Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

igor99123 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.08.2011 16:53    #9211     Sufler - Porady do gry - Przebiegnięte kilometry
Mam podobny problem i czekam na odpowiedzi

AvBarca Partyzant

Siemka mam pytanie czy edytor od fm 2010 pozwala na ułożenie zasad ligowych jak do fm 2011 w kwestii obcokrajowców podam przykład w Korei Płd. jest limit obcokrajowców chyba 5 , nie ważne, ważne jest to że nie dotyczy to Azji(jako całego kontynentu, w najnowszej wersji w Turcji też jest cos takiego,ale dla konkretnych krajów) i chciałbym cos takiego zrobić,może dla Ameryki PŁD + USA ,Meksyk.

Czy ten opis nieświadomie mówi o panelu porozumienia??

2. Sprawa http://www.cmrev(...)-__.html
a mianowicie czy w edytorze fm-a (wersji chyba 2011) da się tak ustawić,że klub ściąga piłkarzy tylko z konkretnego obszaru coś w rodzaju Athletic Bilbao - Baskowie, CD Nacional Quito - Ekwadorczyków, Koziołek Lublin - z województwa lubelskiego. Jak dla mnie fajna sprawa.

Czekam na odpowiedź i pozdrawiam ...

elmoro Partyzant

23.08.2011 10:20    #9213     Sufler - Porady do gry - Przebiegnięte kilometry
Problem jest następujący - moi zawodnicy mało biegają. Gram AC Parmą, trzeci sezon zespół mam dobry, zaawansowany technicznie, ale sporo meczów przegrywam i mam wrażenie że właśnie przez to, że mecz jest 'przechodzony' a przeciwnik po prostu biega. Próbowałem oczywiście intensywnego pressingu, szerszej formacji mimo, że gram środkiem 4-1-3-2, ale efekty mizerne np. ostatni mecz z Catanią porażka 1:3 a kilometry wyglądały tak: moja Parma - 121,9; Catania - 127,1. Co jest przyczyną takiego stanu rzeczy i jak temu zapobiec? Mogłoby się wydawać, że to w sumie dobrze bo powinienem mieć duże posiadanie piłki (jak w Bracy, oni grają piłką a przeciwnik biega), ale tak nie jest! Na ogół posiadanie u mnie oscyluje w granicach 45%-52%!

Macias Partyzant

Problem rozwiązany, trzeba było jeszcze raz pchnąć directxa.

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
Problem rozwiązany, więc zamykam!

Batys188 Partyzant

22.08.2011 13:55    #9216     Sufler - Porady do gry - Pomocy-edytor
Witam.Mam problem otóż niewiem jak zrobic w edytorze i co zaznaczyć zeby zniesc limit obcokrajowców wszystkich krajów,próbowałem juz wiele razy ale nic nie wychodzi.Może ktoś mi pomoze,wytłumaczy co i jak ?.Proszę o pomoc..

deelock Partyzant

22.08.2011 11:14    #9217     Sufler - Porady do gry - Problem z grą online
Razem z kumplem postanowiliśmy pograć przez internet i nasz problem polega na tym, że gdy ja stawiam grę on nie może do niej dołączyć, zaś gdy on ją zakłada to ona mi strasznie się muli. Dodam tylko jeszcze że gramy przez Hamachi.

Ktoś miał podobny problem, albo wie jak go rozwiązać ?

Rafał9595 Revolution Update Team

Grupa: Moderator
[quote=rower]Witam.
Mam problem z kupnem zagranicznych piłkarzy (prawdopodobnie wszystkich spoza UE, jednak na razie próbowałem kupić tylko tych z Brazylii i Argentyny). Otóż, po ustaleniu wszystkich szczegółów transferu (kontrakt, ilość pieniędzy jakie mam za niego zapłacić) pojawia się kolejna przeszkoda - potrzeba udzielenia zgody na pracę. 2 razy próbowałem kupić młodziutkich piłkarzy (raz pereza, 2 raz kogo innego, nie pamiętam jak się nazywał). 2 razy negatywnie rozpatrzyli pozwolenie o pracę. Troszkę mnie to denerwuje, ponieważ w Argentynie itp. jest wiele utalentowanych młodych zawodników.

Moje pytanie jest następujące - czy da się jakoś wpłynąć na decyzję o pozwoleniu o pracę? Jeżeli tak, prosiłbym o opis.

Z góry dziękuję za pomoc.[/quote]

Pomyliłeś tematy

Generalnie aby uniknąć crash dumpów starajcie się nie korzystać z FMRTE
Filozofia nic nie daje, niepotrzebnie stwarza dodatkowe pytania zamiast na nie odpowiadać

rower Partyzant

22.08.2011 00:28    #9219     Sufler - Porady do gry - Transfery
Witam.
Mam problem z kupnem zagranicznych piłkarzy (prawdopodobnie wszystkich spoza UE, jednak na razie próbowałem kupić tylko tych z Brazylii i Argentyny). Otóż, po ustaleniu wszystkich szczegółów transferu (kontrakt, ilość pieniędzy jakie mam za niego zapłacić) pojawia się kolejna przeszkoda - potrzeba udzielenia zgody na pracę. 2 razy próbowałem kupić młodziutkich piłkarzy (raz pereza, 2 raz kogo innego, nie pamiętam jak się nazywał). 2 razy negatywnie rozpatrzyli pozwolenie o pracę. Troszkę mnie to denerwuje, ponieważ w Argentynie itp. jest wiele utalentowanych młodych zawodników.

Moje pytanie jest następujące - czy da się jakoś wpłynąć na decyzję o pozwoleniu o pracę? Jeżeli tak, prosiłbym o opis.

Z góry dziękuję za pomoc.

rower Partyzant

Witam.

Z góry dziękuję za pomoc.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution