Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

rybeusz89 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.09.2011 12:27    #9051     Sufler - Porady do gry - FM Pre-order STEAM/HMV
Dzień dobry. Chciałbym się dowiedzieć jak lepiej zaopatrzyć się w FM'a. Jako, ze to pierwsza moja taka misja w dniu premiery nie wiem, która opcja jest lepsza. Czy wybrać wersję przez STEAM, czy też zakupić wersję pudełkową. Rozumiem, ze jak steam to 21 października będę mógł pobrać grę przez Steam tak? Osobiście jednak jetem zwolennikiem wersji pudełkowych :P Ale tu też jest mały problem, bo mieszkam w Glasgow. HMV na swojej stronie podaje, że FM2012 będzie na półkach 21 października. Jako, że to największa sieć w UK nie powinno ich zabraknąć :P Aczkolwiek nie będę miał możliwości gry po Polsku :) A osobiście o wiele lepiej idzie mi gra, gdy rozumiem wszystko w 100%. :P

Przechodząc do setna. STEAM da mi możliwość ściągnięcia gry w j. polskim tak? Tylko weź tu teraz pobieraj 3-4 GB...W wersji pudełkowej pliczku z językiem polskim mieć nie będę, ale czy istnieje możlwiość, że ktoś z forumowiczów by mi go udostępnił ??

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

Jest taka kwestia: Angel Di Maria dostał powołanie do zespołu Argentyny,ale że był to mecz towarzyski a ja miałem ważny mecz z Barceloną (jakby wrócił ze zgrupowania to by miał tylko 2 dni na odpoczynek miedzy meczami - moim zdaniem troszkę mało by był w pełni sprawny) to go odwołałem.Teraz jest problem bo trener Argentyny się chyba obraził i już piąty raz nie powołuje go na mecze reprezentacji nawet na te eliminacyjne nie mówiąc o towarzyskich!Kiedy mu przejdzie?Czy dopiero jak będzie zmiana trenera?Spotkał się ktoś z czymś takim?

z góry dziękuję za zainteresowanie tematem i pozdrawiam;p

Winiar123 Partyzant

25.09.2011 18:49    #9053     Sufler - Porady do gry - problem
Chyba źle go zapisałem. Zrobiłem to w pliku editor data jako xml. Sądze że to jest problem. Jeśli się mylę mógłby wytłumaczyć co i jak.
Long Island Iced z!

Winiar123 Partyzant

24.09.2011 22:31    #9054     Sufler - Porady do gry - problem
Dokonałem paru zmian w edytorze np. Przejście Torresa do Chelsea, i gdy teraz wchodzę w jego profil gra mi się natychmiast wyłącza. Proszę o pomoc.
Long Island Iced z!

pawelg19890727 Partyzant

24.09.2011 19:35    #9055     Sufler - Porady do gry - Pytanie ???
Witam mam taki problem grałem mecz zapisałem go i mam pytanie jak teraz go obejrzeć jeszcze raz i czy da się?

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
24.09.2011 19:35    #9056     Sufler - Porady do gry - 11.3 - problem z klauzulami
[quote=Fenix]Dzieci a mozecie mi powiedziec czy mozna miec jeden folder z normalna gra oraz osobny folder z gra na patchu 10.3? Czy to nie bedzie kolidowac?
Dziekuje[/quote]
Na 100% nie wiem, ale mogą być jakieś problemy. Spróbować możesz.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

Sh0cKeR Partyzant

24.09.2011 17:04    #9057     Sufler - Porady do gry - Brak opcji powołania
To że grał w kadrze młodzieżowej to żaden problem... Często tak miałem grać Polską i to przeszkodą nie było...
.

Fenix Partyzant

24.09.2011 15:51    #9058     Sufler - Porady do gry - 11.3 - problem z klauzulami
Witam
Sciagnalem ostatnio patch 11.3 i wszystko ok gdyby nie to, że podczas gry na tym patchu nie działają klauzule. Zwykle pozyskiwałem zawodników używając klauzul płacąc im dopiero po rozegraniu odpowiedniej liczby meczów, aby na początku trochę zaoszczędzić. Dawało się jakieś 5 mln na 30-40 meczów i miało się czas na nadrobienie długów. A teraz sprawdzałem, to nawet 200 mln po 40 meczach nie działa. O co tu kaman? Uznali to za jakiś bug, czy co?

Rafał9595 Revolution Update Team

Grupa: Moderator
Kolegów szuka na CM Rev? :P

Chyba urlop przed każdym meczem to jedyne rozwiązanie na Twój "problem" Luka
Filozofia nic nie daje, niepotrzebnie stwarza dodatkowe pytania zamiast na nie odpowiadać

MUFCFAN Partyzant

[quote=kolorro]mam niezły problem. gram Feyenoordem. wykorzystałem mój cały budżet na to żeby ściągnąć z Fiorentiny K. Babacar. no i okazuje się że w lidze holenderskiej nie mogą grać gracze u-18 spoza UE... niezły klops...

mam 500 tys. Euro i szukam napadziora w miarę możliwości do gry od razu. może kogoś z czarnego lądu? poratujcie proszę... pzdr[/quote]

Christian Benitez?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution