Ja naprawdę nie liczę na to, że zawodnik w rok się stanie Messim. Ale jeżeli ma potencjał 179 (Romario w mojej karierze), to chciałbym wiedzieć czy on kiedykolwiek dobije do tego poziomu. Jeśli ma z takim potencjałem dojść do 160, to dziękuję za takiego gracza, skoro na rynku są gracze, którzy już na starcie są dużo lepsi, a potrafią się jeszcze rozwinąć. Dlatego właśnie zadałem pytanie czy mam oczekiwać, że kiedyś Romario albo Neymar naprawdę osiągną te swoje 180 PA, czy też zatrzymają się na 160. Nie twierdzę też, że zawodnik po 22 roku życia się nie rozwija, ale po prostu nie dzieje się to tak szybko. Część graczy z mojego składu nadal nie ma pełnego PA, a od początku gry (3 sezony) nie zanotowali skoku ani jednego atrybutu. Już dawno straciłem nadzieję, że np. CR& osiągnie te swoje 195. Po prostu wiem, iż nic mu juz nie skoczy. I chciałbym wiedzieć gdzie jes granica- kiedy zawodnik się zatrzyma w rozwoju i czy jest w ogóle szansa, że dojdzie do maxa.
P.S. Gwiazdki, o których mówiłem przyznaje Genie Scout. Dawno nie używałem Genie, żeby sobie nie psuć zabawy i nie cheatować, dlatego nie wiem ile gwiazdek ma teraz np. Neymar, ale obstawiam, że między 2,5 i 3. Cris ma pewnie z 0,5 albo 1.
Darkness... for me is where I shine
Najnowsze posty