Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

lavstorant Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote2=Jacko]Romario.

[quote=lavstorant]Panowie czy w fm12 jest możliwość poproszenia np. scouta klubowego lub asystenta o to aby powiedział ci która formację trzeba wzmocnić? Bo ten raport o zespole to ja sam widzę ale wiem ze w 11 była właśnie taka możliwość a czy w 12 jest może też coś takiego lub podobnego? O Albo inaczej która formacje uważacie by było trzeba wzmocnić w moim zespole dołączam screen'a
http://image(...)oze.png/[/quote]
Jak zatrudniasz np. skauta to podaje ci zawodnika na newralgiczną pozycję.[/quote2]

a mógłbyś mi doradzić jaka formacje powinienem wzmocnić chodzi mi o konkretna pozycje, gram systemem 4-4-2 z czego 2 pomocnicy wysunięci na skrzydłach

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Romario.

[quote=lavstorant]Panowie czy w fm12 jest możliwość poproszenia np. scouta klubowego lub asystenta o to aby powiedział ci która formację trzeba wzmocnić? Bo ten raport o zespole to ja sam widzę ale wiem ze w 11 była właśnie taka możliwość a czy w 12 jest może też coś takiego lub podobnego? O Albo inaczej która formacje uważacie by było trzeba wzmocnić w moim zespole dołączam screen'a
http://image(...)oze.png/[/quote]
Jak zatrudniasz np. skauta to podaje ci zawodnika na newralgiczną pozycję.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

jimiH1967 Młody aktywista

Tak, wiem, ale normalnie nie używam nawet Genie Scouta. Użyłem edytora, żeby zobaczyć czy ta zamiana z innym zawodnikiem będzie skuteczna. To było na zasadzie eksperymentu. Chcę wiedzieć, czy jest inny sposób, omijający edytor.

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
[quote=jimiH1967]Witam, po 2 sezonie w Liverpoolu postanowiłem rozejrzeć się utalentowanymi newgenami. Znalazłem ich trochę, ale postanowiłem troszke zgrzeszyć i ściągnąłem FM Genie Scout. Otóż okazało się, że jeden z zawodników znajdujących się na mojej liście życzeń (15-latek z Argentyny) ma PA 200! Pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło, a gram w FM od pamiętnej 07 Oczywiście od razu chciałem go ściągnąć do siebie, ale zarówno przy propozycji kontraktu bez wiedzy jego klubu, jak i normalnym kupnie z klubu zawodnik przechodzi do mnie za ponad 2 lata (gdy skończy 18lat) i nie otrzymuje pozwolenia na pracę. Nie chcę tak dobrego 18latka kisić przez 3 sezony na wypożyczeniu, (bo tyle to trwa, prawda?) bo on już teraz mógłby być 3-4 napastnikiem w klubie. Wtedy użyłem pierwszy raz edytora. Zamieniłem go z jakimś słabym juniorem i od razu miałem go w składzie. Podpisałem z nim nowy kontrakt, ale tu znowu do akcji wkracza brak pozwolenia na prace! Nie wiem co mam teraz zrobić, żeby go mieć, nawet nie od razu, ale chociaż po ukończeniu 18 lat. [/quote]

Jak już używasz edytorów to możesz mu dodać drugie obywatelstwo :)

jimiH1967 Młody aktywista

Witam, po 2 sezonie w Liverpoolu postanowiłem rozejrzeć się utalentowanymi newgenami. Znalazłem ich trochę, ale postanowiłem troszke zgrzeszyć i ściągnąłem FM Genie Scout. Otóż okazało się, że jeden z zawodników znajdujących się na mojej liście życzeń (15-latek z Argentyny) ma PA 200! Pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło, a gram w FM od pamiętnej 07 Oczywiście od razu chciałem go ściągnąć do siebie, ale zarówno przy propozycji kontraktu bez wiedzy jego klubu, jak i normalnym kupnie z klubu zawodnik przechodzi do mnie za ponad 2 lata (gdy skończy 18lat) i nie otrzymuje pozwolenia na pracę. Nie chcę tak dobrego 18latka kisić przez 3 sezony na wypożyczeniu, (bo tyle to trwa, prawda?) bo on już teraz mógłby być 3-4 napastnikiem w klubie. Wtedy użyłem pierwszy raz edytora. Zamieniłem go z jakimś słabym juniorem i od razu miałem go w składzie. Podpisałem z nim nowy kontrakt, ale tu znowu do akcji wkracza brak pozwolenia na prace! Nie wiem co mam teraz zrobić, żeby go mieć, nawet nie od razu, ale chociaż po ukończeniu 18 lat.

lavstorant Partyzant

Panowie czy w fm12 jest możliwość poproszenia np. scouta klubowego lub asystenta o to aby powiedział ci która formację trzeba wzmocnić? Bo ten raport o zespole to ja sam widzę ale wiem ze w 11 była właśnie taka możliwość a czy w 12 jest może też coś takiego lub podobnego? O Albo inaczej która formacje uważacie by było trzeba wzmocnić w moim zespole dołączam screen'a
http://image(...)oze.png/

lavstorant Partyzant

[quote2=Matek95][quote=lavstorant]Środkowy Obrońca wiek do 25lat
Klub manchester City
Sezon 2
Kasa max do 50mln[/quote]
Sakho, Hummels.[/quote2]

za sakho PSG chce 71mln lub więcej i nie chce go wypożyczyć ,zobacze jak wyg sprawa z Hummels'em

Jeszcze jedno jak sprawdzić w fm12 na jaką pozycje przydały by się wzmocnienia w mojej drużynie, na początku jak zaczynałem to chyba mój asystent mi mówił co by trzeba było wzmocnić , bo w fm 11 można było poprosić scouta ,że by przygotował raport o zespole. Mam nadziej,że mnie zrozumieliście;]

Hummel's zakontraktowałem za 45mln taniej nie chciał go sprzedać Dortmund.

wujekzdzicho Młody aktywista

W raporcie niezłego scouta ma 2 gwiazdki potencjału, więc raczej się nie zdecyduję ;)

Azi Partyzant

26.01.2012 01:21    #1319     Sufler - Porady do gry - potencjał zawodnika
[quote=konrad1795]a co mogę zrobić jak nie kupiłem żadnego zawodnika i ocena potencjału zawodnika spadała ?? [/quote]
Oceny gwiazdkowe zmieniają się wraz ze zmianą celu postawionego przed zespołem. Jeżeli awansujesz do wyższej ligi i za zadanie masz obronę przed spadkiem, to gwiazdki będą obrazowały ocenę zdaniem asystenta/trenera/scouta danego zawodnika pod względem przydatności w wykonaniu założeń.

Jeżeli masz obiecującego juniora, który może być gwiazdą 2 ligi to po awansie do 1 ligi jego potencjał nie wzrośnie na poziom "potencjalna gwiazda 1 ligi" ale pozostanie na poprzednim poziomie.

kajn Partyzant

25.01.2012 10:24    #1320     Sufler - Porady do gry - Wonderkids list
wystarczy użyć google:
http://www.fmsco(...)ids.html

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution