Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Jak zwiększyć maksymalna pensję?
Przesunąłem wszystkie pieniądze z budżetu transferowego do płacowego mimo to maksymalna pensja dla kluczowego gracza jaka mogę zaproponować wynosi 5.000 Euro tygodniowo:(. Mam zapasu 60.000 Euro tygodniowo,nadmieniam że jak miałem zapasu tylko 15.000 Euro tygodniowo to mogłem zaproponować kluczowemu graczowi pensję na poziomie 8.000 Euro tygodniowo.
Czyli po powiększeniu budżetu płacowego maksymalna pensja zmalała,jak to rozwiązać czy ktoś wie?Jak powiększyć maksymalna pensję(bo wydawało mi się że jak zwiększę budżet płacowy to automatycznie maksymalna pensja wzrośnie,a nie na odwrót)???

P.S.Nadmieniam że gram w FM-y od bardzo dawna i nie spotkałem się z czymś takim jeszcze nigdy...Byłbym wdzięczny za rozwiązanie mojego problemu.Pozdrawiam

Del Partyzant

02.11.2011 08:46    #8862     Sufler - Porady do gry - Taktyka do Fma 2012
Panowie mam problem. Gram swoim Juve 4-2-4 (niby jak 4-4-2, ale skrajni pomocnicy są jako OP). I mam z nimi problem, bo stoją tylko z przodu na linii z napastnikami a nie biorą udziału w odbiorze piłki. Ustawieni są jako wsparcie więc powinni pomagać. W czym problem?

booyak Partyzant

02.11.2011 00:14    #8863     Sufler - Porady do gry - Poradzcie, bo szlag trafia
Również traciłem dużo bramek bo rzutach rożnych ale skuteczne okazało się zaznaczenie w przygotowaniach przedmeczowych ażeby piłkarze ćwiczyli ustawianie się przy defensywnych stałych fragmentach gry. Oczywiście problem znikł. Co do ogromnej przewagi i przegrywania meczów nie mam wiele do powiedzenia bo nie doświadczyłem tego ani w 12 ani w 11. Myślę że jest to kwestia ustawień taktycznych, choć trudno w to uwierzyć że oddając 15 celnych strzałów nie trafiamy bramki a przeciwnik już przy pierwszej próbie cieszy się ze zdobycia bramki. Gdyby to było jeszcze jednorazowe to ok może się zdarzyć ale coraz częściej o tym czytam więc jest to chyba problem.
Co poniektórzy strasznie narzekają też na skuteczność swoich napastników w sytuacjach sam na sam. W pierwszym sezonie też rwałem włosy z głowy jak moi napastnicy seryjnie, czasami nawet po kilka razy w meczu partaczyli takie sytuacje. Proste wyjście? Kupić lepszych :] w 2 sezonie zdecydowana większość była już przez moich nowych napastników wykorzystywana.

dudek92 Partyzant

01.11.2011 23:19    #8864     Sufler - Porady do gry - Jak ustawić Ganso i Modrica
Witam !
Gram Liverpool'em 3 sezon, kupiłem Ganso oraz Lukę Modrica, ustawiam ich jako wysuniętych rozgrywających, ale grają oni słabo, prawie nie strzelają goli i nie asystują i mają niskie oceny. Czy wie ktoś jak rozwiązać ten problem ?

majcherczyk Partyzant

01.11.2011 15:24    #8865     Sufler - Porady do gry - Minimalizacja gry...
Grając w oknie nie mam takiego problemu.

Mar1992 Przodownik pracy

01.11.2011 10:51    #8866     Sufler - Porady do gry - Kiedy pojawiają się newgeni?
[quote=Damian907]Witam,
Mam taki problem iż po rozegraniu całego sezonu nie pojawili mi się newgeni ani z Afryki, ani z Ameryki Płd (patrzyłem w reprezentacjach młodzieżowych, ale i w klubach).
Ustawienia moje to duża baza danych, wszyscy zawodnicy z Western Europe, w FM 2011 normalnie tworzyli mi się przy identycznych ustawieniach.[/quote]
Mam to samo, tylko wybrałem jeszcze wszystkich graczy z Ameryki Południowej i Skandynawii. Widziałem jednego regena w Orlando Pirates, a tak to żadnych z Afryki.
[quote2=KubaLechita][quote=Mar1992]Miesiąc skautowania drużyn juniorów (około 30 klubów) i 5 zawodników o potencjale 4 lub więcej gwiazdek. Dwóch u mnie (Lech P-ń), dwóch w Jagielloni i jeden w GKS Bełchatów (ale go im podkupiłem).[/quote]
Ile dałeś za tego młodzika z GKS-u? Ja gram Lechem pierwszy sezon i są u mnie w drużynie dwaj newgeni o potencjale czterogwiazdkowym. Oprócz tego jest też paru zdolnych w innych zespołach ale oni są cholernie drodzy! kluby oczekują za nich ok 900 tys. funtów[/quote2]
Zaproponowałem mu kontrakt zanim podpisał promesę kontraktową, ale musiałem im zapłacić odstępne w wysokości 3 mln. zł.

KubaLechita Partyzant

01.11.2011 10:22    #8867     Sufler - Porady do gry - Problem z FM 2012
Witam wszystkich. Od tygodnia mam orginalnego FMa 2012 i mam pewien problem podczas rozgrywki. Otóż kiedy jestem już po rozmowie motywacyjnej przed meczem i klikam przycisk graj, manager często zawiesza się i muszę wtedy czekać na rozładowanie się baterii w laptopie. Nie mam zainstalowanych żadnych dodatków, jestem też pewien że to nie wina nowego Patcha, gdyż ten sam problem miałem w demie. Na tym laptopie nie były instalowane poprzednie części FMa więc nie wiem jak by działały.
Z góry dzięki i pozdrawiam

Damian907 Partyzant

31.10.2011 22:55    #8868     Sufler - Porady do gry - Kiedy pojawiają się newgeni?
Witam,
Mam taki problem iż po rozegraniu całego sezonu nie pojawili mi się newgeni ani z Afryki, ani z Ameryki Płd (patrzyłem w reprezentacjach młodzieżowych, ale i w klubach).
Ustawienia moje to duża baza danych, wszyscy zawodnicy z Western Europe, w FM 2011 normalnie tworzyli mi się przy identycznych ustawieniach.
Zamówiełem ORYGINALNY FM 2012 przez empik w przedsprzedaży.

JK93 Młody aktywista

31.10.2011 22:28    #8869     Sufler - Porady do gry - Czy jest sens kupić teraz FM-a?
Ja kupilem sobie gre w piatek i jak dla mnie bez problemu da sie grac

JK93 Młody aktywista

31.10.2011 22:22    #8870     Sufler - Porady do gry - Problem z fm 2012
Jezeli uwazasz, ze to ten dodatek sprawia problemy, to go usun i graj bez dodatkow, albo sciagnij jakis inny. To jest logopack do FM 11, ale w 12 tez dziala
http://www.cmrev(...)011.html

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.