Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

mateuszMessi Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.08.2011 16:56    #9251     Sufler - Porady do gry - Patch 11.3.
Tez mam problem z nowym gra .. nie wiem czemu
http://image(...)2zj.jpg/

Vattras Partyzant

16.08.2011 14:59    #9252     Sufler - Porady do gry - Problem z graniem on-line
Witam, jak pomyliłem miejsce dla tego tematu to przepraszam i proszę o przeniesienie.
Mam problem odnośnie on-line. Rozpocząłem rozgrywkę ze znajomym przez internet, wszystko w porządku, on hostuje ja się dołączam jednak w samej rozgrywce u niego jest w porządku a u mnie gra się muli. Chodzi wszystko z sekundowymi opóźnieniami co jest nurtujące i przebranie zawodników trwa sporo czasu.. Gra chodzi jakby była odpalona na starym kompie, hm samemu grałem jest w porządku, sprzęt i5 hd radeon 5650, 4gb ram, z góry wielkie dzięki

Tome888 Partyzant

[quote=neymar]witam mam problem bo nie mam kim grac:( moze ma ktos jakies propozycje z kazdej ligi europejskiej ale zeby byl to klub z nizszej ligi taki na pare sezonow... nie musza byc bogaci wolalbym cos biedniejszgo cos z czego moglbym tworzyc potege za kilka sezonow... czekam na propozycje [/quote]
Wystarczy napisać tylko raz. Spokojnie doczekasz się odpowiedzi. Nie spamuj. Dinamo Zagrzeb, Salzburg, Dinamo Tirana, Viktoria Pilzno.

neymar Partyzant

witam mam problem bo nie mam kim grac:( moze ma ktos jakies propozycje z kazdej ligi europejskiej ale zeby byl to klub z nizszej ligi taki na pare sezonow... nie musza byc bogaci wolalbym cos biedniejszgo cos z czego moglbym tworzyc potege za kilka sezonow... czekam na propozycje

cineczek89 Partyzant

16.08.2011 12:02    #9255     Sufler - Porady do gry - Liga Europy
witam mam problem gram jagielonią zakwalifikowałem się do 4 rd ligi europy a mam na kalendarzu już 15 kwietnia i żadnego meczu nie grałem w pucharach, o co chodzi ?? do końca sezonu mam około 6 meczy .Proszę o pomoc
Najlepsze jest to że losowanie grupy jest 28 chyba sierpnia ,a jak najade na zespół który gra w lidze europy to w jego terminarzu nie ma meczy z tych rozgrywek

DeadMan Partyzant

16.08.2011 10:38    #9256     Sufler - Porady do gry - Screeny w manifestach
Witam. Mam problem. Piszę manifest do którego chcę wstawić screena, jednak do tej pory mi się to nie udało. Po wstawieniu screena widać tylko puste okienko. Postanowiłem włączyć poradnik manifestowania i okazało się że robię wszystko zgodnie z nim. Wie ktoś jak sobie z tym poradzić? Z góry dziex

neymar Partyzant

witam mam problem bo nie mam kim grac:( moze ma ktos jakies propozycje z kazdej ligi europejskiej ale zeby byl to klub z nizszej ligi taki na pare sezonow... nie musza byc bogaci wolalbym cos biedniejszgo cos z czego moglbym tworzyc potege za kilka sezonow... czekam na propozycje

Macias Partyzant

Podczas aktualnej gry mam już 9 sezon, dotychczas było bez problemów. Teraz gra działa dobrze, ale do momentu kiedy mam przejść do ekranu meczowego... Wybieram skład itd i po kliknięciu dalej gra wysypuje się do Windowsa z błędem fm.exe.

Mecz mogę przejść wybierając się na urlop, ale przed kolejnym meczem jest to samo. Do tej pory nigdy nie miałem takiego problemu, stało się to nagle.

Uaktualniłem sterowniki od grafiki, ale nadal nic.

Ma ktoś jakiś pomysł?

danielflak1999ts Partyzant

15.08.2011 18:09    #9259     Sufler - Porady do gry - problem z rozpoczęciem spotkania
Witam,
Mam pewien problem i prosiłbym o szybką pomoc. Otóż, gdy włączam grę jest wszystko ok, ale gdy przechodzę do meczu, wyskakuje mi błąd o treści: not well-formed(invalid token) at line of 1 floating_home_ratings_state_changed.xml
I niestety nie mogę rozpocząć meczu......
Jeszcze raz bardzo proszę o szybką pomoc i z góry dziękuje.......

FafciuSamoZUO Partyzant

15.08.2011 17:35    #9260     Sufler - Porady do gry - Problem z dodatkami
Mam problem , bo żadna liga japońska znaleziona w sieci nie chce mi działać .
Ma ktoś link do jakiejś działającej na najnowszej łatce ?

I pytanko . Czy kluby z dodanych lig będą uczestniczyły w Europejskich pucharach ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution