Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

rafapietrzyk Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.09.2011 13:10    #9141     Sufler - Porady do gry - hookers united v 1.3
Witam mam problem z tym skinem brakuje mi w nim POlskich znaków jak Ć,Ź i tp jest sposób by jakoś temu zaradzić i mieć polskie znaki?

Anarion1994 Partyzant

Witam, mam dokładnie taki sam problem jak wolfikxx. Również skończyłem właśnie 3 sezon, tyle że Polonią Warszawa. I mnie także wyrzuca z gry 6 czerwca. Próbowałem sposobu z usuwaniem folderu crash dumps itp. Ale niestety nic nie pomaga. Wie ktoś, jak mogę to naprawić? Czy muszę pożegnać się ze sejwem.

szfedo Przodownik pracy

03.09.2011 19:47    #9143     Sufler - Porady do gry - Problem z napastnikami/taktyką
No nie wiem, ja mając takich napastników bym raczej nie miał problemu. U mnie Yaya Sanogo i Alberto Bueno robili postrach w lidze i zdobyli łącznie 40 bramek. Ustaw Ibrę na cofniętego, albo kompletnego na wsparciu, Rooneya czy Torresa na lisie i pograj kilka kolejek. Nie zmieniaj co sekunde ustawień bo piłkarze muszą się dostroić do danego polecenia. Jeśli raz każesz grać tak raz siak to wszystko jest nieprecyzyjne i piłkarze głupieją.

sebastiano399 Partyzant

03.09.2011 15:34    #9144     Sufler - Porady do gry - Talenty,baza danych
Akurat talenty z Białorusi to mogą miec problem z pozwolenie mna prace w Glasgow.

ElHarnasReaktywa... Młody aktywista

03.09.2011 14:46    #9145     Sufler - Porady do gry - Wyświetlanie drużyn w lidze
Witajcie. Od jakiegoś czasu mam mały problem z wyświetlaniem. Przeglądając jakąś drużynę można było wyświetlić listę drużyn znajdujących się w tej samej lidze. Tylko, że teraz pojawiają się wszystkie drużyny z danego kraju zamiast tylko z konkretnej ligi.
Czy ja coś przez przypadek zmieniłem w jakichś ustawieniach?
W załączeniu fotka Livorno będącego w Serie B

raca Partyzant

03.09.2011 13:31    #9146     Sufler - Porady do gry - Problem z napastnikami/taktyką
Witam, mam pewien istotny problem. Chodzi o to, że gram z kolegą, tzw. "składem marzeń". Na ss'ach możecie zobaczyć o jaki skład chodzi (zrobiliśmy też siebie, jako 'młode gwiazdy';). Jestem przyzwyczajony do starych FM'ów gdzie nie trzeba było aż tyle kombinować z taktyką, więc chyba tutaj leży problem. Tą taktyką gram od kilku wersji FM'a i ZAWSZE się sprawdzała (jedyna zmiana do poprzednich wersji to strzałki przy bocznych pomocnikach, w poprzednich FM'ach je mieli, tutaj nie). Mecze z silniejszymi rywalami zazwyczaj przegrywam, a napastnicy marnują po 5 "setek". Próbowałem różnych napastników, z różnymi rolami i dalej to samo. Więc jeśli moglibyście pomóc przy doborze taktyki do tego składu, lub pomoc w ustawieniach indywidualnych przy tej taktyce byłbym bardzo wdzięczny.
Tracę również sporo bramek.
Rotacje są częste ze względu na mocny skład.
Trening mają TUG'a.
--
Tutaj macie SS'y
http://imageshack.us/g/163/ss6o.jpg/

Dziękuję za pomoc!

loswariatos Młody aktywista

03.09.2011 12:45    #9147     Sufler - Porady do gry - Problem z wczytywaniem lig
[quote=Wiluuu]przetestowałem reguły krajowe zarówno w cyprze jak i wyspach owczych i stety, niestety reguły są poprawne.[/quote]

http://www.cmrev(...)#p323522
meglio fascista che frocio

luka071 Partyzant

03.09.2011 10:25    #9148     Sufler - Porady do gry - Problem z wczytywaniem lig
mam problem !!!!! dlaczego mi nie działa cała liga polska mam patch 11.3 i aktualizację 1.09.11 i nie mogę wcale przycisnąć ligi polskiej pomóżcię bo chciałbym zagrać w tą ligę

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

02.09.2011 16:10    #9149     Sufler - Porady do gry - Zniknęły statystyki z kariery
Oczywiście grać można ale żeby przywrócić statystyki piłkarzy/a trzeba zacząć grę od nowa tak jak napisał Rekros i to jest rozwiązanie tego problemu.Od siebie dodam że ja bym nie grał w taka karierę w której posypały się statystyki za bardzo by mnie to wkurzało...Pozdrawiam

matti000170 Partyzant

Miałem dokładnie ten sam problem, przyczyną była zestaw mysz i klawiatura bezprzewodowa, firmy Labtec. Przez jakiś czas problem był tylko z myszą, jednak, później i sama klawiatura powodowała te błędy.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.