Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

snatch Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.02.2009 00:24    #2221     Sufler - Porady do gry - Historia w FM Genie Scout 2009
Od tego zacząłem co zresztą widać na załączonym screenie. W ustawieniach nic nie zmieniałem. Scout którego używam jest jedyną wersją, a zarazem najnowszą.

Z innej beczki: jak mogę opublikować swoje facepacki?

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
17.02.2009 00:16    #2222     Sufler - Porady do gry - Historia w FM Genie Scout 2009
Klikałeś na nazwy atrybutów z prawej strony? W jednym ze scoutów tak się uruchamia wykres.

snatch Partyzant

16.02.2009 23:46    #2223     Sufler - Porady do gry - Historia w FM Genie Scout 2009
Jako, że nie znalazłem na forum odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie postanowiłem założyć nowy temat.
Otóż mam pytanie: dlaczego nie działa mi historia statystyk,wartości etc. w FM Genie Scoucie, i co muszę zrobić aby to się zmieniło?
Pojawia mi się pusta tabela bez żadnego wykresu.
Zamieszczam obrazek zaistaniałej sytacji.
Za okazaną pomoc z góry dziękuję.

Azi Partyzant

05.02.2009 22:13    #2224     Sufler - Porady do gry - Doświadczenie zawodników
Gram systemem (planowo bo do tej pory 442) 4-3-3 Def. lub standard. A co do ilosci juniorow o wielkim potenciale to moglbym z takich zlozyc cala 11 i jeszcze by na rezerwe starczylo. Przeszukalem chyba cala dostepna baze 14-16 latkow i wiekszosc 17 latkow ( a potem sie zorietowalem ze wystarczylo uzyc Genie Scout zamiast marnowac tyle godzin gry ;)

http://img26(...)ird2.jpg
Oto gracze ktorych udalo mi sie wylapac (dolaczy zapewnie jeszcze napastnik - wedle Scouta na max gwiazdek). Na czerwono podkreslam tych ktorzy z pewnoscia zlaapia sie na kilka calych meczy (szczegolnie cie dwaj na gorze bo pierwszy to typowy MC a drugi to typowy OPL tylko nie wiem czemu FM go widzi jako MC) i przynajmniej 1/3 meczy po 30 min. Co do reszty nie wiem. Cyc moze PP zagra pare spotkan ale mam w pierwszej 11 zdolnego 19 latka niechcianego o wiekszych umiejetnosciach i sporowadzonego niedawno pomocnika (za pare baniek) wiec jemu bedzie ciezej. OL junior zagra tez zapewne kilka meczy (jezeli moj jedyny doswiadoczny OL dozna kontuzji - odpukac)

Mam tutaj prawdziwy klopot bogactwa. W II skladzie (za starzy do juniorow) sa jeszcze Thiago i bardzo perspektywiczny OP (3 narazie ale jezeli sie bedzie rozwijal zgodnie z talentem to na koniec sezonu bedzie walczyl o 1 miejsce w skladzie)

I sredia wieku zespolu mam nagle 21 lat ;)
Cel na sezon to puchary z ligi. W pucarach krajowych dam pograc mlodym wiec dalko nie zajde (choc juz mnie zszokowali i w meczu pucharowym towarzyskim gdzie obok mnie, U-18 graly ManUtd i Chelsea zajeli 2 miejsce pokonujac w pierwszej fazie w karnych ManUtd, a ja przegralem z Chelsea tez po karnych 2:2 - choc ostatecznie zajelismy 2 i 3 miejsce ;] )

dull Młody aktywista

05.02.2009 19:55    #2225     Sufler - Porady do gry - Polska Liga a Obcokrajowcy
Słaba reputacja polskiej ligi zniechęca graczy z Ameryki Południowej do podjęcia pracy w polskich klubach... Tylko sukcesy klubu pozwolą Ci zwiększyć jego reputację i możliwość ściągnięcia kogoś interesującego. Ponadto wyślij scoutów do Ameryki Północnej (Honduras, Salwador, Gwatemala, Kostaryka )czy Afryk (Nigeria, Wybrzeże Kości Słoniowej), tam talenty też się rodzą...
Sama kasa na pensje to nie wszystko... Musisz wygrywać...

pit9991 Młody aktywista

05.02.2009 19:47    #2226     Sufler - Porady do gry - Polska Liga a Obcokrajowcy
Cześć
Gram w Lidze Polskiej.Lubie grać średnimi klubami ale w FM jest pewne ograniczenie odnośnie zagranicznych zawodników.Wysyłam scoutów do Argentyny,Brazyli czy RPA i mam na oku paru bardzo potencjalnie dobrych zawodników ale oczywiście dla nich ekstraklasa Polska to jakiś kit.(gdzie w Realu czasami przechodzą np z Brazyli)jak na piłkarzy którzy mają potencjał aktualny 70 to niezła gratka.Na dodatek w swoim klubie zarabiają bagatela od 650zł-2tyś a ja im oferuję prawie 20 tyś plus duże premie a oni i tak nie chcą przejść do mojego klubu. Moje pytanie brzmi...Z jakich krajów ściągaliście piłkarzy do Polskiej Ligi?Czy tylko z Europy czy tafio wam się wytransferować go z innego kontynentu?
Podro;)

shreku Partyzant

31.01.2009 11:46    #2227     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Nom majstra szkoda, a Vukcevic'a dałem żeby scout go "zbadał ;p"i powiedział że był by wzmocnieniem, więc jak zdobędę budżet na nowy sezon to któż wie... najgorsze było to, że Lewandowski ma kontuzje już od stycznia tego roku...:/ I jeszcze mu zostały ok 2 miesiące. Powód: Zerwany mięsień łydki :( Też coś takiego miałem w realu i powiem że nie przyjemne ... cóż więc zrobić

Do kolegi niżej : Skąd go masz !? :D Za ile, gdzie, jak i po co xD ? Gratuluje pozyskania takiego zawodnika, naprawdę niezły :)

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

30.01.2009 18:34    #2228     Sufler - Porady do gry - Kto pomoze
Ja mogę tylko dodać, że takie coś jest spowodowane częstokroć nadmiernym korzystaniem z edytora czasu rzeczywistego jak np Genie Scout ;)

Piotr Sebastian Młody aktywista

30.01.2009 15:52    #2229     Sufler - Porady do gry - Agresja zawodników
Obawiam się, że Ci zawodnicy mają skłonność do fauli (za co odpowiada ukryty atrybut: dirtiness). Jedyną w takim przypadku radą jest posiadanie wartościowych zmienników na ich pozycje, bo rzeczywiście często będą pauzować. Gorzej jest z czerwonymi kartkami. Tutaj nie ma wyjścia - trzeba sprowadzić zawodników mniej faulujących. Przed transferem środkowego obrońcy zawsze sprawdzam ilość jego kartek i fauli w statystykach. Ponadto w raporcie naszego scouta może się pojawić wzmianka o tym, że zawodnik ma skłonność do faulowania, a to już oznacza, że atrybut dirtiness ma powyżej 15.
Pozdrawiam

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

29.01.2009 22:05    #2230     Sufler - Porady do gry - Edytor
Tu masz edytory:

http://www.fmsco(...)s09.html

Może jakiś będzie działał.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution