Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

techniczny Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
jak grajkowie są leszcze to mają problem już na etapie wykonywania poleceń.

dasiu93 Partyzant

28.10.2011 11:36    #8912     Sufler - Porady do gry - Niedziałający FM.
Witajcie.

Postanowiłem kupić sobie FM12, ale że nie lubię kota w worku to najpierw ściągnąłem sobie demo przez steama. Kiedy włączam grę wyskakuje mi Application Error z treścią: "A serious error was encountered and the application will close. An error file has been generated in: C:Users...Football Manager 2012 democrash dumpsFM 2012 Demo v.12.0.2.230163 (2011.10.28.11.31.24).dmp

I tu nasuwa się pytanie, skoro demo nie chce działać to warto kupić oryginał? Szkoda kasy jeśli gra będzie leżała na półce.

Miał ktoś podobny problem, zna rozwiązanie? Pomożecie ? :)

quares Partyzant

Witajcie! Mam ogromny problem z pewnym aspektem gry ofensywnej i defensywnej. Co do ataku...Gdy jeden z moich ofensywnych zawodników, przeważnie jest to skrzydłowy, który minął dryblingiem bocznego obrońcę i ma przed sobą wolną przestrzeń nagle zwalnia i czeka na tego samego obrońcę! Nie wiadomo po co. Jak wymusić to żeby dograł piłkę wzdłuż linii bramkowej lub wycofał ją na 10-16 metr? Nie ukrywam, że strasznie mnie to drażni. Teraz problem z defensywą...Moi obrońcy nie doskakują do rywala z piłką. Przeważnie jest tak, że napastnik rywali ma piłkę na 30 metrze, a moi środkowi obrońcy stoją w miejscu i nie doskakują. Przecież to czyta głupota! =p. I przy okazji możecie polecić jakieś polecenia dla czwórki obrońców, takie które przyniosły Wam zamierzony efekt, czyli nie traciliście zbyt wielu bramek. Z góry dzięki za pomoc

Falcon Przodownik pracy

Już niektórzy dyskutują na ten temat
http://www.cmrev(...)sci.html
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

AlChemic_ Partyzant

28.10.2011 01:02    #8915     Sufler - Porady do gry - Reprezentacje w FM2012
Witam Wszystkich fanów FM'a
Od Football Manager'a 2007 ciągle prześladuje mnie jeden i ten sam nieustanny problem. Otóż jestem fanem tej serii od Championship Manager 03/04 mam pare oryginałów ostatniej dekady :P Poszedłem oczywiście tropem SI, stwiedziłem, że odkąd Edios poszedł swoją dróżką rozwalając całą magię Managera to ja nie muszę być przy nich jak wierny pies, więc od 2006 regularnie gram w produkt nazwany Football Manager.
Cały problem polega jednak na reprezentacjach, już nie chodzi o to, że jest ich mało, albo, że nie mogę niektórych prowadzić, ale w czasie jakichkolwiek rozgrywek międzynarodowych europejskich lub interkontynentalnych, zawsze spotykam ten sam problem, można by rzec dwa! Japonia i Niemcy...
Sądziłem dawniej, że to przez typ gry, ale w oryginałach był ten sam problem, wkońcu jednak nerwy zaczęły szaleć. Postanowiłem Was obudzić, sądze, że czas napomknąć tak szanującej się firmie jak Sports Interactive, że błąd typu "dziwna reprezentacja Republiki Federalnej Niemiec" nie jest ani śmieszna, ani smutna, jest masakrycznie głupia i ciągle się powtarza, czemu oni nie chcą nic z tym zrobić? Czemu nie wydają w takim razie patchy odrazu po premierze? O co w tym chodzi Panowie i Panie?

WitekZ Partyzant

Gram w FM12 już te pare dni i dwie rzeczy irytują mnie potwornie:

1. w kolejnej edycji nie zlikwidowano głupiego zachowania napastników: nasz napadzior jest ostatnim zawodnikiem, dostaje piłke na głowe i zamiast ją do kogoś zgrać to wywala w strone bramkarza. Akcja skończona, piłka oddana za darmo. Strzał głową z 30 metrów, super. Jakbym grał amatorami to jeszcze zrozumiem, ale Ljuboja to chyba wie co zrobić z piłką! Problem przynajmniej od FM10.

2. Dziś w meczu sędzia dał dwie kartki z kapelusza:
a) bramkarz rywala łapie bezpańską piłkę, mój najbliższy piłkarz 30 metrów od niego. Sędzia gwiżdże faul bramkarza w polu karnym, daje mu żółtą, a potem bramkarz rozpoczyna z tamtąd gdzie niby faulował. Skoro on faulował to piłka dla mnie! Skoro w polu karnym to karny! Mieliście podobna akcję?
b) mój obrońca dostał kartkę za wybicie piłki na aut! A potem... sam wybijał wolny!

artek1970 Partyzant

27.10.2011 19:47    #8917     Sufler - Porady do gry - Kontuzje w FM12
heh ja tez mam problem z kontuzjami tez 7-8 osob ciagle na zwolnieniu i podobnie 4-5 os. od razu na 7-8 mcy. szok normalnie . gram fiorentina wiec jakiegos bolu z fizjoterapeutami nie mam . mysle ze taka gra

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

27.10.2011 18:19    #8918     Sufler - Porady do gry - Kontuzje w FM12
Jak narazie ja nie mam takiego problemu,co prawda mam ze 2-3 kontuzje ale to jeszcze nie powód żebym mówił ze to błąd...Zobaczymy jak będzie dalej...Pozdrawiam

robal15 Młody aktywista

27.10.2011 18:11    #8919     Sufler - Porady do gry - Kontuzje w FM12
Witam wszystkich.

W najnowszym managerze mam mnóstwo kontuzji, po 7-8. A trzech zawodników mam kontuzjowanych na cały rok, lol ( pograłem dopiero 4 miechy). Zawodnicy je łapią w meczach jak i na treningach. Średnia dł. kontuzji to 2-3 miechy. Zgadza się, mam wysoko ustawione obciążenie, ale w starszym FM-ie to nie przeszkadzało (gram tym samym klubem). W FM11 grałem 5 różnymi klubami i średnio miałem 2-3 zawodników kontuzjowanych. Zawodnicy są zadowoleni z treningów, więc raczej tu nie ma mowy, żebym przesadził z treningiem. Do wyjściowego składu biorę wiarę z kondycją >=95%. Liczba osób kontuzjowanych nie maleje. Jeśli ktoś wyzdrowieje, to automatycznie ktoś łapie kontuzje. Przez te kontuzje jestem w bardzo nieciekawej sytuacji kadrowej. Nawet na ławkę nie mam kogo posadzić.

Macie też takie problemy z kontuzjami? Jak temu zaradzić? Czy to bug?
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

27.10.2011 17:51    #8920     Sufler - Porady do gry - Głębia szczegółów
u mnie normalnie to działa tzn przesuwa się normalnie...ale zauważyłem że na domyślnych skinach się nie przesuwa jak jest z tym u innych?Czy tylko u nas to występuje?

Zna ktoś rozwiązanie tego problemu?

Edit: Faktycznie na żadnym skinie nie przesuwa się (teraz zauważyłem bo ja patrzyłem na to po prawej a nie po lewej) ,tylko to z prawej się przesuwa jak już się po lewej to szczegóły po prawej można przesunąć...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution