Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

domiinnho10 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Już wysłałem odpowiednich ludzi do obserwacji. De Gea trochę drogi, szkoda... Dzięki za szybką odpowiedź.

Campeones Partyzant

[quote="Campeones"]Dobra, to ja jeszcze raz się podpiszę pod prośbą.

Szukam klubu coś w podobie H96, ale chyba żaden klub nie wciągnie mnie tak jak gra w Hannoverze...
Po grze przez 7 sezonów, poczynając od Hannoveru 96, kończąc na Arsenalu gra tak jakby się dla mnie skończyła, gra jest z meczu, na mecz nudniejsza i chcę odnaleźć się na nowym save, na nowej drużynie.

Moje wymagania :
- Prognoza mediów, 6.+
- Budżet transferowy to 5mln.(e)+
- Najlepiej żeby to była, albo liga niemiecka, francuska. (może być też angielska, włoska i hiszpańska, ale to już mniej)
- Szkółka, która 'wyprodukuję' kilka ładnych grajków po 2-3 sezonach od rozpoczęcia gry.

Czekam na wasze propozycję.[/quote]

Podpinam.

Guezmir Młody aktywista

08.05.2012 22:09    #3603     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
zgadza się, rotacja to kolejna ważna rzecz. poczytaj sobie teorie i ramy taktyczne do football manager 2009 i 2010. Ostrzegam. Pierwsza lektura ciężko strawna, ale ja z dużym powodzenie bazuję na wielu patentach tam przedstawionych. Piszesz, że "nigdy tak do tego nie podchodziłeś" - odpowiadam, że warto sprawdzić. FM 2012 jest dużo łatwiejszy od poprzednich trzech części, ja zdobyłem 5 trofeów w 2 sezony grając Celtikiem. 2x mistrzostwo, 2x puchar krajowe (Szkocji i Ligi), 1x Liga Europejska. Nie jestem cheaterem - jestem doświadczonym grajkiem i nowy FM jest łatwy - żeby wygrywać, trzeba znać mechanizmy gry, albo próbować je poznać, a nie zakładać, że zawsze ostry pressing się opłaca ;) Pozdrawiam.
"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

Campeones Partyzant

Dobra, to ja jeszcze raz się podpiszę pod prośbą.

Szukam klubu coś w podobie H96, ale chyba żaden klub nie wciągnie mnie tak jak gra w Hannoverze...
Po grze przez 7 sezonów, poczynając od Hannoveru 96, kończąc na Arsenalu gra tak jakby się dla mnie skończyła, gra jest z meczu, na mecz nudniejsza i chcę odnaleźć się na nowym save, na nowej drużynie.

Moje wymagania :
- Prognoza mediów, 6.+
- Budżet transferowy to 5mln.(e)+
- Najlepiej żeby to była, albo liga niemiecka, francuska. (może być też angielska, włoska i hiszpańska, ale to już mniej)
- Szkółka, która 'wyprodukuję' kilka ładnych grajków po 2-3 sezonach od rozpoczęcia gry.

Czekam na wasze propozycję.

lazarus Partyzant

Vitess to jest klub z fajnym budżetem ,dużym strasznie jak na tą klasę .Jeszcze FC Groningen może być albo Feyenoord (genialna szkółka).Z portugalskich średniaków to Nacional de Madeira . A w Belgii Standard de Liege

marz2 Partyzant

Mam pewien problem otóż gram Legią i mam 6 listopada 2015 rok i mam mecz w LM z PSG i cały czas po rozmowie motywacyjnej jak ładuje się mecz wyskakuje crash dump i papa i tak cały czas mam. Symulowałem ten mecz i następny mecz w lidze to samo i nie wiem co się dzieje szkoda by było stracić tego save. Kolega miał to samo a przed tym tak samo jak on przed paroma meczami wyskakiwał ten sam błąd ale po wczytaniu gry od nowa było ok a teraz już nie ;/ Proszę kogoś o pomoc czy można coś z tym zrobić...

marz2 Partyzant

Mam pewien problem otóż gram Legią i mam 6 listopada 2015 rok i mam mecz w LM z PSG i cały czas po rozmowie motywacyjnej jak ładuje się mecz wyskakuje crash dump i papa i tak cały czas mam. Symulowałem ten mecz i następny mecz w lidze to samo i nie wiem co się dzieje szkoda by było stracić tego save. Kolega miał to samo a przed tym tak samo jak on przed paroma meczami wyskakiwał ten sam błąd ale po wczytaniu gry od nowa było ok a teraz już nie ;/ Proszę kogoś o pomoc czy można coś z tym zrobić...

Kox Partyzant

Dysk mi padł i straciłem wszystko. Więc polećcie mi teraz jakiś klub, bo nie mogę się zdecydować.
Szukam Klubu z "topu" który wymaga przebudowany kadry. A ma troszkę kasy na transfery.
Ostatnio grałem Interem, zaczynałem już trzeci sezon. Grało się naprawdę przyjemnie.
Myślałem nad PSG, Napoli, Juve, Milanem. No, ewentualnie Liverpool, Tottenham albo coś z Bundesligi(Schalke?)
Możecie dorzucić coś od siebie, nie wstydźcie się :)

Pyskaty Partyzant

06.05.2012 21:09    #3609     Inne - Piłka nożna - Ekstraklasa
Eee.. Panowie Lech 0:0 ? Chociaż tak myślałem patrząc po wyjazdowych statystykach Kolejorza. No nic my też daliśmy trochę dupy, ale mamy Europejskie Puchary i wierzę, że coś tam mogą zawojować niestety już bez Rudneva zapewne, bo Wojtkowiaka mi niezbyt szkoda no i też niestety bez Stilicia..

DudekLFC21 Partyzant

@Campeones
Jeśli jesteś zainteresowany zespołami z nPower Championship to polecam Southampton, mają całkiem sporo kasy na transfery (7.5 mln w letnim okienku w pierwszym sezonie). Media prognozują im niby na początku 7 miejsce ale ja zakończyłem ligę na 2 miejscu i brakowało mi 2 pkt do pierwszego West Ham. Po awansie do Premier League dostałem już ponad 24 mln a w trzecim sezonie też coś koło tego więc polecam ten klub. Po za tym ma całkiem duży stadion, dobrą szkółkę młodzieżową i niezłe talenty.

Jeśli masz jakieś pytania dotyczące tego klubu to pisz :), serdecznie polecam ten klub, jestem w połowie 3 sezonu i bawię się świetnie.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.