Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

PDrasta Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote=mleko11122]Witam,

Mam problem z fm2011 ... Sprawa jest taka , gram w niego okolo rok z róznymi przerwami itp. zawsze wszystko było dobrze , nie bylo zadnych problemów.
Ostatnio od kilku dni nie moge grać.. Tzn. Właczam fm`a ładuje save itp klikam myszką przykladowo na zaowdnika bądz na coś innego i nagle nie wiadomo w jakich okolicznościach samoczynnie wyłacza mi sie fm i wychodzi do pulpitu.
I za kazdym razem jak właczam ponownie gre to jest to samo. Próbowalem przeinstalowywac gre , resetowac komputer , usuwac wszystkie dodatki ktore sciagam do gier jak " face paki " "logo paki " spolszczenia itp. Na sucho jest to samo .

Ogromnie proszę o pomoc. Pozdrawiam[/quote]

nie wiem czy to coś pomoże, no ale napiszę - kiedy ja miałem sporo błędów wszedłem w folder crush dumps[w dokumentach] i usunąłem wszystkie, poza ostatnim[razem ponad 2GB usunąłem O_O] potem już było nie najgorzej :)
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Mi zawsze fajnie grało się Blackburn, zwłaszcza w FM08. Mieli niezły skład, który wzmacniałem kilkoma tanimi i doświadczonymi zawodnikami, by utrzymać formę przez cały sezon. West Ham natomiast szybko mnie nudził. Mimo, że dawali sporo pieniędzy na transfery, nie mogłem nigdy pozwolić sobie na ściągnięcie kilku odpowiednich zawodników i uniknąć problemów finansowych.

hera Młody aktywista

06.09.2011 15:32    #9133     Sufler - Porady do gry - Crush dump

bondzi Partyzant

06.09.2011 12:31    #9134     Sufler - Porady do gry - Crush dump
Witam, mam problem jak zauważyłem wielu z błedem Crush Dump. Występuję mi od serii FM 2009 do 2011. Tyle,że z coraz większa częstotliwością. Błąd pojawiał się nieregularnie,zwykle po jakimś czasie. W FM 2009 występował po zwykle zagranych 4 meczach w tym czasie aktywnie grając i pokazywał się w czasie gdy laptop pracował bardzo intensywnie( czyt. ładowanie meczu, przetwarzanie wyników) i zamykał grę. Nauczyłem się więc,żeby po 4 meczach zapisywać i wyłączać grę. W serii 2010 błąd wyskakiwał średnio po 2-3 meczach a w w FM 2011 po zaledwie meczu lub 2. Jest po bardzo uciążliwe i wydawałoby się,że problemem są słabe parametry laptopa,ale o dziwo parametry są dobre. Na tyle dobre ,że gra działa w miare dobrym tempie, a mimo to komputer się zachowuje jakby miał problemy z wydajnością i przez to prawdopodobnie wyskakuje mi błąd. Jeśli ktoś ma podobne problemy,albo rozwiązania bardzo liczę na pomoc,

jordaneq Młody aktywista

06.09.2011 11:39    #9135     Sufler - Porady do gry - Pensja sztabu szkoleniowego
Witam
Mój problem polega na tym że maksymalna pensja (miesięczna) jaką moge dać jakiemuś trenerowi czy scoutowi to 350 euro. Rozumiem że będąc w 9 lidze angielskiej to normalne. Ale awansowałem już 3 razy - maksymalna pensja piłkarzy wzrosła z 500 euro do 3 tysięcy, a trenerowi nie moge dać więcej niż 350.. Przez to ciężko wyłapać lepszego trenera (oczywiscie jak na warunki niskiej ligi angielskiej). Jest na to jakiś sposób?

Jesterss Partyzant

05.09.2011 23:46    #9136     Sufler - Porady do gry - Rozwój problem
Mam problem z treningiem. Od dwóch sezonów mam Tuga ale zauważyłem że zawodnikom w ogóle się nie podnoszą atrybuty, a nawet nie którym spadają np. Messiemu w wieku 24 lat właśnie spadł drybling do 19 i przyśpieszenie do 17. Np takiego Neymara mam już cały sezon i przez ten sezon tylko troche nie potrzebnych atrybutów mu podniosło np znaczeni czy długie wyrzuty. Jaki trening polecacie bo wiem że marnuje potencjał zawodników (np. dos Santos,thiago,fontas,neymar,santon) ?

szfedo Przodownik pracy

05.09.2011 23:33    #9137     Sufler - Porady do gry - Problem z grą
A grasz na singlu czy multi? W 10 mieliśmy taki problem z kumplem, że co się dołączał do gry to musiał zmienić walutę bo mu automatiko przeskakiwało z euro na złote.

JacquesPL Partyzant

05.09.2011 23:02    #9138     Sufler - Porady do gry - Problem z grą
Witam..mam problem taki że na początku gry ustawiam sobie Walute Polską,itd...jak już wyjdę z gry i znów zaczne grac to znow mam walute poczatkowa czyli angielska...jak to zapisac zeby na zawsze po wczytaniu byla waluta polska itd?? Dzieki z góry ;)

mleko11122 Partyzant

Witam,

Mam problem z fm2011 ... Sprawa jest taka , gram w niego okolo rok z róznymi przerwami itp. zawsze wszystko było dobrze , nie bylo zadnych problemów.
Ostatnio od kilku dni nie moge grać.. Tzn. Właczam fm`a ładuje save itp klikam myszką przykladowo na zaowdnika bądz na coś innego i nagle nie wiadomo w jakich okolicznościach samoczynnie wyłacza mi sie fm i wychodzi do pulpitu.
I za kazdym razem jak właczam ponownie gre to jest to samo. Próbowalem przeinstalowywac gre , resetowac komputer , usuwac wszystkie dodatki ktore sciagam do gier jak " face paki " "logo paki " spolszczenia itp. Na sucho jest to samo .

Ogromnie proszę o pomoc. Pozdrawiam

robinho_gi Partyzant

05.09.2011 19:28    #9140     Sufler - Porady do gry - Jak wygrać słabym zespołem??
Zaraz zaczynam rozgrywkę ;) Mam problem z nieprzydatnymi zawodnikami pobierają duże pensje a żaden klub nie chce ich kupić;/ Szkoda dawać ich na wolny transfer bo zawsze jakieś pieniądze można na nich zarobić;/

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution