Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

szukierjonathan Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.09.2011 13:46    #9121     Sufler - Porady do gry - FM nie działa na acer aspire!!
witam. mam problem... na acerze aspire one 722 z windowsem 7 nie może sie poprawnie zainstalować fm... po uruchumieniu nie pojawia sie okno gry a po kilku sekundach proces gry wyłącza się samoistnie...

Pocieszyciel Partyzant

Witam. Mam "dziwny problem" klikam na Football Manager 2011" właściwości i pokazują mi się okna: ogólne: udostępnianie, zabezpieczenia, poprzednie wersje, dostosowanie Klikam na fm.exe właściwości i pokazują się okna: Scan results, szczegóły, poprzednie wersje, ogólne, zgodność, podpisy cyfrowe, zabezpieczenia.
W którym miejscu są parametry startowe ?
Proszę o dopowiedz !

endrus Młody aktywista

07.09.2011 22:22    #9123     Sufler - Porady do gry - Bezrobocie
Jeżeli dobrze zrozumiałem dalej prowadzisz RPA? Jeżeli tak to uważam, że twoim problemem jest właśnie kadra narodowa. Najlepiej jak zwolni się posada w jakimś klubie zapisz grę, opuść reprezentacje i złóż ofertę w klubie, to powinno pomóc. A jak nie to wczytaj save i graj reprezentacją:)
"Piłka nożna to element innego wszechświata, równie poważnego i stresującego jak praca, z takimi samymi zmartwieniami, nadziejami i rozczarowaniami"

Zeus_Messi Partyzant

07.09.2011 19:08    #9124     Sufler - Porady do gry - XML parsing error
Mam Football Manager 2011
Ten problem nęka mnie od czasu wgrania lóg Wszystkich Lig Grywalnych 2010/11.
Gdy je wgrałem zaczął wyskakiwać ten XML Parsing Error i napis:
not well formed(invalid token) at line 1 of floating away analysis state changed.xml
Robię to co radził Jacko,ale mój komputer nie rozumie słowa Football i nie wiem czy mam go usunąć, czy kolejną reinstalkę gry ??
Błagam pomóżcie, bo tak mi się chce managerować i mimo,że FM 12 za pasem, to chciałbym jeszcze pograć w jedenastkę i może wygrać jakieś trofeum, bo prowadziłem tylko Jagiellonię(bez lóg) i w drugiej połowie sezonu zwolnili mnie,a Jaga była na 15 miejscu.

yogurt111 Partyzant

Witam.
Mam taki problem.
Po instalacji FM 2011 (oczywiście oryginał) i zaktualizowaniu do wersji 11.3, chciałem jeszcze najnowsze uaktualnienie oraz jakieś alternatywne skórki, facepacki i inne.
Wg poszczególnych instrukcji wymagane pliki należy popodmieniać, bądź powrzucać do odpowiednich katalogów.
Np:
- uaktualnienia do: Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2011/editor data,
- skórki do: Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2011/skins

itp, itd - odpowiednio, zależnie od tego co to za dodatek - ale Wy to doskonale wszyscy wiecie - a to ja jestem nowy.

Mój problem polega na tym, że w podanej lokalizacji (tzn w moich dokumentach) nigdzie nie ma folderu o nazwie Sports Interactive.
Szukałem go poprzez wyszukiwarkę plików i folderów i nie znajduje mi czegoś takiego wogóle w całym kompie.
Dodam od razu że nie jest to rzecz włączonej opcji nie pokazywania ukrytych folderów ponieważ sprawdziłem to odznaczając ją i nic się nie zmienia. Posiadam system operacyjny Windows 7.
Szukałem na forum i tutaj i na innych stronach rozwiązania ale nic takiego nie znalazłem. Jeśli dubluję temat i nie zauważyłem - przepraszam - ale naprawdę zanim napisałem - przeszukałem wszystko :/
Jestem starym fanem serii CM jeszcze w wersjach 99-00 i kolejnych - ale miałem kilka lat przerwy w obcowaniu z CM-ami ale teraz dzieciarnia już trochę odchowana i chciałem powrócić bo z tego się nie wyrasta przecież :D a tu na drodze jakiś beznadziejny - pewnie w sumie prosty do obejścia-problem.
Ktoś pomoże staremu dziadkowi? :D
Gdzie w Windzie 7 znajduje się ten folder?
Z góry dzięki.

Yogurt.

elmoro Partyzant

07.09.2011 17:23    #9126     Sufler - Porady do gry - Bezrobocie
Kiedyś pisałem o problemie objęcia europejskiej reprezentacji, teraz mam kolejny problem - objęcia jakiegokolwiek innego klubu. Sytuacja wygląda tak, mam 2021 rok 9 lat prowadziłem zespół w Rosji z sukcesami i przy okazji repezentację RPA. Mam reptuację kontynentalną jako menedżer, po rezygnacji pracy w Rosji pograłem trochę samą reprezenacją a teraz chciałem objąć inny klub (mam grywalne oprócz Rosji ligi: Szwajcaria, Polska, Portugalia) i nikt nie chce mnie zatrudnić... nawet 2ligowe zespoły (ostatnio próbowałem MKS Kluczbork, Wohlen ze Szwajcarii czy Belenenses z Portugalii). Wszystkie podania są odrzucane a zatrudniani są trenerzy z danego kraju, np. w Kluczborku zamiast mnie zatrudnili Ryszarda Stańka, który ma reputację krajową, tak samo jest w Szwajcarii i Portugalii. O Rosji nie pisze bo póki co nie chcę tam wracać :) Co z tym zrobic??? Reptuacja kontynentalna to jeszcze za mało??

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
07.09.2011 11:32    #9127     Sufler - Porady do gry - CA / PA
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

robinho_gi Partyzant

07.09.2011 07:31    #9128     Sufler - Porady do gry - Jak wygrać słabym zespołem??
Dobra zostawy kwestię transferów. Co z treningiem bo ustosunkowałem się do jednego z poradników na tej stronie i stworzyłem reżim dla każdej pozycji.... i teraz zaczynają się problemy, ponieważ bardzo często ze składu ucieka mi po dwóch, trzech piłkarzy bo maja kontuzję;/ Zmniejszyłem intensywność treningu i nadal to samo.

I jeszcze wracając do taktyki... Czy jeżeli będę układał drużynę pod każdego przeciwnika to czy piłkarze będą dobrze wykonywać zadania, chodzi mi o pamiętanie przez piłkarzy określonych zadań.

szfedo Przodownik pracy

06.09.2011 21:42    #9129     Sufler - Porady do gry - Jak wygrać słabym zespołem??
No to ich sprzedaj, co za problem.

Marbin21 Partyzant

Mam problem: gram w FM 11 z najnowszym uaktualnieniem od RUT-u, chciałbym zacząć od gry Motorem Lublin, ale jak chcę wybrać którąkolwiek drużynę z pierwszych 4 alfabetycznie z 2 Ligi wschodniej to zawiesza mi się gra. Jakieś pomysły?

Jeżeli pomyliłem temat to z góry sorry.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution