Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Jose Mourinho Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.07.2011 15:44    #9421     Sufler - Porady do gry - Problem z fake - FM2011
Miałem ten sam problem, a rozwiązałem go dosłownie kilka godzin temu. Odkopałem stary temat: http://www.cmrev(...)l?page=0
Teraz jak przewinąłem do zgrupowań reprezentacji to kadra Niemiec jest już w porządku, jeszcze tylko Japonia powołuje szaraki, ale jakoś nie zawracam sobie Japonią głowy. Fake ściągałem z cmrev.com tam link powinien być. Jeśli zrobisz wszystko tak jak trzeba to powinno pomóc.

Mar1992 Przodownik pracy

23.07.2011 15:30    #9422     Sufler - Porady do gry - Patche a Windows
Nie ma problemu.

zgenowany Partyzant

23.07.2011 14:55    #9423     Sufler - Porady do gry - Patche a Windows
Witam. Mam problem otóż ściągnałem z tej stronki kilka patchy, wypakowałem je zgodnie z instrukcjami i nie działają. Wcześniej działały (miałem Windowsa XP, a teraz Windowsa 7). Pytanie: czy te patche powinny normalnie działać na siódemce? Proszę o szybką odpowiedż.

dvyvek Partyzant

23.07.2011 14:38    #9424     Sufler - Porady do gry - Liga San Marino
Witam, mam problem z grą w lidze San Marino, otóż po pierwszym sezonie gry gdy w eliminacjach LE startują 2 drużyny w każdym następnym do LE startuje tylko 1 drużyna (Zdobywca Puchau Krajowego). Nawet jak rozgrywki awansowały w rankingu UEFA na lepsze miejsce to nadal występuje ten problem. Doczekałem się nawet że w roku 2020 do elimininacji Ligi Mistrzów starują 2 drużyny a do LE tylko 1 (na dodatek dopiero od 1 rundy). Problem tkwi tylko w LE bo LM jest ok. Macie jakieś pomysły jak temu zaradzić. Dodam że sam stworzyłem system ligowy w tym kraju gdyż ten co jest do pobrania dużo odbiega od sytuacji rzeczywistej.
No i mam 2 pytanie. Wie ktoś jak stworzyć baraże mistrzowskie w tym kraju bo są bardzo dziwne

http://en.wikipedia.org/wiki/2010–11_Campionato_Sammarinese_di_Calcio

w tym linku opisane jest jak przebiegają baraże mistrzowskie

ramos.a Partyzant

22.07.2011 20:37    #9425     Sufler - Porady do gry - Problem z manifestem.
Witam. Ostatnio zamieściłem manifest, oto on:http://www.cmrev.com/user/edytuj_wpis/8036.html Chciałem zrobić jego kontynuację, tzn. drugą część. Wszystko szło ok pisałem miałem już praktycznie wszytko i nagle bęc. Dałem, żeby zapisało jako kopię roboczą a w ogóle się nie zapisało. Lekko sie wkurzyłem, bo musiałem pisać wszystko od nowa. Napisałem tylko trochę żeby nic nie poszło na marne. Zapisałem i było ok. Mówie sobie: po kłopocie. Daje edytuj i piszę dalej, zapisałem znów dla pewności jako kopia robocza i.. dupa wołowa! Został tylko ten wcześniejszy wpis, który zrobiłem na początku. Reszta znów się nie zapisała. Co może być tego przyczyną?

EDIT: Głupi jestem, nie wiem czemu ale po przełączeniu na mozillę wszystko działa (jak na razie). Wcześniej korzystałem z Opery.
Hala Madrid! Hala Raúl!

http://www.youtu(...)BAoglxLQ

jaruone Młody aktywista

22.07.2011 20:33    #9426     Sufler - Porady do gry - Problem z fake - FM2011
Wiem że temat był wałkowany ale nie znalazłem rozwiązania (a siedziałem parę godzin) na taki problem :

wrzucam fake do updatu 11.3 - przychodzą powołania do kadr Niemiec i Japonii (przez 1 rok, żeby nie było że mam czekać ) i cały czas są szaraki.

Włączam nową grę - wszystko jest ok. Nie muszę chyba dodawać, że chciałbym grać na starym savie przy którym spędziłem "kilka" dni, ale chciałbym aby "załapał" nowe dane z fake'a. Czy jak skasuję foldery z fejkami to coś pomoże ??

W razie co mogę wrzucić na jakiś hosting screeny co gdzie mam jakby pomogło to komuś. Ewentualnie może jakieś gotowe "zawartości" folderów ktoś by mógł wrzucić ??

bo głupieję w tej sytuacji - na starym savie nie działa (a powinno) a odpalając grę od nowa wszystko cacy. O co tu biegać może ??

ps. w ustawieniach gry wyświetla że w dodatkowych plikach jest i fake i team_holland - może to gdzieś w ten folder z którego pobrało te pliczki mam wrzucić ?? system to win 7 x64 - trochę inna ścieżka niż w info do fejka

tkooo Partyzant

Mam problem z crash dumpami oraz raportem błędów (wyskakuje błąd aplikacji fm.exe i po 'kontynuacji' gra się nie ładuje). Próbowałem wiele sposobów: zainstalowanie gry na innej partycji, folder z grafiką, save'ami na innej partycji, ciągłe instalowanie patcha, kompresowanie zapisu gry - takie sposoby znalazłem. Może ktoś zna jeszcze jakiś inny sposób? Bardzo spowalnia to rozgrywkę i jest to niesamowicie denerwujące. Liczę na pomoc! Pozdrawiam :)

handballer Żołnierz frontu ideologicznego

[quote=Czarodziejski]Zawsze mam ten sam problem. Nigdy nie mam wychowanków, bo moje newgeny są dramatyczne. Ściągam mnóstwo młodych zawodników, ale albo są o rok za starzy albo okazują się słabi. Cała moja polityka transferowa to ściąganie zawodnika z listy transferowej lub niższej ligi, a potem ich sprzedaje i kupuję jakąś gwiazdkę.
W Espanyolu Barcelona (po pierwszym sezonie 3 miejsce i co za tym idzie awans do LM) miałem w składzie 2 Hiszpanów i zero wychowanków. Doszło do sytuacji absurdalnej i ściągałem 36 letnich zawodników, byle tylko móc grać w Lidze Mistrzów. O tym tricku z nie zgłaszaniem nie wiedziałem - dzięki. [/quote]

Nie martw się :) Ja gram w Szkocji i do Ligi Europejskiej zgłosiłem 17 grajków, bo nie miałem żadnych wychowanków, ani klubowych, ani krajowych. :)

Czarodziejski Partyzant

Zawsze mam ten sam problem. Nigdy nie mam wychowanków, bo moje newgeny są dramatyczne. Ściągam mnóstwo młodych zawodników, ale albo są o rok za starzy albo okazują się słabi. Cała moja polityka transferowa to ściąganie zawodnika z listy transferowej lub niższej ligi, a potem ich sprzedaje i kupuję jakąś gwiazdkę.
W Espanyolu Barcelona (po pierwszym sezonie 3 miejsce i co za tym idzie awans do LM) miałem w składzie 2 Hiszpanów i zero wychowanków. Doszło do sytuacji absurdalnej i ściągałem 36 letnich zawodników, byle tylko móc grać w Lidze Mistrzów. O tym tricku z nie zgłaszaniem nie wiedziałem - dzięki.

Zymon Partyzant

21.07.2011 22:31    #9430     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Kiedy i komu dajecie częstą gre przy przeciwniku...Ja gram Wisła Kraków(fm2008) i mam z tym problem.Komu dac na czesto i kiedy...gdy sie bronie to na czesto czy na rzadko?
był - będzie - jest zawsze IKS!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution