Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

rowman Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.08.2011 15:23    #9191     Sufler - Porady do gry - Więcej trenerów
Witam wszystkich
Mam taki dziwny problem. Obecnie mam dozwolonych 3 trenerów. W czerwcu poprosiłem Zarząd o zwiększenie ilości trenerów. Zarząd o dziwo się zgodził. Więc czekałem kiedy kiedy w polu maksymalna ilość trenerów liczba 3 zwiększy się na większą. Czekałem dzień, tydzień i nic. No dobra myśle, poczekam pare miesięcy i poproszę znowu. Więc teraz mam grudzień i znowu proszę. Zarząd mówi znowu OK. Ale znowu czekam dzień. Nic. Drugi dzień. NIC. Tydzień. NIC. Cigle mam 3 dozwolonych trenerów! Co mam robić ? Help ?

Pozdrawiam
Rowman

luks96 Partyzant

26.08.2011 11:29    #9192     Sufler - Porady do gry - Uninstall Fm 11
tak też zrobiłem i a problem z grą dalej jest.gdy wczytuje zatrzymuje się (http://imageshack.us/photo/my-images/84/loadingm.jpg/) a gdy robię nową grę to pojawia się coś takiego (http://imageshack.us/photo/my-images/809/problemgf.jpg/)

luks96 Partyzant

26.08.2011 11:11    #9193     Sufler - Porady do gry - Uninstall Fm 11
chce odinstalować fm 11 więc wchodzę w panel sterowania i odinstalowuje. ale wszystko się nie odinstalowuje. dlaczego tak się dzieje? Save tez sie nie usuwają i niektóre piliki z folderu z grą. Chce zainstalować jeszcze raz bo pojawia sie problem przy wczytywaniu. Mam viste ;)

ElHarnasReaktywa... Młody aktywista

26.08.2011 06:12    #9194     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Mam problem z ustawieniami napastnika. Wymyśliłem dość ciekawą taktykę i wszystko idzie bardzo dobrze. Nie podoba mi się jednak zachowanie napastnika. Wiem, że to sprawa normalna w FMie, że wali w bramkarza zamiast podawać,ale może istnieje sposób żeby wbiegając z piłką ze skrzydła wykładał ją na 5 metr do dwójki wchodzących pomocników? Próbowałem z częstymi dośrodkowaniami,ale niewiele to pomogło.

ElHarnasReaktywa... Młody aktywista

25.08.2011 20:25    #9195     Sufler - Porady do gry - BUG z pogodą
Mam ogromny problem z warunkami pogodowymi w karierze, którą rozpocząłem Ajaxem Amsterdam. Rozegrałem wcześniej 15 sezonów Wet Hamem i wszystko było w porządku.
W tej karierze natomiast, we wszystkich (dosłownie we wszystkich, u siebie, wyjazd, europejskie puchary) pada deszcz. I tak już drugi sezon. Zawodnicy strasznie się męczą w takich warunkach i niemal co spotkanie muszę rotować po 5,6 piłkarzy.
Mam pytanie czy to tak przypadkowo uruchomiła mi się ta rozgrywka czy może jest to związane z ligą holenderską?

NoguS Partyzant

25.08.2011 16:48    #9196     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Witam. Gram FC Twente i mam problem z ustawieniem moich piłkarzy, a w szczególności defensywa i napastnicy. W obronie tracę dużo bramek (na 25 meczy 33 bramki stracone) a w ofensywie moi napastnicy zawadzą na całej linii.
http://img71(...)tyka.png

nigoL Partyzant

[quote=wolfikxx]Witam.Skończyłem właśnie 3 sezon Wisłą ,przez te trzy sezony wszystko ładnie śmigało ,aż tu nagle za każdym razem 6 czerwca wyskakuje błąd ze screenu.Usunąłem folder crushdumps - nic,brałem urlop-nic,zrobiłem nowego save'a -nadal nic.Byłbym wdzięczny za pomoc ;)[/quote]

Miałem ten sam problem, musisz próbować dalej. Bierz urlop, może zadziała za którymś razem. A nie bawiłeś się przypadkiem FMRTE?
Morał: Nie zostawiaj roweru przy otwartej wannie bo ci ukradną telefon, kisiel będzie za kwaśny a jutro niedziela.

nigoL Partyzant

25.08.2011 11:49    #9198     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
[quote=Virhven]Mam problem ze swoją taktyką, mianowicie nie jestem zadowolony z gry obronnej. Gram Borrusią Dortmund, 6 miejsce w lidze na 6 oczekiwane, 2 runda pucharu Niemiec i ćwierćfinał Ligi Europejskiej.

Polecenia dla drużyny:
Filozofia: płynny
Strategia wyjściowa: Kontratak
Podania: Bardziej bezpośrednie
Swoboda taktyczna: Domyślnie
Gra przy przeciwniku: Domyślnie
Odbiór: Domyślnie
Krycie: Strefowe
Dośrodkowania: Miękkie dośrodkowania
Swoboda pozycyjna: domyślnie

Role zawodników:
Bramkarz: obrona - Sergio Romero
Prawy obrońca: boczny obrońca, obrona - Sime Vrsaljko
Środkowy obrońca: środkowy obrońca, obrona - Marek Suchy
Środkowy obrońca: środkowy obrońca, obrona - Martin Demichelis
Lewy obrońca: boczny obrońca, obrona - Marcel Schmelzer
Defensywny pomocnik: rygiel defensywy, obrona - Sven Bender
Prawy skrzydłowy: skrzydłowy, atak - Shinji Kagawa
Lewy skrzydłowy: skrzydłowy, atak - Kevin Grobkreutz
Ofensywny pomocnik: ofensywny pomocnik, wsparcie - Keisuke Honda
Lewy napastnik: środkowy napastnik, atak - Lucas Barrios
Prawy napastnik kompletny napastnik, wsparcie - Miguel Medina
[/quote]

No dobra. Radziłbym Ci zmienić taktyke na kontrole, lub taktyke ofensywną.
Z kontrataku mógłbyś grać z naprawde dobrymi drużynami w lidze niemieckiej typu FC Bayern. I tylko Bayern. Lepiej dać od razu ofensywe, bo jak przy twojej taktyce stracisz bramke w przedziale 1 - 5 minut, to możesz mieć problem z odrobieniem strat.
Wydaje mi się że powinieneś zmienić filozofie gry na sztywną, ale niestety nie jestem w stanie oprzeć moją rade odpowiednimi argumentami. Mam takie przeczucie.
Morał: Nie zostawiaj roweru przy otwartej wannie bo ci ukradną telefon, kisiel będzie za kwaśny a jutro niedziela.

Donci Partyzant

TAAA a ja gralem Zniczem pruszkow mialemrok 2031 w rankingu klubow Europejskich bylem 12 i kurwa dysk twardy mi sie spalil :D. a teraz nie moge zainstalowac zadnnego patcha poza 103 i jakes same problemy

kamann Partyzant

Witam. Mam problem z dodatkowymi ligami polskimi. A dokładniej chodzi o to że ściągnąłem lige Polską aż do 4 bądz 5 ligi i przy wybraniu już bazy danych jak kończy się ładować do wybory Lig to wyskakuje mi takie coś (kolory screena się trochę pozmieniały)

http://www.iv.pl(...)7786.png

To ściągnąłem

http://www.cmrev(...)1_0.html

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution