Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

tabalugg Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.05.2007 20:58    #3231     Sufler - Porady do gry - wychowankowie
ja miałem 7 max ;p no pomyliło mi się,ale przez FMGenie patrze tylko Genie Report ,np. że gracz teraz gra jak Robinho,a w przysazlości moze grać jak Rooney :) Talentów nie mam żadnych,mam taką wiedzę scoutów że hoho,jak chcecie dam screena ale jutro :)

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
14.05.2007 20:08    #3232     Sufler - Porady do gry - wychowankowie
Ostatnio moi scouci znajdują zawoników i dają im po 6 gwiazdek... Wkręcasz tabalugg :P

A ilość gwiazdek jaką scout przydzieli danemu zawodnikowi zależy od samego scouta, graczy jakich posiadasz w zespole no i oczywiscie od umiejętności i potencjału "talentu".
Czasem zdarza się, że jak masz w klubie jakąś pozycję słabo obsadzoną to scouci dają dobremu graczowi z danej pozycji więcej gwiazdek.

A co do wychowanków - kupuję 18-latka i wiem, że moim wychowankiem nie będzie (żadną sposobem do trzech lat przed 21 rokiem życia w klubie nie dociągnie), ale jak kupie 17-latka to w KAŻDYM wypadku osiągnąwszy te swoje 21 wiosen uznawany jest za wychowanka.

Jeszcze raz: 3 lata w klubie przed 21 rokiem życia - wychowanek
2 lata w kraju przed 21 rokiem życia - wyszkolony w danym kraju
Żadnych odstępstw od tej reguły nie zauważyłem.

tabalugg Młody aktywista

14.05.2007 19:29    #3233     Sufler - Porady do gry - wychowankowie
Wiem jego PA bo scout (Eusebio :D) dał mu 5 gwiazdek wieć musi być dobry,nie ? średniaki 5 gwiazdek nie mają....

aberdeen Młody aktywista

14.05.2007 17:31    #3234     Sufler - Porady do gry - wychowankowie
Naprawde bawi was gra w FM, jeśli znacie PA i CA danego zawodnika? Ja przyznam się, że nie korzystam z tego typu wynalazków jak np FMscout. Czasem zdaża mi sie kupić młodego piłkarza za duże pieniądze, który potem okazuje się kompletnym niewypałem, ale tak przecież jest w rzeczywistości.

Wiem, że po tym poście zostane wrogiem większości FMmaniaków,ale nie moge tego zrozumieć po co z tego korzystać. Może to ja czegoś nie kapuje. Pozdrawiam:)

Scout Młody aktywista

13.05.2007 11:50    #3235     Sufler - Porady do gry - Klub i jego manager
TZ chyba źle zrozumiałeś. Chodziło mi o to że jak będzie wygrywał, to będzie mógł ściągać bardzo dobrych grajków, podobnie jak Ol. Lyon obecnie. Nic nie mówiłem że już w pierwszym sezonie, ale po np. 4. W końcu to ta sama liga.

Scout Młody aktywista

Lecz jeśli kupujesz młodzików, i nie chcesz płacić np. 40% kolejnego transferu, daj najpierw zapytanie. często kluby sprzedają piłkarza taniej, niż jakbyś prowadził negocjacje.

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

13.05.2007 09:32    #3237     Sufler - Porady do gry - Klub i jego manager
Scout- tylko że Ol. Lyon jest bardzo dobrym klubem i może sobie pozwolić na tego tyupu zawodników, poza tym, patrz pkt. 1

Scout Młody aktywista

13.05.2007 09:29    #3238     Sufler - Porady do gry - Klub i jego manager
Myślę że powinni. U mnie Ol. Lyon sprowadził Rafaela van der Vaarta. Jeśli będziesz wygrywał, to jak najbardziej możesz stworzyć klub liczący się w Europie.

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

12.05.2007 15:02    #3239     Sufler - Porady do gry - testy
no to pilkarze bez klubow przychodza na testy, a jak komus nie widac satow to posylam scouta i tez mam

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

12.05.2007 14:51    #3240     Sufler - Porady do gry - testy
wyszukiwalem i nie bylo nic konkretnego na temat testow. Mam takie pytanie, kiedy(w ktorej czesci sezonu) i jakich pilkarzy z jakich klubow puszczaja na testy??? Bylbym niezwykle wdzieczny gdyby ktos cos wiecej o tym wiedzial, bo umiejetnosci nie zawsze mowia wszystko wiec niestety czesto sprowadzony pilkarz moze nie pasowac stylem gry do druzyny lub poprostu grac slabo, wiec zespolu praktycznie nie wzocnie a kasa klubowa troche zeszczupleje. i nie odpisujcie "wyslij scoutow", bo wyslalem jednego rumuna z ocena potencjalu 17 i ocena umiejetnosci 18 ktory stwierdzil ze Lysytskiy powinien byc naszym glownym celem transferowym, a jego umiejestnosci faktycznie zrobily na mnie wrazenie, a tymczasem zawodzi na calej linii. Wolalbym raczej unikac takich przypadkow.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution