Wyniki wyszukiwania dla: szk

Bobi były Premier Rewolucji

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
10.02.2005 16:02    #10271     Sufler - Porady do gry - Wiek a doświadczenie
Wszystko oczywiście zależy od meczu, któy grasz. Jeśli grasz w spotkaniu o jakąś stawkę, z silniejszym lub równym sobie przeciwnikiem, lepiej zawsze wystawić doświadczonego piłkarza. Młodzi powinni grać w spotkaniach w krajowym pucharze i w meczach "o pietruszkę". Oczywiście jeżeli mamy naprawdę bardzo utalentowanego piłkarza to zawsze warto wystawiać go w pierwszym składzie w innych spotkaniach.

Proletariat

30.12.2004 22:12    #10272     Sufler - Porady do gry - Nagrody i reprezentacja
Mam 2 pytania 1.W edytorze do fma sa rozne nagrody np. najlepsze szkloenie mlodzierzy lub najlepszy prezes, ale jest napisane ze te opcja sa w grze niedostepne, i gdy ustawilem taka nagrode dla ligi polskiej to nikt jej nie dostal to po co sa te nagrody jezeli nie dzialaja? Utworzylem tez nagrode dla najlepszego polskiego pilkarza i nacisnolem zeby wybiarali go managerowei z rozgrywek i ta nagrode rowniez sie nie pojawila dlaczego? 2. Czy w trakcie sezonu moge objac stanowisko trenera rep. U-21 lub U-19? Z gory dziekuje za odpowiedz i pozdro dla ludzi tworzacych te stronke.

gosc Partyzant

Grupa: Użytkownik
29.12.2004 23:33    #10273     Sufler - Porady do gry - Nowi zawodnicy
Ja uwazam, ze to jest kolejny blad. Grajac Pogonia Szczecin po pierwszym sezonie dorobilem sie swietnych obiektow treningowych. No i pojawili sie tez od razu mlodzi zawodnicy. Ale jak rozumiem wyszkoleni jeszcze na "starych" obiektach ;-). Skonczylem drugi sezon i tym razem nikt sie nie pojawil. Ekipe mlodziezowa mialem po raz pierwszy w historii rewelacyjna, wygrali wszystko co sie dalo, rozbijali wszystkich :-). Moim zdaniem po takich sukcesach nie mozliwym jest, zeby jakis nawet przecietny mlodzian nie pojawil sie w skladzie. W kazdym razie powinno byc tak, ze dobry czy zly, to ja przed kazdym sezonem decyduje, czy ktos mi jest potrzebny w skladzie, czy nie. A tak to wyglada teraz, ze szkolka przez rok dzialala, tylko nikogo nie wypromowala...moze lepiej trenowac na kartoflisku?;-)W 03/04 majac szkolke co roku mialem kilku mlodych do zweryfikowania i to moim zdaniem bylo realistyczne, zwlaszcza w duzych miastach. Chyba, ze bylaby to kozia wulka z kartofliskiem. Dodam tez, ze trenerow ze szkoleniem mlodzierzy pomiedzy 18-20 mam trzech w klubie, w tym 2 przydzielonych do ekipy mlodziezowej, wiec z kazdej strony sie raczej zabezpieczylem...Propozycja kolegi Xerfaxa jest calkiem obiecujaca, gdyz w pierwszym sezonie nie mialem nikogo w mlodziezowce, a po tym wlasnie sezonie pojawili sie u mnie nowi mlodzi. Ale moge sprawdzic to dopiero za 10 miesiecy;-). Dopiero zaczalem sezon:-). Ale oczywiscie, jesli nawet to sie sprawdzi, to uwazam to za duzego babola.

gosc Partyzant

17.12.2004 22:26    #10274     Sufler - Porady do gry - Sparingi
Jesli chodzi o krotka lawke to u mnie okazalo sie, ze nie ma wielkiego problemu, bo rezerw praktycznie nie mialem, wiec wrzucilem do rezerw tych, ktorzy nie zmiescili sie w pierwszym skladzie i moglem ogrywac praktycznie wszystkich :-). Jest jeszcze jeden powazny babol, ktorego patch chyba nie zlikwidowal - plaga powaznych KONTUZJI!!!! A co najdziwniejsze dopadaja one zwykle najwiekszych asow :-(. Pierwsza runde wlasciwie mialem tragiczna, zdobylem tylko 7 punktow...bo gralem totalnymi cieniasami. Dodam tylko, ze naszla mnie ochota na poczatku sezonu na wyprzedaz kilku dobrych zawodnikow za bardzo konkretne pieniadze. Wiec jak mi sie szkielet posypal przez kontuzje, to ledwo mi na lawke starczylo. Ciezkie jest zycie managera ;-(.

Proletariat

04.12.2004 23:52    #10275     Sufler - Porady do gry - Długość rozgrywki:)
twoja kariera zaczela sie dopiero w 2016 roku a w 50 latach miales jakis zastój, a jak tam w twojeje grze sprawowala sie reprezentacji i jak bys mogl poszkasz screen najlepszego obecnie pilkarza, sory ze tak cie wypytuje ale 2090 rok to jest cos:)

omega Młody aktywista

25.11.2004 11:52    #10276     Sufler - Porady do gry - FM 2005 zapisywanie gry
Mam takie pytanie gdzie najlepiej zapisac gra FM w kompie mam 2 partycje 1 systemowa i druga uzytkowa i na samym poczatku kiedy mozna zapisac gre automatycznie mam wybrany katalog na partycji systemowej w moich dokumentach a chyba lepiej by bylo zeby zapis gry byl zapisany w glownym katalogu FM I tak zroblem ale oczywiscie na systemowym utworzyl mi pod katalogi games trening i chyba tactics Napiszcie czy to wogole przeszkadza gdzie ejst zapis gry i dalsze pytanie chyba z tym zwiazane jak juz wczesniej pisalem mam roblem z tymi treningai otoz nie moge uzyc innego treningu oprocz rezerwy pierwszy sklad i bramkarskie jak zmienie na inny nawet ten gotowy prze fm to wraca mi do znowu do tych 3 podstawowych POMOCIE!!!

jerro78 Partyzant

31.10.2004 11:34    #10277     Sufler - Porady do gry - Jak grac w Oknie Windows?
tez tak miałem ale oto co zrobiłem: klikasz na skrót do CM na pulpicie prawym guzikiem myszki, potem dajesz własciwosci- nastepnie w zakładce skrót- w okienku - element docelowy wpisujesz dokładnie - "C:Program FilesEidosCM 03-04cm0304.exe" -small_screen -windowed
dajesz -zastosu, potem ok. i juz po uruchomieniu cm otworzy się w małym oknie ;)))))

Proletariat

23.10.2004 16:50    #10278     Sufler - Porady do gry - I jeszcze raz:)
Ściągnąłem sobie gold demo FM (większa wersja). Wszystko jest w porządku do momentu, gdy chcę zapisać sobie grę. Tzn. Gra się zapisuje. Z poziomu Windowsa ją widzę, Ale gdy jestem w FM to jej tam nie ma. Nie mogę też zmienić folderu docelowego gry. Cały czas są to Moje dokumenty. Mam Windowsa XP. Prędzej grając w Betę nie miałem tego problemu. Jednak w międzyczasie formatowałem twardy dysk i reinstalowałem Okienka. POMOCY!!!! "W polu wyboru ladowania gry masz rozwijane menu i napis games. Albo zmien katalog z plikami zapisanymi albo skopiuj save do tego katalogu i voila!"- Rem-8 To nie jest takie proste. Pisałem już: nie mogę zmienić tego katalogu (może wersja gry jest uszkodzona). Próbowałem też kopiować. Nic nie daje

Rem-8
22 Października 2004 Czyli reasumując - widzisz grę z poziomu Windowsa zapisaną, natomiast nie widzisz zapisanej gry z poziomu FMa. Nie widzisz jej przy ładowaniu, tak? Jeżeli reinstalowałeś okienka to może być błąd, spróbuj przekopiować sobie grę gdzieś zupełnie indziej, odinstaluj Gold FM, zainstaluj ponownie i wgraj zapisanągrę do katalogu /games w FMie. Powinno pomóc

Poddaje się. Sformatowałem twardziela, zainstalowałem XP jeszcze raz. Zainstalowałem DirectX 9. I dalej nic. Zainstalowałem sobie Beta demo (z którym
wcześniej nie było problemu). I przy pierwszym Auto Savie wyrzuca mnie do Windowsa i wyświetla komunikat, że gra nie może być zapisana. A tak wogule
folder Sports Interactive zamiast powstać w moich dokumentach (w moim profilu), powstaje w dokumentach udostępnionych!! Paranoja. Na dodatek nie mogę zmienić tego cholernego folderu docelowego!! Ratujcie mnie!!!

Proletariat

22.10.2004 15:39    #10279     Sufler - Porady do gry - Jeszcze raz
Ściągnąłem sobie gold demo FM (większa wersja). Wszystko jest w porządku do momentu, gdy chcę zapisać sobie grę. Tzn. Gra się zapisuje. Z poziomu Windowsa ją widzę, Ale gdy jestem w FM to jej tam nie ma. Nie mogę też zmienić folderu docelowego gry. Cały czas są to Moje dokumenty. Mam Windowsa XP. Prędzej grając w Betę nie miałem tego problemu. Jednak w międzyczasie formatowałem twardy dysk i reinstalowałem Okienka. POMOCY!!!!

"W polu wyboru ladowania gry masz rozwijane menu i napis games. Albo zmien katalog z plikami zapisanymi albo skopiuj save do tego katalogu i voila!"- Rem-8

To nie jest takie proste. Pisałem już: nie mogę zmienić tego katalogu (może wersja gry jest uszkodzona). Próbowałem też kopiować. Nic nie daje

Proletariat

21.10.2004 17:07    #10280     Sufler - Porady do gry - FM 2005
To nie jest takie proste. Pisałem już: nie mogę zmienić tego katalogu (może wersja gry jest uszkodzona). Próbowałem też kopiować. Nic nie daje
FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution