Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Przejrzałem sufler, jednak nie znalazłem identycznego tematu. Otóż. Mój prezes, jak zwykle, po sezonie albo dwóch jest gotów do negocjacji. Grałem Leeds kilkanaście razy. Od FM-a 2010-12 raz zdarzył mi się jakiś czeski zarząd. Atak to zawsze Yvonne Allen przejmowała klub. Członkini obecnego zarządu. Zawsze ją miło wspominam. Kupowała stadion, rzucała po 150 mln euro po sezonie, bez konieczności spłat. Raz tylko udzieliła zwrotnej pożyczki, ale potem rzuciła po 80 mln bezzwrotnie.

Więc gdy usłyszałem, że klub ma przejąć nowy człowiek, który jest obecnie członkiem zarządu to od razu pomyślałem - Allen. Ale kilka dni później przeczytałem o konsorcjum na czele z byłym piłkarzem. Tylko jeden były piłkarz jest w zarządzie - Peter Lorimer.

Tu nasuwa się moje pytanie. Czy będzie dużo kasy? Bo słyszałem, że konsorcjum skąpi, a po kilku latach sprzedaje klub z zyskiem. Ogólnie interesuje mnie konkretnie jak wygląda działanie konsorcjum, jeśli prezesem zostaje byłym członek poprzedniego zarządu i na dodatek były piłkarz. Bo jakoś nie chce mi się wierzyć, że ktoś taki jak... Charlton dla Manchesteru United szczędził na klub. Zresztą Lorimer to jeden z ulubieńców. Ale jednak Szkot. Miał ktoś już takie konsorcjum z byłym piłkarzem na czele? Z góry dzięki.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Szemek Ekspert

No nic, kij mu w oko i kawałek szkła... kiedyś nie było takich cyrków, brałeś gracza jeżeli podobała mu się kasa i tyle. Teraz to za bardzo pokręcili, już widzę jak w rzeczywistości Neymar nie chce nawet pogadać z wysłannikiem Morattiego, paranoja, w d**ie się gówniarzowi poprzewracało... Aha i zarabia 2,3 mln € za sezon (do XII 2018), czyli szału nie ma, u mnie by dostał dwa razy tyle i to leciutko.
"To tylko Internet k*rwa."

Tome888 Partyzant

Siema. Szukam klubu z kilkoma fajnymi talentami. Najlepiej żeby klub miał od 2-10 milionów euro na transfery. Ważne jest też żeby szkółka juniorów była przynajmniej dobra, a najlepiej doskonała. Chce oprzeć mój klub na młodych. Liga może być każda. Fm2012

PS: Jeśli klub występuje w lidze hiszpańskiej, francuskiej, włoskiej, niemieckiej i angielskiej to klub nie może być z czołówki(4-5 najlepszych).
PS2: Fajnie by było żeby klub miał dobrych skrzydłowych ponieważ będę grał taktyką Koflok's Goals Galore 2012.

Slayer666 Partyzant

Ja polecam każdy klub francuski dla osób znudzonych Fm'em. Fenomenalni newgeni pozwalający opierac skład na wychowankach, w dodatku łatwo odnosi się sukcesy i nie ma tam klubu który odstaję od reszty stawki tak jak to ma miejsce np w Hiszpani. A druga propozycja to... wszystkie kluby s serie A poza czołówką. Dlaczgo? A no dlatego ponieważ co roku telewizja płaci ogromne pieniądze pozwalające zbudowac mocną paczkę w każdej drużynie. Ja gram Atalantą i polecam wszystkim ten klub nawet mimo 6 ujemnych punktów, co według mnie dodatkowo umila rozgrywkę. Doskonałe zaplecze treningowe, klub który co roku dostarcza wielu wychowanków. W szkółce tej kształcili się m.in. Pazzini i Montolivo.

Valdi91 Młody aktywista

12.01.2012 19:29    #3995     Sufler - Porady do gry - Sztab szkoleniowy
Witam serdecznie.

Mam pytanie odnośnie członków sztabu szkoleniowego. Mianowicie, zatrudniam trenera, u którego wartość treningu defensywnego wynosi 20, i przydzielając go jako jedynego trenera do defensywy, oceną tej kategorii są zaledwie 3-3.5 gwiazdki. Zatrudnię innego, również przy wartości treningu defensywy 20 to ma 4-5 gwiazdek. Dlaczego tak jest? Czy muszę zatrudniać wszystkich trenerów z wartością danego skill'a 20 by sprawdzić, który jest najlepszy? Prowadzę klub już 3 sezon i nadal nie mam zoptymalizowanego sztabu, mimo, że moi trenerzy w swoich kategoriach mają max skill'a, to ciągle takie kategorie jak defensywa czy taktyka mają po 3.5 gwiazdki. Moje pytanie więc brzmi, od czego to zależy, że treningi pozornie takich samych trenerów przynoszą tak różne rezultaty?

Zamieszczam SS: http://www.picsh(...)ll/57468

Z góry dzięki za odpowiedź.

Winiar123 Partyzant

11.01.2012 22:54    #3996     Sufler - Porady do gry - defensywny pomocnik
Long Island Iced z!

Cinek1013 Partyzant

Część wszystkim! Poszukuje klubu który mnie wciągnie na kilka ładnych sezonów. Najlepiej z czołowych lig świata , klub podobny do PSG ale z troszkę mniejszym budżetem i z lepszymi konkurentami w lidze. Taki żeby co sezon było w nim co robić a nie tylko w pierwszym sezonie. Z góry dzięki , za błędy przepraszam ale piszę z komórki.

Azi Partyzant

[quote=Zielone Jabłuszko]Kogoś jeszcze polecacie panowie?[/quote]
Blackpool

yayme Partyzant

11.01.2012 09:16    #3999     Sufler - Porady do gry - Patche na steam?
Ja wiem, że kolega miał szybciej pirata, niż ja oryginał. Więc da się, oj da. Dziś ma te same łatki, co ja, wszystkie zdobyte nielegalnie. Nigdy nie uwierzę, że korzystanie z systemów takich jak steam, miałoby choć w piątej kolejności wiązać się ze szczytnym celem, jakim jest walka z piractwem. Dlaczego? Niejednokrotnie miałem pirackie różne gry. Niezależnie od poziomu skomplikowania zabezpieczeń etc. zazwyczaj w piracie rozwiązuje to jeden folder z plikami, które trzeba przekopiować do odpowiedniego folderu - i tyle. Generalnie to samo, co w piratach nie na steama, tylko kilka pliczków więcej.

Nie rozumiem więc motywacji twórców gry i nigdy ich nie zrozumiem. Prawda jest taka, że gracze powinni mieć możliwość decydowania nawet o tym, czy chcą mieć zainstalowaną daną łatkę w swojej wersji FMa, jakkolwiek logiczne wydaje się to, że chcą grać w sprawną wersję. Dlatego zawsze będę zwolennikiem przeciwników tego systemu, który naprawdę uprzykrza życie.

U mnie przyczynia się czynnie do tego, że przez jego "obowiązkowe patche" (nie tylko fmowskie) 10 stycznia przekroczyłem limit (1gb/miesięcznie) Internetu i przez tydzień nie mogę z niego właściwie korzystać (cmrev nie jest w stanie się załadować). Dziś znalazłem chwilę, by pisać ze szkoły, więc nadrabiam zaległości. Nie mniej skazało mnie to na męki i odcięcie od świata - już drugi raz. Nie znoszę steam'a i mam ku temu powody,

over.
Na nasze wspólne nieszczęście wracam na cmrev. Niedługo pojawią się pierwsze manifesty.

todol Partyzant

[quote=Zielone Jabłuszko]Panowie - jakim klubem sie gra fajnie wg was? Chodzi mi o czas - bo mam syndrom fmowego znudzenia - jaki klub polecacie na owy syndrom?[/quote]

Boavista Porto, ja gram już 4 sezon i jestem w LE, wyciągnąłem ich z finansowego bagna, więc się da POLECAM

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.