Gram systemem (planowo bo do tej pory 442) 4-3-3 Def. lub standard. A co do ilosci juniorow o wielkim potenciale to moglbym z takich zlozyc cala 11 i jeszcze by na rezerwe starczylo. Przeszukalem chyba cala dostepna baze 14-16 latkow i wiekszosc 17 latkow ( a potem sie zorietowalem ze wystarczylo uzyc Genie Scout zamiast marnowac tyle godzin gry
http://img26(...)ird2.jpg
Oto gracze ktorych udalo mi sie wylapac (dolaczy zapewnie jeszcze napastnik - wedle Scouta na max gwiazdek). Na czerwono podkreslam tych ktorzy z pewnoscia zlaapia sie na kilka calych meczy (szczegolnie cie dwaj na gorze bo pierwszy to typowy MC a drugi to typowy OPL tylko nie wiem czemu FM go widzi jako MC) i przynajmniej 1/3 meczy po 30 min. Co do reszty nie wiem. Cyc moze PP zagra pare spotkan ale mam w pierwszej 11 zdolnego 19 latka niechcianego o wiekszych umiejetnosciach i sporowadzonego niedawno pomocnika (za pare baniek) wiec jemu bedzie ciezej. OL junior zagra tez zapewne kilka meczy (jezeli moj jedyny doswiadoczny OL dozna kontuzji - odpukac)
Mam tutaj prawdziwy klopot bogactwa. W II skladzie (za starzy do juniorow) sa jeszcze Thiago i bardzo perspektywiczny OP (3 narazie ale jezeli sie bedzie rozwijal zgodnie z talentem to na koniec sezonu bedzie walczyl o 1 miejsce w skladzie)
I sredia wieku zespolu mam nagle 21 lat

Cel na sezon to puchary z ligi. W pucarach krajowych dam pograc mlodym wiec dalko nie zajde (choc juz mnie zszokowali i w meczu pucharowym towarzyskim gdzie obok mnie, U-18 graly ManUtd i Chelsea zajeli 2 miejsce pokonujac w pierwszej fazie w karnych ManUtd, a ja przegralem z Chelsea tez po karnych 2:2 - choc ostatecznie zajelismy 2 i 3 miejsce ;] )
Najnowsze posty