Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

kopacz Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote=adrianek772]Identyczny problem rok 2017 i ten nieszczęsny 19 CZERWCA.. zapisałem grę w tym dniu, wchodzę klikam kontynuuj gra się zawiesza i wywala na pulpit ze znanym nam błędem.. ;( Wie ktoś co zrobić aby można było grać dalej ?:([/quote]
spróbuj może 1dniowy urlop wziąść

adrianek772 Partyzant

Identyczny problem rok 2017 i ten nieszczęsny 19 CZERWCA.. zapisałem grę w tym dniu, wchodzę klikam kontynuuj gra się zawiesza i wywala na pulpit ze znanym nam błędem.. ;( Wie ktoś co zrobić aby można było grać dalej ?:(

baszczu17 Partyzant

13.05.2011 18:15    #9893     Sufler - Porady do gry - Gra przez neta
Mam problem. Zawsze grałem przez neta w Fm2011 i nie było problemów. Dziś nagle po próbie objęcia kontroli trenera wyrzuca mnie z serwera.Jakieś pomysły?

dangen Partyzant

Kupiłem już ofensywnego pomocnika na środek mój wybór padł na Gargułe.

Mam duży problem z obstawieniem środka obrony potrzebuje środkowego obroncy dobrze by było gdyby był z Argentyny. Jędrzejczyk co najwyżej może być wartościowym zmiennikiem.

No i zostaje napastnik też dobrze by było jakby byl z Argentyny. Im młodszy tym lepszy. który będzie potrafił zastąpić Cisse.

hera Młody aktywista

Witam, mam 2 sprawy.

1. Gram Ajaxem i kilku moich zawodników przebywa na zgrupowaniach reprezentacji w trakcie sezonu (Olimpiada). Problem w tym, że jednym z zawodników jest np mój podstawowy bramkarz Stekelenburg. Nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie to że po najechaniu myszką na tą ikonkę Pdr pojawia się komunikat "na zgrupowaniu reprezentacji Holandia U-23", z tym, że Stekelenburg ma aktualnie 29 lat. O co chodzi?

2. Mam teraz końcówkę 2012 roku i ostatnio ostro zajmuje się szukaniem dobrych newgenów. Dlaczego po wejściu na jakąś drużyne dajmy na to Arsenal nie mam ich rezerw ani U-19? Jest po prostu jeden "główny" skład Arsenalu gdzie są wszyscy piłkarze i przeważnie 2-3 juniorów w wieku już 17-18 lat. W żadnej z drużyn nie mam u-19, i nie czaje dlaczego. Bazę danych mam dużą o ile ma to jakieś znaczenie, chyba 15 lig na podglądzie i 2 grywalne. hmmm?

unnical333 Partyzant

Otóż tak jak w temacie, sprowadziłem do zespołu bocznego obrońce, chłopak już wymiata (newgen) w przyszłości na 70% będzie najlepszy na świecie na swojej pozycji PA 190 no ale problem w tym tkwi że ma osobowość "Niesportowy" jest też Porywczy Szczery do bólu i w ogóle najgorszy ... i tu moje pytanie jaki zawodnik powinien się nim zaopiekować żeby go z lekka nawrócić tzn. z jaką osobowością ?

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

12.05.2011 14:05    #9897     Sufler - Porady do gry - zmiana kolorów atrybutów
Też mam 7 i nie mam żadnych problemów ze zmianą kolorów. Otwieram odpowiedni plik najzwyklejszym Notatnikiem, zmieniam kolory na mi odpowiadające i zapisuje zmiany.
Otwierałeś odpowiedniego xmla w Notatniku czy przez przeglądarkę? :)
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

Vay Partyzant

Zymon chcesz ciekawa kariere ? To zacznij wkoncu z determinacja grac jednym klubem bo widze problemy z zostaniem w jednym klubie na wiecej niz 1 sezon...

Albo wlacz sobie bezrobotnego i czekaj na oferte pracy... ten gdzie chca cie przyjac tam graj do bolu ;)
Zapraszam do strony domowej :) Poznacie mnie troche od innej strony fmmaniacy D:

filip8910 Partyzant

Ja mam win7 i nie mam problemu z odpaleniem gry, więc nie byłbym pewien czy to wina systemu.
Może to coś ze sterownikami ale pewności nie mam.

lobo Partyzant

Nie chodzi o atrybuty tylko o statystyki to jest powiedzmy widać jak dany zawodnik gra w lidze a nie widać jaki bilans ma w krajowym pucharze czy lidze mistrzów. Zauważyłem to dopiero na łatce 11.3. i tylko u niektórych graczy w sumie to u zdecydowanej mniejszości...czy ktoś napotkał podobny problem???

Załączam obrazek:

Jak widać średnią not z pucharu on tu ma zagrał 3 mecze i strzelił 2 gole ale tego już nie widać....

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.