Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

johny96 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.10.2011 21:09    #8891     Sufler - Porady do gry - Miniuta gry po minimalizacji
Witam. Czy da się jakoś zmienić poniższy problem. Mianowicie gram mecz i jest minuta 22 i przechodzę z FM 2012 np do przeglądarki internetowej i po powrocie dalej jest 22 minuta. Problem polega na tym czy da się to jakoś zmienić aby było tak jak w poprzednich wersjach że piłkarze rozgrywają mecz mimo że nie jestem w grze?

tts0 Partyzant

[quote=marrtac]Sprawdziłam u siebie. Jak masz w ustawieniach zaznaczone żeby nie pokazywał zdjęć to jest ten bug. Jak włączysz pokazywanie zdjęć to będzie poprawnie.[/quote]
Zaraz sprawdzę u siebie. Jeśli się to potwierdzi, to rozwiązałaś mój problem:), jednak prosiłbym o zgłoszenie tego na forum SI(zapewne masz je bardziej obcykane ode mnie:P), gdyż nie trawię grania ze zdjęciami zawodników. Może i jestem w mniejszości, ale to nie znaczy, że mam nie mieć takiej możliwości.;)
"Jeszcze kiedyś powiesimy ostatniego d***kratę na kiszkach ostatniego socjalisty! "

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

29.10.2011 16:36    #8893     Sufler - Porady do gry - Steam-nie uruchamia gry
Wystarczy troszkę poszukać na suflerze,rozwiązanie jest w tym temacie http://www.cmrev(...)l?page=1 najlepiej przeczytać wszystkie posty w tym temacie.Nawet na pierwszej stronie suflera tłumaczyłem już to komuś.Pozdrawiam

Wojtek514 Młody aktywista

[quote=discman]Witam,
Po zainstalowaniu nowega patcha do gry nie mogę jej teraz wogóle uruchomić . Niezależnie czy to tryb offline czy online. Wyskakuje-a jakże-crash dumps! W załaczniku opis problemu... Co robić? :([/quote]

Biblioteka -> FM12 -> Właściwości -> Pliki lokalne -> Sprawdź spójność plików gry

Powinno pomóc.

tts0 Partyzant

Yo,
czy ktoś wie, dlaczego zamiast ceny rynkowej zawodnika w oknie atrybutów mam jakieś bezsensowne numerki? np. 847392827. Proszę o szybka odpowiedz i rozwiązanie:)
"Jeszcze kiedyś powiesimy ostatniego d***kratę na kiszkach ostatniego socjalisty! "

Flame333 Partyzant

29.10.2011 13:01    #8896     Sufler - Porady do gry - Ekstraklasa - rezerwy
Witam ponownie :)

Grając w FM2012 natknąłem się na dziwną przypadłość moich rywali w polskiej ekstraklasie, mianowicie udostępniają oni połowę swoich podstawowych piłkarzy rezerwom i taki Lech np. gra z Tomaszem Kowalczukiem i Błażejem Cyfertem w składzie. Powstają potem takie dziwne kwiatki jak ŁKS - Lech 4:0. Czy ktoś z was miał podobny problem?

discman Partyzant

Witam,
Po zainstalowaniu nowega patcha do gry nie mogę jej teraz wogóle uruchomić . Niezależnie czy to tryb offline czy online. Wyskakuje-a jakże-crash dumps! W załaczniku opis problemu... Co robić? :(

28.10.2011 22:20    #8898     Sufler - Porady do gry - FM 12
Chłopie zerknij sobie tu : http://www.cmrev(...)l?page=1 tam jest rozwiązanie Twojego problemu...tylko musisz przeczytać wszystkie posty bo w którymś jest idealne rozwiązanie...Pozdrawiam

Mar1992 Przodownik pracy

28.10.2011 21:03    #8899     Sufler - Porady do gry - FM 12 - problemy.
[quote=konrwaw]problemy z tym steamem dziś Tobie,a jutro może mi się to przytrafić...[/quote]
Wypluj te słowa!!! Trzy razy przez lewe ramie!!!

[quote=konrwaw]Ale to chyba musisz usunąć patche te popsute?Tylko jak?[/quote]
Usunąłem zawartość lokalną i zainstalowałem jeszcze raz. Aktualnie ściąga patcha.

28.10.2011 20:58    #8900     Sufler - Porady do gry - FM 12 - problemy.
Sprawdzałem nie ściąga,wszystkie pliki się zgadzają.Kurde ale ja wiedziałem że będą problemy z tym steamem dziś Tobie,a jutro może mi się to przytrafić...

Ale to chyba musisz usunąć patche te popsute?Tylko jak?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution