@ Jacko, zgadzam się. Ekstraklasa powinna pomóc w rozwoju młodych zawodników, wprowadzając przepis, dwóch polskich zawodników (20lat) w wyjściowej jedynasce. Niestety w Wyśle nie widac zbytnio utalentowanych zawodników, młodego pokolenia. Pożyjemy zobaczymy...
A co sądzicie o przyszłych transferach Wisły? Kto przyjdzie kto odejdzie?
Wiadomo że ma przyjśc Głowacki, a odejśc cały zagraniczny szrot.
Dodam jeszcze, cytuję Bednarza: Legia wydała dużo pieniędzy na szkolenie młodych zawodników, tymczasem ma tylko Żyrę i Wolskiego. Wisła w tym momncie ma Bruda i Czekaja, którzy są równie utalentowani, a nie wydała tyle pieniędzy na szkolenie młodzieży.
Według mnie Brud i Czekaj nie są aż tacy źli, ale fakt faktem że Żyro i Wolski to lepsi zawodnicy. O nich pytają się już kluby z zachodniej Europy, i oferują konkretne ceny. Nie słyszałem natomiast o zainteresowaniu Czekajem bądź Brudem. Te pieniądze zainwestowane przez Legie w młodzież zwrócą się i to z nawiązką. Ostatnim przykładem jest chocby Borysiuk.
A co sądzicie o przyszłych transferach Wisły? Kto przyjdzie kto odejdzie?
Wiadomo że ma przyjśc Głowacki, a odejśc cały zagraniczny szrot.
Dodam jeszcze, cytuję Bednarza: Legia wydała dużo pieniędzy na szkolenie młodych zawodników, tymczasem ma tylko Żyrę i Wolskiego. Wisła w tym momncie ma Bruda i Czekaja, którzy są równie utalentowani, a nie wydała tyle pieniędzy na szkolenie młodzieży.
Według mnie Brud i Czekaj nie są aż tacy źli, ale fakt faktem że Żyro i Wolski to lepsi zawodnicy. O nich pytają się już kluby z zachodniej Europy, i oferują konkretne ceny. Nie słyszałem natomiast o zainteresowaniu Czekajem bądź Brudem. Te pieniądze zainwestowane przez Legie w młodzież zwrócą się i to z nawiązką. Ostatnim przykładem jest chocby Borysiuk.

: patrzę na politykę jak na kabaret, bo to czasem jednak jest kabaret
jak przypadkiem trafię na obrady Sejmu w TV to boki zrywać można - i o to mi się rozchodziło. Ale generalnie głosowałem ŚWIADOMIE na RP, bo jakoś trafili do mnie swoją "innością" (Jacko ma trochę racji z tą Samoobroną i Lepperem), oryginalnością, maksymalną tolerancją (walka z Kościołem - racjonalna tak, ale przyznam, że czasem przesadzają, i to ostro), legalizacją zioła (mimo, że sam nie korzystam), zapowiedziami fachowców na stołkach, a nie przypadkowych ludzi i ogólnie możliwością wmieszania się w wojnę PO-PIS, na której nie zyskuje nikt (PO "wszystko co robił/robi/zrobi PiS jest złe", PiS "wszystko co robiła/robi/zrobi PO jest złe", itd.). Liczyłem, że będą takim kopem mobilizacyjnym dla tych partii, ale na razie hmmm... To tyle na temat mojego głosowania. A tak ogólnie to jestem za obowiązkiem głosowania, bo wg. mnie najwiecej narzekają ci, co na wybory NIE poszlli, a tacy mają do tego najmniejsze prawo - te 50 procent czy ile tam nie poszło na pewno by coś zmieniło. JAK by zmieniło - tego nie wie nikt. 
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty