Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

SYSTEM83 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.08.2011 09:42    #9281     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa Obiektów
Witam mam taki problem.

Zarząd zaakceptował rozbudowę szkółki dla juniorów oraz boisk treningowych. Miną rok a obiekty jakie były takie są. Złożyłem ponownie prośbę która znów została zaakceptowana. O co w tym chodzi? W trakcie sezonu jak próbowałem złożyć taką prośbę mówili mi że taka prośba jest już zaakceptowana i wkrótce się tym zajmą.

Mija czas a obiekty klubowe jak były słabiutkie takie są.
Dodam że finanse są a obiekty patrzyłem programem na samym początku i teraz są na poziomie 8 i 5.Tak jak to było na początku

Onyx7 Partyzant

13.08.2011 00:51    #9282     Sufler - Porady do gry - XML parsing error
Mam problem. Wychodzi mi podobny błąd invalid token przy wczytywaniu się gry. Pomożecie. Gdzie mam wpisać te reset preferences jak we właściwościach nie mam takiej linijki. Posiadam Windows XP

wilq1993 Partyzant

ale dalej są problemy z wysłaniem czytaj błędy
Czas to pieniądz a ja nie jestem zegarmistrzem

Mar1992 Przodownik pracy

12.08.2011 18:41    #9284     Sufler - Porady do gry - Prosze o Pomoc
http://www.cmrev(...)ror.html

Wystarczyło poszukać...

Kail Partyzant

mam problem z fmem na win 7
zainstalowałem ostatnio na laptopie po reinstalacji systemu fma spatchowałem normalnie do 11.3.0 i wyskakuje błąd ze nie mozna wygenerowac grafiki czy cos w ten deseń. Dokładny opis komunikatu dam potem

komunikat:Cannot run game. Failed to set up graphic system
sprawdziłem loga instalacji i wszystko było ok
według dxdiag
Core 2 duo T7300 @ 2.0 ghz
2 gb rAM
i według dxdiaga mam standardową karte graficzną VGA czego wgle nie rozumiem . Powinna byc 8600M . dodam ze laptop niedawno wrócił z serwisu

przed serwisem i padem grafiki fm chodził normalnie

Rafał9595 Revolution Update Team

Grupa: Moderator
[quote=tunis2008]szukam klubu z europy, coś ze słabych lig (mołdawia, wyspy owcze itp), żeby się nie dało tak szybko dochodzić do LM/LE. Budżet nie ważny, i tak większość z wlnego transfery będę brał :)[/quote]

W lidze San Marino masz kluby amatorskie nie ma więc problemu z budżetami ale możesz też łatwo graczy stracić. Polecam z drużyn grających w pucharach Faetano albo Tre Penne a z nie grających Virtus albo Juvenes Dogana.

Z innych krajów zagraj Zimbru Kiszyniów, Cementarnicę Skopje, Mogren Budvę
Filozofia nic nie daje, niepotrzebnie stwarza dodatkowe pytania zamiast na nie odpowiadać

exeter_city Partyzant

12.08.2011 08:42    #9287     Sufler - Porady do gry - Problem z napastnikami
Zrobilibyście hierarchie moich napastników ?

Romelu Lukaku lat 19
Khouma Babacar lat 20
Javier Hernandez lat 24
Rooney lat 27
Berbatov lat 32
Macheda lat 21

Na pewno jest ich za dużo a żadnego nie chce sprzedawać.

jedrula2403 Partyzant

12.08.2011 08:31    #9288     Sufler - Porady do gry - Problem z działaniem gry!
Witam,
od jakiegos czasu mam problem z FM 2011. Gra mam zainstalowaną przez Steam. Wszystko jest dobrze do czasu próby rozzegrania meczu. Klikam "przejdź do meczu" i wyrzuca mnie do systemu z komunikatem "program FM 2011 i jakies cyfry" przestał działać. Próbowałem reinstalować - nic nie pomaga.
Macie jakieś pomysły? może wyinstalować i zainstalować normalnie z płyty?
dzieki z gory za pomoc!

jacekzielinski Partyzant

12.08.2011 02:26    #9289     Sufler - Porady do gry - Ustawienia Reprezentacji
[quote=L.Blue]Witam. Mam pytanie odnośnie ustawienia reprezentacji kilku krajów. Gram dość długo już w FM (wpierw wersje 09, 10). Mam dość poważny problem z ustawieniem kadry Polski, bo jak grałem czy to kadrą Brazylii, czy Grecji, ustawiane ich było łatwe i przejrzyste. Natomiast z nasza kadrą to jest szkopuł, którą taktykę wybrać. I która będzie najlepsza dla zawodników powoływanych do kadry. Bym był wdzięczny za jakąkolwiek poradę ;) Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedz ;) [/quote]

Hm.. dziwne pytanie. Przecież to Ty powołujesz graczy do kadry więc powołuj takich, którzy naają się do obranej przez Ciebie taktyki/wizji gry/rywala.

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

11.08.2011 18:16    #9290     Sufler - Porady do gry - Seria porażek - co robić?
bardzo możliwe że za często zmieniasz taktyki i zawodnikami rotujesz...czasami w tym tkwi problem...Pozdrawiam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution