Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
Nie wyszło spolszczenie do Genie Scouta.

lokibb Partyzant

Grupa: Użytkownik
Witam!

Czy ktoś z was posiada może spolszczenie do FM Genie Scout lub wie skąd je ściągnać?

Z góry dzięki.

Pawlak Młody aktywista

też niewiem.Kiedyś pisało mojemu zawodnikowi(Scholl'owi z Bayernu), że chce po zakończeniu kariery być scoutem.Pozostał jeden dzień do końca kariery i dałem mu w interakcji że byłby dobrym scoutem.Odpowiedział mi, że chce się skupić wyłącznie na grze !! HAHAHA a za 2 dni kariere kończył !

geo.adi Partyzant

mam problem. mianowicie taki, ze nie mam pojecia jak zaproponowac zawodnikowi, ktory zamierza konczyc kariere w najblizszej przyszlosci, kontrakt trenerski lub inny, nawet jesli ow zawodnik chce zostac powiedzmy asystentem managera...
macie pomysl? z gory dzieki za pomoc

mkanius Przodownik pracy

11.03.2007 21:36    #3385     Sufler - Porady do gry - Pomocy
1.zaczynaj np od 375 tys a skonczy na ok 1 mln ja tak wziąłem w przypadku golasnkiego(w fm05)
2. a to polaecam gene scout ,albo dawaj cene tyle ile jest wart i stopinowo podwyzszaj(odwołuje sie takze do poradnika zamiszczonego w opakowaniu)

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

11.03.2007 19:22    #3386     Sufler - Porady do gry - Pomocy
Jeżeli chcesz kupić zawodnika za jak najmniejszą cenę to możesz skorzystać z FM Genie Scout, tam jest coś takiego jak Salue Value, dzięki czemu możesz się dowiedzieć jaka najniższa kwota zostanie zaakceptowana przez inny klub.

Kyniu_Widzew Partyzant

10.03.2007 14:00    #3387     Sufler - Porady do gry - scout
Jest juz scout do wersji 7.02?? podajcie link

Proletariat

1. Jaki trzeba mieć patch, aby Magdoń, Kokoszka, Łobodziński mieli występy w reprezentacji Polski?
2. Czemu w I sezonie (Groclin) nie moge zatrudnić żadnego scouta np. z Brazylii? nie chce przejść.
3. Mam ustawione, że sam dokonuję podpisywania kontraktu, a mimo to pojawia mi się, że jakiś koleś podpisze kontrakt jak skonczy 17 lat.
4. Opłaca się zrobić takie coś. Np. zaproponowałem sparing Interowi i on się zgodził. Ale opłaca się, że zarobię 260 tyś. euro, a im dam 180? (za darmo nie chcę grać)
5. Czemu żaden klub nie jedzie na zgrupowania? W realu każdy polski klub jedzie zimą gdzieś. (Hiszpania, Turcja, Cypr...)
6. Czemu poznikali niektórzy piłkarze z FM'a 2006? Np. nie mam Dmitry Rekisha.
7. Czemu gdy chcę coś zmienić w edytorze (uaktualnić co nieco) to po prostu on mi nie wchodzi. Ładuje się strasznie długo, że aż sobie odpuszczam.
8. Czy to coś strasznego jakby sie powiększyło Orange Ekstraklasę do 20 drużyn? ;-).
9. Jak można zarobić dobrze kasę nie sprzedając połowy składu?
10. Czemu jest tak dziwnie, że Legia kiedyś miała budżet 10 mln złotych, a w grze ma ok. pięciu.

CHCĘ PRZEPROSIĆ ZARZĄD ZA TO CO ZROBIŁEM NICKAMI:(RICHIEADDAMS, TOMCIU123 ITP.) PROSZĘ O PRZEBACZENIE I JAK MOŻECIE WYKASUJCIE TAMTE KONTA. TO JUŻ SIĘ NIE POWTÓRZY NAPRAWDĘ. PROSZĘ O OSTATNIĄ SZANSĘ, A NAPEWNO NIC TAKIEGO NIE BĘDZIE MIAŁO MIEJSCA.

Dziękuje za odpowiedź.

meszynski_m Młody aktywista

08.03.2007 22:53    #3389     Sufler - Porady do gry - Najlepszy zawodnik
a jeszcze jedno. Jest spolszczenie do FM Genie Scout ?

meszynski_m Młody aktywista

08.03.2007 22:49    #3390     Sufler - Porady do gry - Najlepszy zawodnik
Czy za pomocą FM Genie Scouta można znaleźć najlepszego piłkarza gry?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution