Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

Falcon Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.02.2012 22:37    #1301     Sufler - Edytor - Newgeni a zmiany w edytorze
[quote=Rumci92]Wprawdzie nie do końca związane z tematem, ale jednak.

Powiem Wam, że te newgeny to już mnie serdecznie irytują. W każdej wersji tworzą się jacyś wybrakowani. W wersji z 2011 roku, nowi napastnicy mieli zwykle bardzo niskie parametry wykańczania akcji i opanowania, czyli w zasadzie atrybuty kluczowe na ich pozycji. Teraz rozpocząłem karierkę na najnowszej wersji gry i przeczesując piłkarzy Genie Scoutem (tak, wiem, oszustwo itd.) zauważyłem prawidłowość taką, iż większość środkowych obrońców ma owszem, dobrą skoczność, ale za to siła jest z reguły o 5-6 punktów niższa. Da radę coś z tym zrobić? Też tak macie?[/quote]

Też tak mam i pewnie mają wszyscy. Ja to tłumaczę sobie tym, że to celowy zabieg SI, aby nie mieć po kilku sezonach drużyny mega koksów, gdzie każdy ma atrybuty na swojej pozycji na poziomie 18-20.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Rumci92 Partyzant

14.02.2012 22:28    #1302     Sufler - Edytor - Newgeni a zmiany w edytorze
Wprawdzie nie do końca związane z tematem, ale jednak.

Powiem Wam, że te newgeny to już mnie serdecznie irytują. W każdej wersji tworzą się jacyś wybrakowani. W wersji z 2011 roku, nowi napastnicy mieli zwykle bardzo niskie parametry wykańczania akcji i opanowania, czyli w zasadzie atrybuty kluczowe na ich pozycji. Teraz rozpocząłem karierkę na najnowszej wersji gry i przeczesując piłkarzy Genie Scoutem (tak, wiem, oszustwo itd.) zauważyłem prawidłowość taką, iż większość środkowych obrońców ma owszem, dobrą skoczność, ale za to siła jest z reguły o 5-6 punktów niższa. Da radę coś z tym zrobić? Też tak macie?

madrid7 Partyzant

[quote=BarCampion]Za Davida Ville Cavani vs Aguero ?[/quote]
zdecydowanie aguero
wedlug genie scouta jest lepszy niz CR7..dziwne..
VAMOS REAL!
HALA MADRID!

Matek95 Partyzant

[quote=Zielin]jak narazie sprawdzam scoutami i tylko modric dorownuje, hamsik wlasnie... jak narazie. Jak znacie kogos na miare 4 gwiazdek w srodku pomocy bede bardzo wdzieczny ! ;) - Caly czas szukam srodkowego pomocnika ;)[/quote]
Polecam: Kevin De Bruyne i Mauricio Pereyra.

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

[quote=Zielin]jak narazie sprawdzam scoutami i tylko modric dorownuje, hamsik wlasnie... jak narazie. Jak znacie kogos na miare 4 gwiazdek w srodku pomocy bede bardzo wdzieczny ! ;) - Caly czas szukam srodkowego pomocnika ;)[/quote]
Nie patrz na te gwiazdki, bo to może być mylące. Ja np. zawsze biorę dobrego technicznie zawodnika (jak Banega), ale gra najwięcej gwiazdek daje silnym, pracowitym zawodnikom, jak Mikel. Dlatego to zależy od Ciebie- jeśli chcesz technika - Banega, Ekdal (Szwed, świetny i tani), Kovacic, Vidal, Herrera, Badelj, Canales, a jeśli walczaka (który dostanie pewnie więcej gwiazdek) - to wspomniany już Mikel, Moussa Sissoko, Armin Bacinovic, Radja Nainggolan, albo Kwadwo Asamoah.
Darkness... for me is where I shine

Zielin Partyzant

jak narazie sprawdzam scoutami i tylko modric dorownuje, hamsik wlasnie... jak narazie. Jak znacie kogos na miare 4 gwiazdek w srodku pomocy bede bardzo wdzieczny ! ;) - Caly czas szukam srodkowego pomocnika ;)

KK6 Partyzant

10.02.2012 18:00    #1307     Sufler - Porady do gry - Własny Genie Scout
Witam,
Czy orientuje się czy istnieje w necie jakiś tutorial jak wczytywać dane z save'ow fm? Chciałbym zrobić swoją wersję Genie Scouta w pełni darmową(bez wersji płatnej) i o otwartym kodzie. Tylko szczerze powiedziawszy nie wiem jak się zabrać za odczytywanie tego pliku save. Z góry dzięki za pomoc

Falcon Przodownik pracy

07.02.2012 11:18    #1308     Sufler - Porady do gry - [FM 12] XML PARSING ERROR!
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

SlimShady7 Młody aktywista

07.02.2012 00:42    #1309     Sufler - Porady do gry - Shortlista w Genie Scout
Zapisuję shortliste w grze, wczytuje w Genie Scout i wyświetla mi nadal wszystkich graczy. Jak poprawnie wczytać shortliste?
Forza Grande Milan !!!

ronin1991 Partyzant

Witam.

Poprosiłbym o twarze trzech zawodników:

1. Valerica Gaman ID:57000808
http://www.craio(...)r%29.htm
2. Fabrice N'Sakala ID:34011701
http://fifa1(...)r/191390
3. Ivo Pekalski ID:8120003
http://www.imsco(...)e/13427/

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution