Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

Mater15 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.07.2012 15:09    #1171     Sufler - Edytor - Fm Genie Scout final
Zwracam się do was z prośbą. Jestem laikiem z informatyki i nie lubię bawić się w plikach, więc proszę was, byście mi pomogli. Co zrobić, by wprowadzić zmiany w życie? Na przykład : zmieniam dane Lecha Poznań (stadion, finanse) i zapisuje (moje dokumenty/sports interactive/ fm12/games) lecz mi to nie działa. A i czy można przenieść w edytorze piłkarzy do innych klubów?

buczek93 Młody aktywista

Odgórnie istnieje określona pula (na jej podstawie atrybuty pokazuje np Genie Scout), ale inaczej niż w wersjach 2010 i 2011, można ją (praktycznie dowolnie) modyfikować. Nie oczekuj raczej że z gościa ze współpracą 1 zrobi ci się 20, ale jeśli zajmiesz się takim zawodnikiem w młodym wieku i każesz mu intensywnie ślęczeć nad taktyką, to zawsze te kilka pkt więcej uzyskasz. Nie ma nacisku w treningu na atrybut "współpraca" więc spektakularnych skoków nie osiągniesz. I jeszcze jedno - nie spodziewaj się super efektów po 5 miesiącach in-game. Sergio Ramos, żeby podnieść atrybut "decyzje" z 10 (doprawdy nie wiem, czym kierował się research wpisując tak żałosną wartość) na 14, poświęcił 10 lat gry. Także bądź cierpliwy i skup się na tym, by gracz trenował taktykę. Coś ci z tego wyjdzie.

tidididi Partyzant

03.07.2012 22:19    #1173     Inne - Piłka nożna - Wisła Kraków
Cleber, po zakończeniu kariery spowodowanej kontuzją, pełnił w Wiśle rolę scouta. Zrezygnował z niej jednak, ponieważ postanowił prowadzić interesy managerskie- oferować utalentowanych piłkarzy z Brazylii polskim klubom.

Po tym wszystkim głośno było o tym, jakoby Cleber miał grać w Limanovii Limanowa (sponsorem jest Szybryt, właściciel firmy wędliniarskiej). Cleber miał grać również niby w Sandecji.

Co mu odbiło teraz? Nie wiem. Ale bardzo szanuję go jako zawodnika i człowieka. Miałem możliwość porozmawiać z nim. Fantastyczny, inteligenty człowiek.

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

03.07.2012 22:11    #1174     Inne - Piłka nożna - Wisła Kraków
No właśnie. O co się rozbiło? Kasa czy po prostu Cleber chciał zrobić szum wokół zawodnika? Bo teraz słychać, że Cleber wyjechał z rodziną do Brazylii na stałe, a zdaje się, że pracował dla Wisły jako scout?
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

damian2323 Partyzant

Mam ten sam problem co kolega wyżej . Dostałem dziś wiadomość od scouta tylko że w lidze hiszpańskiej i nie mogę go odczytać bo wyskakuje błąd " Napotkano poważny błąd i aplikacja zostanie zamknięta. Plik z informacjami o błędzie został utworzony w : C:\Documents and Settings \admin.Admin-...\Moje dokumenty \Sports Interactive\Football Manager 2012\crasg dumps ... Co robić ?

muciu Partyzant

Dostałem wiadomość od scouta Ligue1 a gdy ją chciałem przeczytać wyskoczył mi błąd. Wszystko jest w screenie. Pomóżcie.
http://image(...)pbd.png/

muciu Partyzant

02.07.2012 16:57    #1177     Sufler - Problemy techniczne - Crash
Dostałem wiadomość od scouta Ligue1 a gdy ją chciałem przeczytać wyskoczył mi błąd. Wszystko jest w screenie. Pomóżcie.

http://image(...)pbd.png/

Valdi91 Młody aktywista

Spoko, wielu ludzi tak robi. Po prostu na Twój problem składa się milion czynników, i strasznie dużo czasu zajęłaby analiza i opis zalecanych działań, dlatego o wiele szybciej będzie zaczerpnąć trochę wiedzy z tematów innych użytkowników, borykających się z tym samym problemem.

Ja mam natomiast inne pytanie: Może mi ktoś przybliżyć jak działa ten program 'FM Genie Scout' ? Czy tam wpisuję kryteria, które mnie interesują, np. PA -9, i wyświetla mi wszystkich obecnych graczy z PA -9? Mógłbym sam sprawdzić, ale nie chcę zaśmiecać dysku, i tak komp mi już muli... I od razu drugie pytanie, czy ten program (używany z resztą przez wielu użytkowników) to - że tak powiem - 'legalny dodatek do gry', czy też oszustwo, znacznie ułatwiające rozgrywkę? Z góry dzięki za odpowiedź.

madrid7 Partyzant

[quote="alexison99"][quote="chinczol"]Mam dylemat - Sandro czy M'Vila???

Potencjał i umiejętności podobne. Za Sandro przemawia lepsza gra głową, za M'Vilą lepsze podania. Dziwne że scout ocenia mi Sandro na całkiem dobrego gracza, a M'Vile na bardzo dobrego. Troche tego nie czaje. Miałem już Sandro w poprzednich karierach czy to w Realu czy w Tottenhamie, spisywał się dobrze, żeby nie powiedzieć bardzo dobrze, ale teraz mam okazje kupić M'Vile za okazyjną cene. Nigdy go nie miałem w swoich klubach więc nie potrafie ocenić jak gra. Więc krótka piłka Sandro czy M'Vila?[/quote]

Postaw na M'Vile- młodszy i gdy grałem kariere Arsenalem wymiatał[/quote]

Dokładnie weź M'VILE
VAMOS REAL!
HALA MADRID!

Bobilo Partyzant

29.06.2012 17:41    #1180     Sufler - Inne - Wysokie PA u starszych zawodników
Witam !
Wiem, że temat CA i PA był niejednokrotnie poruszany na tej stronie ale chciałbym się o coś zapytać co mnie od zawsze dręczy ;). PA to Potential Ability czy potencjalne umiejętności. Ale wysokie PA zazwyczaj powinno być u młodych talentów bądź nieco starszych ale równie utalentowanych. Więc czemu w FM Genie scout np jakiś 30-latek a zazwyczaj starszy dostaje wysokie Pa takie jak 180 czy 170 ileś ??? Nawet ostatnio opisywany Cespo miał coś koło 170 a miał bodajże 35 lat . I drugie pytanie od czego oprócz determinacji i bazy treningowej zależy rozwój ? Czy jeśli zawodnik ma PA 180 to osiągnie je załóżmy po 4 sezonach ? I czy da się przeskoczyć PA tzn. żeby miał większą ilośc od tego co jest w Genie Scout ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution