Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

sir Bisson Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.04.2012 14:25    #1241     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM Scout
Ja używam scouta do sprawdzenia swoich szperaczy klubowych bo czasami ich oceny grajków nie są dokładne.

rybeusz89 Partyzant

08.04.2012 21:53    #1242     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM Scout
Dla mnie korzystanie z FMRTE bądź scouta nie są kodami bo FM nie jest realistyczną grą i sam "oszukuje". Przykład? Kupiłem Hernadnesa z Palermo za 17 baniek...przez 6 miechów (kupiłem go w styczniu) w 17 meczach strzelił 10 goli. Jednakże jego gra nie odpowiadała mi...tracił piłkę, marnował setki...w lipcu wystawiłem go na sprzedaż...wartość? 15 mln. Sprzedany? 9mln. ;] 15 letni młodziak z Twente 4 gwiazdki od scouta wart 900tys euro klub żąda...15 mln ;] Zawodnik? 1,5mln na ROK :) Skoro są takie cyrki to ja mogę się posilić scoutem...

Gajek22 Partyzant

08.04.2012 21:33    #1243     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM Scout
Ja osobiście nie korzystam, uważam że psuje to całą zabawę w opiekę nad naszym talentem (lub też nie). Jeśli chcesz grać jak najbardziej realistycznie, to nie korzystaj z żadnych tego typu programów, wczuj się w role menedżera. Jeśli taka Tęcza Lulin miałaby FM Scouta, to w 4 lata byliby w ekstraklasie, potem LM itd. Może i radocha przednia, ale to tak jak kody. Dla mnie oczywiście
"Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy."

"W życiu piękne są tylko chwile."

EloSxdd Partyzant

08.04.2012 21:22    #1244     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM Scout
Witam.

Czy kozystacie z FM Scouta? I czy waszym zdaniem jest to fair?

Bo jesli chodzi o talenty, to cale piekno gry (patrzenie jak rozwijaja sie mlodziki) FM Scout psuje, skoro z gory wiadomo czy pilkarz rozwinie sie dobrze, czy sie nie rozwinie. Wg mnie, kozystanie z FM Scouta jest niesprawiedliwe, to jest jak kody.

Co wy sadzicie?

raul.7 Partyzant

07.04.2012 19:53    #1245     Sufler - Porady do gry - Pomoc w wychowaniu talenty.
Wystawiaj w meczach z 'ogórkami'. Zawsze możesz zmienić w przerwie czy coś. Wstawiaj wtedy, jeżeli masz korzystny wynik, lub przeciwna drużyna gra słabo. Ot, cała filozofia. Ja wysłałem swoich scoutów (Brazylia, Argentyna, Meksyk). Wyszukali mi kilku niezłych grajków. Kupiłem tych, z których może coś być. Na dzień dzisiejszy chłopacy z Brazylii i Argentyny, którzy 2 sezony temu dopiero wkraczali w wielki świat piłki dziś spokojnie udźwigną wagę spotkania np. z Manchesterem City, Liverpoolem, Chelsea a mają dopiero po 18-19 lat (gram Newcastle). Posiadam także solidnego środkowego obrońcę (17 lat, gra w kadrze U-21 Anglii). Jest to wychowanek, który jest u mnie kapitanem (znaczenie 19, determinacja 19). Rozwija się dalej fantastycznie, wpuszczam go na mecze pucharowe, czasem LM, nigdy nie zawodzi (praktycznie każda nota powyżej 7.00).

NiiQ Partyzant

07.04.2012 17:36    #1246     Sufler - Porady do gry - Pomoc w wychowaniu talenty.
Witam, grając sobie wczoraj moją Sparta Praga nadszedł czas na wysyp talentów więc patrze do szkółki a w niej kilku przeciętniaków i jeden gość który w wieku 15 lat mógłby grać w 1-szym składzie, gra na OP(Ś)/N. Dałem mu 10 min. w superpucharze Czech żeby sobie zadebiutował. Dziś włączyłęm Scoutmeisera tylko żeby zobaczyć jak się on prezentuje i co? Gość ma 101 CA i 188 PA (no kur*a) i teraz nie wiem co zrobić by go nie zmarnować. Nie jestem jakimś mistrzem w FM bo gram od niedawna.
Więc jeśli możecie to opiszcie co robicie by z juniora zrobić gwiazdę światowego formatu :D

P.S Jeślli ktoś chce to zarzucę save'm z gry albo SS tego koksa.

masztalski1993 Partyzant

06.04.2012 22:21    #1247     Sufler - Inne - Scouci
Witam!
Od paru dni zacząłem grać ponownie w fm2012 i chciałem wysłać scouta do jakiegoś kraju w poszukiwaniu jakiegoś talentu. Wybrałem sobie scouta, klikam u niego na nowe zadanie, ustawiam kryteria(na jaką pozycję, wiek itd) i jak chciałem już wybrać kraj, to nie mogłem nic zrobić a w nawiasie było "Wyszukuje zawodników wg własnego uznania". Jak mogę się tego pozbyć? I czy wgl da się tego pozbyć.
Z góry thx za pomoc :)

pietras010 Partyzant

04.04.2012 21:43    #1248     Sufler - Inne - Na kogo zapowiada się zawodnik?
To wiem, ale chodzi mi o takie coś jak jest w Genie Scout np. piłkarz XYZ jest uznawany jako nowy Zidane.

loswariatos Młody aktywista

04.04.2012 12:24    #1249     Sufler - Porady do gry - Scout
Moim zdaniem to scout swoje przemyślenia opiera wyłącznie na gwiazdkach z raportu i analizie bramek/asyst. Jeśli np. pomocnicy i napastnicy rywala są oceniani na poziomie 4 gwiazdek a obrońcy na 3-3,5 to wtedy mówi o tym, że najsłabszą formacją przeciwnika jest linia obrony. Jeżeli przeciwnik ma sporo asyst z SFG to zaleca zwiększenie nacisku na defensywne stałe fragmenty. Kierowanie zespołem moim zdaniem nie ma tu nic do rzeczy.
meglio fascista che frocio

Glosario Partyzant

03.04.2012 16:17    #1250     Sufler - Dodatki do gry - Genie Scout - Avast
Mam pewien problem z Genie Scoutem. Kiedy próbuje go otworzyć wyskakuje okienko Avasta i informuje mnie, że " program może być niebezpieczny dla komputera". O co chodzi? Wcześniej czegoś takiego nie miałem.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution