Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

m17essi Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.12.2008 23:58    #2321     Sufler - Porady do gry - FM modifier, Mini scout
Witam
Czy będzie fm modifier i mini scout do FM 2009 ?

robik_fm Partyzant

17.12.2008 22:00    #2322     Sufler - Porady do gry - FM Genie Scout 2009 XE
Pozdrawiam
dla zainteresowanych
http://www.fm-ba(...)p;id=173

Proszę o opinię
mi się podoba nowy Scout

Robik

Dawid229 Młody aktywista

17.12.2008 18:20    #2323     Sufler - Porady do gry - Klub nie chce sprzedac zawodnika
W raporcie scouta jest ze nie ma takiej kwoty a pilkarz chce do mnie przyjsc tylko klub nie

dawidiuk1 Młody aktywista

17.12.2008 16:29    #2324     Sufler - Porady do gry - Genie Scout już jest~!
Pewnie nie każdy wie, że pojawiła się nowa wersja genie scouta http://www.genie.fm/
Szkoda tylko, że Genie kończy karierę :(

Juras Partyzant

16.12.2008 17:00    #2325     Sufler - Porady do gry - Raporty asystenta
Jeśli grasz np Realem to nie możesz objąć kontroli nad Castillią, nie masz takiej opcji w ustawieniach zespołu. Jak chcesz wiedzieć czy grają tam jakieś gwiazdy to poślij scouta jak do każdego innego klubu.

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

14.12.2008 21:56    #2326     Sufler - Porady do gry - Scouting w małych klubach
[quote]No jeśli jesteś w niskiej lidze to niewiele Ci taki scout da, bo i tak nie ma za co go wysłać. Ale gdy już trochę awansujesz i zarobisz, to scout z Brazyli do kraju kawy ma szanse polecieć, a ten z Anglii raczej nie. Przynajmniej u mnie się tak zdarzało.

Innymi słowy te dwa czynniki są od siebie zależne.[/quote]

Naprawdę?

Jak mogłem wysyłać scoutów do Brazylii, to mogłem tam wysłać każdego. Nawet gościa, który nie znał tego kraju. Dosłownie każdego. I tak sądzę, że jest normalnie :P

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
14.12.2008 21:47    #2327     Sufler - Porady do gry - Scouting w małych klubach
[quote2=Yodarj][quote=Ceyvol]Część zależy też od samych scoutów. Jeśli mają obycie za granicą to istnieje większa szansa, że można ich posłać w jakiś egzotyczny kraj. Ale scouci z Blue Square Premier raczej nie mają na to szans ;)[/quote]

To akurat nie prawda.

Wszystko zależy od budżetu i humoru zarządu.

Miałem w klubie (specjalnie sprawdziłem) scoutów z Danii, Brazylii i Hiszpanii. I dalej niż poza Anglię wylecieć nie mogli. Niestety.

EDIT:

Ah, i jeszcze każdy z moich etatowych scoutów z Anglii, zna tereny w Szkocji, Irlandii czy Walii. I również poza Anglię wylecieć nie mogą ;][/quote2]

No jeśli jesteś w niskiej lidze to niewiele Ci taki scout da, bo i tak nie ma za co go wysłać. Ale gdy już trochę awansujesz i zarobisz, to scout z Brazyli do kraju kawy ma szanse polecieć, a ten z Anglii raczej nie. Przynajmniej u mnie się tak zdarzało.

Innymi słowy te dwa czynniki są od siebie zależne.
twitter.com/Ceyvol

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

14.12.2008 21:43    #2328     Sufler - Porady do gry - Scouting w małych klubach
[quote=Rafcioos]Ja począwszy od Blue Square Premier do League One (własnie mam) moge wysyłać na wyspy brytyjskie + Hiszpania i Francja.

Nie zmieniło się to pomimo awansu o 2 szczeble, zwiększeniu reputacji czy zatrudnianiu zagranicznych scoutów.
Być może stan konta tez ma na to wpływ...
Na ogół mam potężnie poniżej kreski (do czasu sparów przedsezonowych)[/quote]

Jak masz zdecydowanie poniżej kreski to się nie dziw.

Ja zawsze staram się trzymać powyżej (prócz Conference North/South, bo tam dają tak śmieszne pieniądze na budżet, że trzeba je przekraczać, żeby dobrych piłkarzy sprowadzić ;)). I koło League One otrzymuje możliwość wysyłania scoutów poza Wyspy Brytyjskie do Francji, Hiszpanii, Włoch czy nawet dalej ;]

Mos1ek Młody aktywista

14.12.2008 21:37    #2329     Sufler - Porady do gry - Scouting w małych klubach
wszystko zalezy tylko i wylacznie od finansy i zarząd na poczatku sezonu decyduje gdzie bedzie można wysyłać scoutów ...

Rafcioos Partyzant

14.12.2008 21:36    #2330     Sufler - Porady do gry - Scouting w małych klubach
Ja począwszy od Blue Square Premier do League One (własnie mam) moge wysyłać na wyspy brytyjskie + Hiszpania i Francja.

Nie zmieniło się to pomimo awansu o 2 szczeble, zwiększeniu reputacji czy zatrudnianiu zagranicznych scoutów.
Być może stan konta tez ma na to wpływ...
Na ogół mam potężnie poniżej kreski (do czasu sparów przedsezonowych)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution