Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Falcon Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote=Mroku]Witam, mam prośbę o pomoc przy doborze odpowiedniego śp do mojego manchesteru united, gram system 4-2-3-1, pewniakiem jest Arturo Vidal, natomiast nie jestem zadowolony ani Carricka ani Andersona, Fletcher gra nieźle ale to taki typowy pracuś, a ja szukam zawodnika który i uderzy z dystansu i pośle fajną piłkę do Rooneya czy skrzydłowych.
Będzie to drugi sezon na patchu 11.3 uaktualnienie v 0.7.
Myślałem nad Modriciem ale może macie jakieś inne ciekawe typy.
Druga sprawa to środkowy obrońca, Ferdinand robi się tylko starszy, a Jones i Smalling to nie ta klasa piłkarza na wyjściową 11 póki co, więc mam dwa typy albo Hummels albo Chiellini.
Trzeci i ostatni problem to wymiana Berbatova na jakiegoś innego napastnika który skutecznie wspierałby rooneya. Co myślicie o Aguero, kóry u mnie jest jeszcze w atletico, jest warty 40 baniek? A może polecacie kogoś wyższego, który umiałby powalczyć w powietrzu, Cavani albo Falcao?
Z góry dzięki za pomoc[/quote]
Sahin, Schweinsteiger- do pomocy
Lukaku-atak
Hummels-obrona
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
15.09.2011 20:25    #9092     Sufler - Porady do gry - Obrońcy wysokiej klasy ,jacy ?
Spytaj tutaj.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

kubbuss Partyzant

[quote=Mroku]Witam, mam prośbę o pomoc przy doborze odpowiedniego śp do mojego manchesteru united, gram system 4-2-3-1, pewniakiem jest Arturo Vidal, natomiast nie jestem zadowolony ani Carricka ani Andersona, Fletcher gra nieźle ale to taki typowy pracuś, a ja szukam zawodnika który i uderzy z dystansu i pośle fajną piłkę do Rooneya czy skrzydłowych.
Druga sprawa to środkowy obrońca, Ferdinand robi się tylko starszy, a Jones i Smalling to nie ta klasa piłkarza na wyjściową 11 póki co, więc mam dwa typy albo Hummels albo Chiellini.
Trzeci i ostatni problem to wymiana Berbatova na jakiegoś innego napastnika który skutecznie wspierałby rooneya. Co myślicie o Aguero, kóry u mnie jest jeszcze w atletico, jest warty 40 baniek? A może polecacie kogoś wyższego, który umiałby powalczyć w powietrzu, Cavani albo Falcao?
Z góry dzięki za pomoc[/quote]

ŚP Badelj, Sissoko, Hamsik
OŚ Sakho, Otamendi
NŚ Lukaku, Sanogo, Traore, Lewandowski, Nillmar, Rossi, Hulk, Zarate,

Skolek Partyzant

Witam!
Kupiłem ostatnio laptopa i zainstalowałem na nim FM 2011 poprzez Steama. Uruchamiając grę zauważyłem, że gra nie odtwarza elementów graficznych takich jak herby, loga, czy też flagi państw. Dodatkowym problemem jest również ekran taktyki, na którym nie są pokazane koszulki zawodników, przez co ciężko się połapać (tzn. można grać, ale jest to mimo wszystko uciążliwe). Dodam, że ten problem spotkał mnie po raz pierwszy. Zawsze grałem na komputerze stacjonarnym, gdzie nie miałem do czynienia z takim problemem. Winą na pewno nie są ustawienia graficzne gry.

Mroku Partyzant

Witam, mam prośbę o pomoc przy doborze odpowiedniego śp do mojego manchesteru united, gram system 4-2-3-1, pewniakiem jest Arturo Vidal, natomiast nie jestem zadowolony ani Carricka ani Andersona, Fletcher gra nieźle ale to taki typowy pracuś, a ja szukam zawodnika który i uderzy z dystansu i pośle fajną piłkę do Rooneya czy skrzydłowych.
Z góry dzięki za pomoc

rafal_92 Partyzant

14.09.2011 11:15    #9096     Sufler - Porady do gry - Problem z pracą
Witam, mam problem w FM'ie 2011. Po 6 sezonach pracy z Wisłą Kraków dopadło mnie znużenie, nie mam motywacji do dalszej pracy. Przez 5 lat z rzędu zdobywałem mistrzostwo kraju i Puchar Polski (co daje ogólnie 10 trofeów), 3 razy byłem w 1/4 LM, raz w 1/8. W międzyczasie prowadziłem jeszcze reprezentację. W państwowej galerii sław mam 1 miejsce, reputację kontynentalną, wydawało by się, że wszystko miodzio. Niestety, chcę przejść do Bundesligi do JAKIEGOKOLWIEK klubu i żaden mnie nie chę zatrudnić. Zrezygnowałem z pracy w Wiśle i składałem podania m.in. do Wolfsburga, Leverkusen, Gladbach i Stuttgartu. Zawsze zatrudnianili jakiegoś Niemca nawet z reputacją krajową. Ok, w jednym wypadku rozumiem, że przegrałem z Felixem Magathem ale w innych? Na początku myślałem, że problem tkwi w tym, że nadal byłem selekcjonerem reprezentacji i klub nie chce menedżera, który nie skupia całej uwagi tylko na klubie. Niestety po zrezygnowaniu z repry problem nie zniknął. Nie mogę spróbować w innych ligach, gdyż mam tylko ligi polskie (gdzie chcą mnie wszyscy) i Bundesligę (gdzie każdy ma mnie w ***). Proszę o pomoc i porady. Pozdro :)

Pawelekkol Partyzant

Wiesz, zawsze było warto sprawdzić, różnie się im te kariery toczą(om? ;P zawsze mam z tym problemy), czasem dobrego gracza można wyciągnąć za grosze. To tak, na prawą obronę sprawdź sobie Mariano z Fluminense, nie jest to gracz światowej klasy, ale jesteś beniaminkiem i takich i tak nie wyciągniesz. PŚ Kucka ze Sparty Praga, Sammir z Dinamo i z tego samego zespołu Barbarić na OŚ. Napastnika dobrze grającego głową, z dobrym wykończeniem i do tego szybkiego nie znam, zobacz sobie może Cleo z Partizana jeśli na Twoim save jeszcze gra :P

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

11.09.2011 14:47    #9098     Sufler - Porady do gry - Bardzo długie ładowanie gry
[quote=kotlet1986]Witam

Mam taki mały problem z fm 2011 mianowicie gdy chce wejść w danego zawodnika żeby sprawdzić jego parametry to gra mi się zamyka całkowicie.Żeby sprawdzić parametry zawodnika muszę poprosić scouta o raport lub wejśc w atrybuty.Miał ktoś podobny problem? gram na laptopie na win 7 [/quote]

Zainstaluj patch 11.3 jesli nie masz... powinno pomóc-pozdrawiam

kotlet1986 Partyzant

11.09.2011 13:51    #9099     Sufler - Porady do gry - Bardzo długie ładowanie gry
Witam

Mam taki mały problem z fm 2011 mianowicie gdy chce wejść w danego zawodnika żeby sprawdzić jego parametry to gra mi się zamyka całkowicie.Żeby sprawdzić parametry zawodnika muszę poprosić scouta o raport lub wejśc w atrybuty.Miał ktoś podobny problem? gram na laptopie na win 7

luka071 Partyzant

mam problem chcę zacząć manager 24.02.11 w białorusi czekam a potem wyskakuje mi crash dumps i nie idzie mi dalej ? czemu nie mogę grać w 2011 bo jak biorę każdą datę z 2011 to tak mi wyskakuje i mogę brać tylko daty z 2010 roku.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution