Porady do gry - Niedziałający FM.
Witajcie.

Postanowiłem kupić sobie FM12, ale że nie lubię kota w worku to najpierw ściągnąłem sobie demo przez steama. Kiedy włączam grę wyskakuje mi Application Error z treścią: "A serious error was encountered and the application will close. An error file has been generated in: C:Users...Football Manager 2012 democrash dumpsFM 2012 Demo v.12.0.2.230163 (2011.10.28.11.31.24).dmp

I tu nasuwa się pytanie, skoro demo nie chce działać to warto kupić oryginał? Szkoda kasy jeśli gra będzie leżała na półce.

Miał ktoś podobny problem, zna rozwiązanie? Pomożecie ? :)

Gyan Partyzant

pomóżcie szukam srodkowego pomocnika do Juventusu do 15 mln rok 2012 musi być juz troszke lepszy i odpada moutinho jak cos

robal15 Młody aktywista

27.10.2011 18:11    #4269     Sufler - Porady do gry - Kontuzje w FM12
Witam wszystkich.

W najnowszym managerze mam mnóstwo kontuzji, po 7-8. A trzech zawodników mam kontuzjowanych na cały rok, lol ( pograłem dopiero 4 miechy). Zawodnicy je łapią w meczach jak i na treningach. Średnia dł. kontuzji to 2-3 miechy. Zgadza się, mam wysoko ustawione obciążenie, ale w starszym FM-ie to nie przeszkadzało (gram tym samym klubem). W FM11 grałem 5 różnymi klubami i średnio miałem 2-3 zawodników kontuzjowanych. Zawodnicy są zadowoleni z treningów, więc raczej tu nie ma mowy, żebym przesadził z treningiem. Do wyjściowego składu biorę wiarę z kondycją >=95%. Liczba osób kontuzjowanych nie maleje. Jeśli ktoś wyzdrowieje, to automatycznie ktoś łapie kontuzje. Przez te kontuzje jestem w bardzo nieciekawej sytuacji kadrowej. Nawet na ławkę nie mam kogo posadzić.

Macie też takie problemy z kontuzjami? Jak temu zaradzić? Czy to bug?
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

gregryszka Partyzant

Pietal,dzieki,zgadza sie,zrfobilem ponownie to samo i gra;)znalazl 3 kolejne niespojne pliki;)wiec pol godz przed praca pogram...dzieki;)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution