Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

edyta84stasiek0 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.12.2006 23:04    #3511     Sufler - Porady do gry - Garstka pytań.
Mam do was garstkę pytań. Z góry dzieki za pomoc - w FM 2007 gram dopiero od kilku dni - prezent pod choinkę.Tak na próbę zaczęłem grać Chelseą.

1, Jak należy ustawić grę aby chpdziła ona jak najszybciej.
2.Jakie atrybuty asystenta są najważniejsze.
3.Czy jest taka możliwość abym nie musiał rozgrywać meczów - tylko patrzeć na gotowy wynik ?
4.Czy zarząd zrwaca uwagę na to jak zarządzam rzerwami i drużyną U-18 - czy zwycięstwa w rozgrywkach drużynami rezerowoą i U-18 dają coś klubowi ?
5.Czy - jak gracie jakimś wielkim klubem to gdzieś tak do stycznia jedziecie ciągle ze stratą finansową klikumilionową - czy tylko mi to sie zdarza ? - Na razie doszłem do stycznia 2007 i ciągle jadę na minusie. Czy mam szanse zakonczym rozgrywki na plusie jeśli wygram wszystkie trofea ?
6.Jaką taktykę polecacie dla bardzo dobrych klubów?
7. Ilu polecacie scoutów i fizjoterapaeutów w sztabie szkoleniowym i jakie powinny być ich parametry.
8. Czy jest jakiś sposób na ściągnięcie w pierwszym sezonie jakiegoś garcza naprawdę światowego formatu - np. Ronaldinho, Henry, Ronaldo, Eto'o bez używania edytora ? -
9.Co oznacza buforowanie skórki?
10.Co się stanie jeśli moi piłkarze będą ćwiczyć na lekkich obciążeniach, aco jeśli na średnich - czy jest wielka różnica w podnoszeniu atrybutów.
11.Ilu trenerów polecacie do treningu juniorskiego i seniorskiego ?
12. Czy suma za jaką można nabyć piłkarza, która jest zawarta w raporcie scouta jest sumą przeważnie dobrą dla mnie - czy jest zawyżona?

Wiem że niektóre pytania mogą się wydawać śmieszne - ale liczę na waszą pomoc bo nie chcę zaśmieać Suflera zakładając niepotrzebnie kilkanaście tematów...

Kalulo Partyzant

28.12.2006 20:17    #3512     Sufler - Porady do gry - Fm scout
Co w nowmy fm genie scaucie znaczy ability diff?????

szyjka78 Partyzant

28.12.2006 18:31    #3513     Sufler - Porady do gry - FM Scout
a macie jakieś spolszczenie do genie scouta

Leliva Partyzant

Ligi takie jak Finska, Nrweska, Szwedzka, Dunska itp. nie sa w fm'ie dpracowane. Silnik opiera sie na najlepszych ligach. Czasem powstaja rebugi, ktore nie zauwazaja naszych siagniec i poprostu usuwaja nas z funkcja managera. Ja np. w lidze Bulgarskiej znalazlem takie cos, ze w opcji "sztab szkleniowy" bylem zapisany jak Scout. Fm, to ciagle gra, ktora jak kazda inna posiada liczne bledy:)

grzegi Partyzant

27.12.2006 21:11    #3515     Sufler - Porady do gry - Problem z Savem
Mam problem z savem! Nic się nie działo podczas zapisywania. Mimo to nie chce się wczytać. Wyskakuje komunikat "Nie można wczytać zapisanej gry" czy jakoś tak. Sprawdziłem, gra się ładuje w FM Scout co chyba eliminuje błąd sava, wkleiłem save do innego folderu, przeinstalowałem grę i nic! :( Proszę pomóżcie!

sefko1 Przodownik pracy

27.12.2006 16:12    #3516     Sufler - Porady do gry - brak zawodnika
Oczywiście, że tak jest uczciwiej. Ale jeśli ktoś ma problem ze znajdowaniem graczy, szczególnie gdy atrybuty są "schowane". Zostaje tylko FM Scout :)

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
27.12.2006 16:10    #3517     Sufler - Porady do gry - brak zawodnika
Jednak proponuję nie używać FM Scouta, tylko filtrów w wyszukiwarce w grze :]

messinho Ekspert

Grupa: Ekspert
27.12.2006 15:39    #3518     Sufler - Porady do gry - genie
Siemka.Gdzie moge znalezc FM Genie Scout do FM 07??Zarzuc ktos linkiem.zdr

sefko1 Przodownik pracy

27.12.2006 13:45    #3519     Sufler - Porady do gry - brak zawodnika
A nie mozesz skorzystać z FM Scouta i w filtrach podać wysokie współczyniki rzutów wolnych i strzałów z dystansu?? Czasami na różnych grach różni gracze wgrywają sie z losowymi statsystykami. Złaszcza Ci z nizszych lig. Tak więc niekoniecznie nasze rady będą dobre dla Ciebie.

Kyniu_Widzew Partyzant

26.12.2006 15:12    #3520     Sufler - Porady do gry - FM Genie Scout 2007
Proszę bardzo o link Scouta do FM07 7.01. ŚCIĄGNĄŁEM DO WERSJI 7.0 I NIC, NIE CHCE ZAŁADOWAĆ BAZY DANYCH Z GRY. Pomocy!!!!!! thx dziex

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution