Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

bugi42 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.05.2011 15:12    #1571     Sufler - Porady do gry - Scouci
Chodzi Ci o filtry obserwowania piłkarzy? W lepszych zespołach zawsze każę scoutowi wyszukiwać graczy do 25 roku życia.
...

bugi42 Młody aktywista

01.05.2011 15:00    #1572     Sufler - Porady do gry - Scouci
Ameryka Południowa - największe talenty
Afryka - niskie ceny zawodników
Europa to takie neutralne i tutaj jest najłatwiej kogoś znaleźć, ale ja nie polecam wysyłać scoutów do poszczególnych krajów, raczej do regionów.
...

Salim Partyzant

[quote=PanMagik]Jako, że nikt nie jest chętny do pomocy, to skieruję inną prośbę, a mianowicie, gdzie najlepiej szukać wzmocnień do Polskiej ligi? Mam 4 scoutów, ale nic ciekawego nie znajdują, oprócz znanych grajków i drogich.[/quote]
Ja zawsze wysylam w Afryke moich scoutow i kogos ciekawego (chociaz jednego) mi `zalatwiaja` i opisuja dokladnie : )

@Rafa,
jaki budzet? ktory sezon?
lewoskrzydlowy zobacz A.Mierzejewskiego

PanMagik Młody aktywista

Jako, że nikt nie jest chętny do pomocy, to skieruję inną prośbę, a mianowicie, gdzie najlepiej szukać wzmocnień do Polskiej ligi? Mam 4 scoutów, ale nic ciekawego nie znajdują, oprócz znanych grajków i drogich.

McMoney Młody aktywista

27.04.2011 23:17    #1575     Sufler - Porady do gry - Rady dla poczatkujacego
Niby tak, ale idąc takim tokiem myślenia i przysłaniając sobie pewne umiejętności kopacza dla realizmu, powinno wogóle nie patrzyć się na cyferki interesującego nas piłkarzyny tylko powinniśmy jeżdzić go oglądać bądź powierzać tą funkcję scoutom. Więc tak czy siak patrząc obie te rzeczy są nierealistyczne. No ale punkt patrzenia zależy od punktu siedzenia. Pozdrawiam ;)
Glory, Glory MAN UNITED !!

scarred Partyzant

26.04.2011 20:16    #1576     Sufler - Porady do gry - Jak myślicie czy polaca sie ???
Jak tak to ok.Ale jak sprzedam ich to też ligę mistrzów mogę zawalić.A powiem wam że nie muszę nawet kupować bo mam tak dobrych zawodników w Porto 2 i u-19.

A powiem wam jeszcze że wysłałem moich scoutow do Ameryki Południowej może znajdą drugiego Falcao xd

PanMagik Młody aktywista

Obecny scout mówi mi, że obecni zawodnicy są lepsi od tych proponowanych przez Ciebie.

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

25.04.2011 22:38    #1578     Sufler - Porady do gry - zarzad
Nie da się zatrudnić żadnych dyrektorów. Masz wpływ tylko na trenerów, asystentów, scoutów i fizjoterapeutów, ale i tu ograniczenia co do ich liczby nakłada zarząd.
Darkness... for me is where I shine

91adasko Partyzant

23.04.2011 12:24    #1579     Sufler - Porady do gry - Save
no moze i takie lekkie oszustwo :P lepsze taki save niz co mam sprawdzic w gene scout nie sadzisz :))

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

22.04.2011 21:29    #1580     Sufler - Porady do gry - Potencjał
Ja naprawdę nie liczę na to, że zawodnik w rok się stanie Messim. Ale jeżeli ma potencjał 179 (Romario w mojej karierze), to chciałbym wiedzieć czy on kiedykolwiek dobije do tego poziomu. Jeśli ma z takim potencjałem dojść do 160, to dziękuję za takiego gracza, skoro na rynku są gracze, którzy już na starcie są dużo lepsi, a potrafią się jeszcze rozwinąć. Dlatego właśnie zadałem pytanie czy mam oczekiwać, że kiedyś Romario albo Neymar naprawdę osiągną te swoje 180 PA, czy też zatrzymają się na 160. Nie twierdzę też, że zawodnik po 22 roku życia się nie rozwija, ale po prostu nie dzieje się to tak szybko. Część graczy z mojego składu nadal nie ma pełnego PA, a od początku gry (3 sezony) nie zanotowali skoku ani jednego atrybutu. Już dawno straciłem nadzieję, że np. CR& osiągnie te swoje 195. Po prostu wiem, iż nic mu juz nie skoczy. I chciałbym wiedzieć gdzie jes granica- kiedy zawodnik się zatrzyma w rozwoju i czy jest w ogóle szansa, że dojdzie do maxa.

P.S. Gwiazdki, o których mówiłem przyznaje Genie Scout. Dawno nie używałem Genie, żeby sobie nie psuć zabawy i nie cheatować, dlatego nie wiem ile gwiazdek ma teraz np. Neymar, ale obstawiam, że między 2,5 i 3. Cris ma pewnie z 0,5 albo 1.
Darkness... for me is where I shine

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution