Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

buczek93 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.08.2012 14:09    #3281     Inne - Piłka nożna - Paris Saint-Germain
Ja tam licze na to, ze PSG dostanie od kogos w trabe (naprawde mi obojetne, czy bedzie to OL, OM, LOSC, Montpellier czy jeszcze ktos inny) i poslusznie wroci na swoje miejsce. Czyli jako ligowy sredniak, ewentualnie reprezentant Francji w LM. Cwianiaki istnieja 42 lata i mysla ze za kase moga miec wszystko. Nie lubie takich klubow, ale pieniadze w przypadku takiej Malagi czy City mi nie przeszkadzaja (bo kluby jakas historie maja od dawien dawna). Ciekaw jestem jak bedzie reagowac Ibra czy Lavezzi, ktorzy chrzanili, ze to "krok do przodu w ich karierze", jesli im sie nie uda nic ugrac.

szkopek Partyzant

[quote="Mar1992"]Czcionka za duża to wystaje... :)
[/quote]

Ja tego problemu nie mam.

lucasfcinter Wybitny Literat

03.08.2012 22:11    #3283     Inne - Sport - IO Londyn 2012
Szkoda, że Źieliński nie dał rady 176 bodaj w rwaniu, miałby rekord.

szkopek Partyzant

03.08.2012 16:41    #3284     Sufler - Porady do gry - Romelu Lukaku
http://pl.wi(...)_Bosmana

Pół roku przed wygaśnięciem kontraktu możesz podpisać promesę kontaktową. O ile dobrze pamiętam, jeśli piłkarz ma 23 lata lub mniej trzeba za niego wypłacić ekwiwalent. Tak samo za juniora.

Dodatkowo polecam
http://www.cos.pl/sw/12/93.pdf

Rosik Partyzant

W pierwszych, powiedzmy, trzech/czterech sezonach (zależy od klubu i ligi) staram się ściągać najlepszych zawodników na jakich mogę sobie pozwolić. Próbuję tym samym zapewnić jak najwyższy poziom gry. Od początku rozgrywki staram się natomiast równolegle wyszukiwać młodych i utalentowanych zawodników (głównie newgenów) i sciągać ich do klubu. Po tych kilku latach, gdy już mam podstawy solidnej drużyny całkowicie nastawiam się już na kupowanie i szkolenie dobrze rokujących na przyszłość juniorów. Taka gra daje mi najwięcej frajdy i najbardziej motywuje do dłuuugiej rozgrywki :-)

misiek993 Partyzant

02.08.2012 23:52    #3286     Inne - Piłka nożna - Paris Saint-Germain
Robi(a właściwie już zrobiła) się z nich naprawdę solidna ekipa, szkoda tylko, że wszystko oparte jest na pieniądzach. Nie znają umiaru w tym kupowaniu, wydali ogromne pieniądze w tym okienku a chcą ponoć jeszcze Modricia kupić. Szejkom odbija całkowicie. Mam nadzieję, że przejadą sie na tym po raz kolejny i np taki Lyon czy Marsylia odbiorą im tytuł. To jest głupota co tam się dzieje, na szczęście nie tylko kasa gra ale też determinacja i chęci, bo taki MC odpadł i z LM i z LE mimo wielkich zakupów. Czekam na te zasady dotyczące wydatków co miały wejść.

bojan123 Partyzant

02.08.2012 23:39    #3287     Inne - Piłka nożna - Ekstraklasa
no niestety, szkoda gadac

Rumcais Partyzant

02.08.2012 22:19    #3288     Inne - Piłka nożna - KKS Lech Poznań
A gdyby im obciąć pensje o połowę, albo do widzenia z klubu? Zostaliby ci co chcieliby grać, a byłoby więcej kasy na akademię, szkolenie, sztab z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA - graliby ci co by chcieli grać mimo niskich pensji. Jestem rozgoryczony poziomem polskiej piłki: 10:1 w europejskich pucharach. Ci nędzni kopacze zasługują maksymalnie na kilka tysięcy miesięcznie! Nie prawie milion na rok, jak co niektórzy. Już nawet nie potrafię pozytywnie patrzeć na cokolwiek związanego z Lechem.

Lech Poznań [*]
Polska Liga [*][*][*][*]

szkopek Partyzant

02.08.2012 17:28    #3289     Inne - Piłka nożna - I liga (w Polsce)
U nas to i nawet w czasie ligi mogą kogoś dokooptować. Taki kraj. Podobał mi się wywiad z W. Pawłowskim chociaż akurat on nie powinien się wypowiadać jeszcze na takie tematy:)

(wybaczcie, że onet)
http://sport(...)osc.html

maksiu106 Partyzant

02.08.2012 17:23    #3290     Inne - Piłka nożna - I liga (w Polsce)
Szkopek, za Radzionków może grać Polonia Bytom... Chociaż gość z PZPN-u mówił, że to niemożliwe, to przecież sezon jeszcze się nie zaczął.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution