Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

qaz123 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Mam problem z raportami meczowymi. Nie mogę ich przeglądać, nawet zaraz po rozegranym meczu, niezależnie czy to raport z meczu mojej drużyny czy jakiejś innej. Da się coś z tym robić?

Amikowiec Młody aktywista

05.08.2011 16:54    #9322     Sufler - Porady do gry - Crash dump; Pomocy! ;/
Wyskakuje mi crashdump podczas ładowania gry. Inne sejwy działają ok, założyłem nową grę i też ładuje bez problemu, ale trochę żal mi zostawiać ten"scrashowany" sejw, gdyż sporo wnim już osiągnąłem (puchar l. ang. puchar anglii i majster z man city wygrana w lm, z 6 majstrow hiszpanii i 6x lm racingiem santander nowy stadion o poj. 127 tys., majster, pp i lm z polonia wawa, mś i me Polską; rok 2020, stadion poloni na blisko 80 tys ) dałoby się coś tym zrobić? Od czasu do czasu używałem fmrte na tym sejwie.

cosnek Młody aktywista

05.08.2011 16:04    #9323     Sufler - Porady do gry - problem z grą w sieci
Mam taki problem z grą w sieci. Chciałem z damixem1212 zagrać w fm-a przez sieć, założyłem serwer, właczylem gre, podalem mu adres i.p jednak on nie mógł się zalogować na serwer. Ściągnąłem program cfos speed polecony w tekście na cm revie o grze w sieci w fm-a jednak nie wiem jak go obslugiwać. Jeśli ktoś wie co zrobić w tej sytuacji to proszę o pomoc. Jeśli ktoś chciałby się dołączyć albo być hostem zamiast mnie to chętnie. Z góry dzięki

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
05.08.2011 13:38    #9324     Sufler - Porady do gry - Nie mogę pobrać grafik.
[quote=birdspider92]Witam, chciałbym pobrać sobie loga, twarze i kitsy do fm 2008 a po kliknięciu w pobierz plik zrywa się połączenie z serwerem, tak jak to jest przy braku dostępu do neta. Szukałem w serwisie ale nie znalazłem odpowiedzi. Proszę o pomoc.
pozdrawiam, Czarek. :)[/quote]

Mamy problemy z serwerem, gdy tylko zostanie to naprawione będziesz mógł pobrać wszystkie pliki które cię interesują. Apeluję tylko o cierpliwość.

Wichura Partyzant

05.08.2011 09:13    #9325     Sufler - Porady do gry - Oficjalny edytor, pytania.
LUDZIE BŁAGAM O POMOC COS SIE SCHRZANILO GDY ODPALAM FM WYSWIETLA MI SIE ZE NIE MOZNA ODPALIC FM KOD BŁEDU:51 PIERWSZY RAZ MAM COS TAKIEGO 3 RAZY JUZ TEN BLAD MI SIE ODPALIL RAZ PRZEINSTALOWALEM I DZIAŁAŁA ALE JAK ODPALILEM FM NASTEPNYM RAZEM ZNOW WYSWIETLIL SIĘ BŁĄD MAM ORYGINALNEGO FM2011 NIGDY NIE SPRAWIAŁ MI PROBLEMÓW I TERAZ TO LUDZIE POMÓŻCIE BŁAGAM

jacekzielinski Partyzant

05.08.2011 01:04    #9326     Sufler - Porady do gry - Trening zagrania
[quote=farr]Ja swoim Chelmsford w ciągu godziny rozegram około 5-6 spotkań w zależności od dramaturgii meczu i ewentualnej jednostronności. Dziś np grałem z Bristol City w Pucharze Ligi i mecz trwał dość długo, bo praktycznie non-stop Bristol ostrzeliwało moją bramkę i ku mojemu zaskoczeniu wygrałem z nimi 1:0 po rzucie rożnym... Szkoda tylko, że moi gracze potrafią pokonać zespół z Championship czy nawet średniaka z Premiership, a czasami na swoim poziomie ligowym przegrywają z outsiderami bez stylu ;/ ;d[/quote]

Jak to w życiu. Patrz nasze drużyny w eliminacjach do rozgrywek europejskich - niby powinni awansować bez problemu, a tu tęgie lanie od takich Levadii czy innych kelnerów.

A tak swoją drogą - komu nakazywać unikania gry słabszą nogą itp, itd?? Jakich atrybutów się trzymać przy przydzielaniu treningu konkretnych zagrań??

Abdulinho17 Młody aktywista

04.08.2011 22:46    #9327     Sufler - Porady do gry - bramkarze mutanci ?
a ja mam pytanie. Jaki tu jest problem i w czym możemy Ci pomoc ? Taki urok gry. Ja problemu nie widze.
Visca el Barça !

PanMagik Młody aktywista

04.08.2011 12:11    #9328     Sufler - Porady do gry - problem z edytorem
frameworka 4 nie pobierzesz, jeżeli nie masz windows service pack 3, też mialem ten problem, ale pobrałem sp i juz wszystko smiga.

qaz123 Partyzant

04.08.2011 04:38    #9329     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Witam. Prowadzę Wisłę Kraków. Gram dość defensywnym 4-5-1.
Polecenia drużynowe:
Strategia - standardowa
Filozofia - zrównoważona
Pressing - domyślnie
Swoboda taktyczna - ściśliejsza dyscyplina
Swoboda pozycyjna - domyślnie
Odbiór piłki - agresywny
Dośrodkowania - domyślnie
Podania - bardziej bezpośrednie

Ponadto gram szybkim tempem (ponad 3/4 paska), z cofniętą linią obrony(1/4 paska) , z wykorzystaniem kontr.

Role zawodników:
Bramkarz - obrona: Sergey Pareiko
Boczny wysunięty obrońca - wsparcie: Michael Lamey i Junior Diaz
Środkowy obrońca - zabezpieczenie: Kew Jaliens
Środkowy obrońca - stoper: Vitaly Vernydub
Rygiel defensywy - obrona: Radosław Sobolewski
Pomocnik odbierający piłkę (Prawy) - wsparcie lub obrona, w zależności od rywala: Tinashe Nengomasha
Wysunięty rozgrywający(Lewy) - atak: Maor Melikson
Skrzydłowi lub schodzący napastnicy: zazwyczaj Ivica Iliev i Patryk Małecki, w obwodzie Andraż Kirm
Odgrywający - atak lub wparcie - Hannes Sigurosson

Nie mogę znaleźć optymalnej kombinacji w ataku, poleceń dla skrzydłowych i napastnika. Jestem średnio zadowolony z ich gry. W moim zespole praktycznie nikt nie potrafi soczyście uderzyć z dystansu, stąd prawie wszyscy mają na rzadko. Dużo problemów ze skutecznością.

Zawodnicy, krórych sprowadziłem i grają w podstwaowym składzie (statystyki):
http://image(...)lat.png/
http://image(...)fil.png/
http://image(...)lat.png/

Graficznie taktyka i formacja:
http://image(...)yka.png/
http://image(...)ka2.png/

Z tego co zauważyłem, to gdy przydzielę niektóre instrukcje dotyczące rywala, to moi zawodnicy strasznie grają w defensywie, nie wiem dokładnie na czym to polega.

Dawno, dawno nie strzeliłem bramki z rożnego. Wrzutki na długi słupek (wykonuje Iliev) na Vernyduba.

Jutro gram z kumplem, on gra Lechem Poznań. Wypadałoby się jakoś przygotować :) Gra wąskim, bardzo ofensywnym 4-2-3-1 z trójką środkowych ofensywnych pomocników. Posiada dobrych technicznie, ale dość słabych psychicznie i fizycznie (głównie siłowo) zawodników. Jak wyłączyć jego środek pola.

Tak poza tym, jestem niezadowolony z treningu. Kilku zawodników notuje lekki spadek atrybutów. Korzystam z tego reżimu:
http://www.cmrev(...)-SK.html
Czy to wina trenerów? Nie zmieniałem nikogo.

Z góry dzięki za odpowiedzi. Liczę na konstruktywną krytykę i porady :)

fafik1993 Partyzant

03.08.2011 22:57    #9330     Sufler - Porady do gry - problem z edytorem
Szukam edytora czasu rzeczywistego na wzór FMRTE, szukam innego poniewaz do jego działania wymagany jest Net Framework 4 którego nie moge pobrać ze strony MIcrosoftu ponieważ nie działa mi ta strona.
Mówiąc w skrócie chodzi mi o program w którym bede mógł zmienic reputacje.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution