Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

kaczy Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.10.2007 21:32    #3031     Sufler - Porady do gry - Problem z GS
Witam, mam problem z programem Genie Scout, gdy chce go uruchomić pojawia mi się błąd http://fotoplik.pl/4yz0byp.html a gdy chce wczytać zapis kolejny http://fotoplik.pl/5zbxmxf.html
Czym może być to spowodowane, jeśli mam oryginalną wersje gry i przed miesiącami kilkoma wszystko chodziło cacy?

Ungarer Partyzant

02.10.2007 21:24    #3032     Sufler - Porady do gry - Pusta murawa
9pucek.Tak o opowiadanie.Już widzę te tłumy na forum skandujące-chcemy patcha ,scout'a i tekstu 9pucka!

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Zawsze młodzi mogą się przydać - nie wiadomo jak chłopak się rozwinie być może tak, że trafi do pierwszego składu (przed zakupem warto zapytać scouta o zdanie) albo nie, wtedy można go sprzedać albo zwolnić. Raport scouta w takich przypadkach jest potrzebny oczywiście jeżeli Twój scout potrafi dobrze ocenić umiejętności menedżera.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Scout Młody aktywista

27.09.2007 14:36    #3034     Sufler - Porady do gry - Brak spolszczenia?
Albo dla tego, że jeszcze żaden z Twoich piłkarzy nie był nominowany do nagrody...

Megaworior Partyzant

zgdzam sie z 9pucek zawsze zle cos oceniaja taksamo mam sklad ktorymi miote wszystkich lidze a on mowi ze mam dobre rezerwy ale sklad ktory ledwo utrzyma sie w lidze.Taksamo kupilem bramarza w fm scout byl o wile lebszy niz moj podstawowy a asysten zalicza go do drugiej 11 z 2 gwiazdakmi.kolejny przypadek to to iz po 2 sezona gry jednym skladem + rotaja z zawodnikami rezerwowymi asystent mowi ze nie osiagneli dobrego zgrania.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
18.09.2007 17:44    #3036     Sufler - Porady do gry - Słabe staty dobra gra?
Bywa też tak, że niektórzy dobrzy grajkowie np. Alvaro Recoba mają świetne atrybuty ale słabo spisują się w ważnych meczach. Odpowiada za to atrybut important matches - do psrawdzenia w FMGenieScout albo w FMM Modifier.
Muminas też napisał ważną podpowiedź.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

kurak69 Przodownik pracy

15.09.2007 13:51    #3037     Sufler - Porady do gry - Sprawność Fizyczna
oczywiście że w pełni sił jest lepsze niz zdolny do gry. Wystarczy sobie sprawdzic w fm scout jaki jest poziom jadded i juz wiemy ze lepsza sprawnoscia fizyczna jest w pelni sil niz zdolny do gry.

Megaworior Partyzant

12.09.2007 20:20    #3038     Sufler - Porady do gry - Scout
Ja nie uzway=ma zadnych programow przeciez o to w tej grzer chodzi by samemu znalec
btw. poszukaj scoutow w wyszukiwniu + dodaj filt i wyszukasz odpowiedniego

k-u-b-a1 Przodownik pracy

12.09.2007 16:19    #3039     Sufler - Porady do gry - Scout
grając baardzo slabym klubem taki FMGenieScout jest skarbem. gdyz zaden dobry scout tam nie przejdzie..
co to tematu, tak jak powidzieli moi popprzednicy, twoj klub ma zbyt mala reputacje, dlatego brazylijczyce nie zgodza sie na przejscie do twego klubu. osobiscie uwazam ze najlepszymi scoutami sa franzusi, no ale to moje skromne zdanie. moesz sprobowac tez zatrudnic jakiegos portugalczyka, w koncu posluguja sie tym samym jezykiem co brazylijczycy, moze zgodzi sie on wyjechac do Brazyli ;)

bury86 Młody aktywista

12.09.2007 15:30    #3040     Sufler - Porady do gry - Scout
9pucek- jak mam grac to bez jakies programow itp bo inaczej nuda sie robi, lepiej samemu wyszperac jakas gwiazde a nie bawic sie FMGenieScout.Pozdrawiam.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution