Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

tymijatobie Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.11.2011 20:01    #8831     Sufler - Porady do gry - Finanse - ZAPRASZAM do dyskusji
nie chodzi mi o budzety bo ja nawet za 0 na transfery moge jechac cala kariere, nie ma to dla mnie problemu
przygotowanie do meczu 15 tys zl
eksploatacja gruntow 30 tys zl na miesiac
place + premie 19tys zl
(pomijam splate pozyczki ale tez z 40tys zl)

dochody
bilety 5tys zl
sprzedaz pamiatek 2 tys zl
zbieranie funduszy 14 tys zl
i to tyle :F

i jak tu wyzyc ? :) jakies macie idee?
juz probuje tych sparingow z ekstraklasowymi zespolami wisla, lech, legia bo place za sparing 12 tys zl a dochod ~30tys zl
ale nic nie daje by sprzedawac to ciezko bo mam wiekszosc wypozyczonych, mam tylko kluczowych dla siebie graczy, teraz pozyskuje za 80zl-100zl na tydzien graczy z krajow afryki mega egzotycznych jak Erytrea czy Lesotho

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
03.11.2011 17:36    #8832     Sufler - Porady do gry - WEJSCIE W STAFF = CRASH DUMPS
Szczerze mówiąc to nie spotkałem się jeszcze z takim crashem na oryginalnej wersji gry, jedynie słyszałem, że piraty mają z tym problem. Ale spróbuj zrobić tak jak doradza rodem, może to pomoże.

Btw. spróbuj też reinstalować grę.

Rafał9595 Revolution Update Team

Grupa: Moderator
03.11.2011 16:28    #8833     Sufler - Porady do gry - FMRTE - Zagadka rozwiązana?
Ja tak samo.. Jakbyś napisał to inaczej... Jeśli masz problem z crashami przyda Ci się to: http://www.cmrev(...)247.html
Filozofia nic nie daje, niepotrzebnie stwarza dodatkowe pytania zamiast na nie odpowiadać

pawelg19890727 Partyzant

03.11.2011 16:14    #8834     Sufler - Porady do gry - FMERTE
witam mam problem z FMERTE jak naciskam Load Game wyskakuje mi coś takiego:
http://zapod(...)png.html

WitekZ Partyzant

03.11.2011 15:58    #8835     Sufler - Porady do gry - FM2012 I Atrybuty
[quote=Belzebubich]Jakoś super irytujące nie jest, ale jak chce wejść w atrybuty jakiegoś zawodnika pierwszy raz to nie ma tych info od razu:P Oczywiście nie jest to jakiś wielki problem ale Bug jest, myślałem, że to tylko u mnie ale widzę, że pewnie większość tak ma:)

Aha i gram na domyślnej skórce, zmieniłem tylko aby atrybuty był na pierwszym miejscu a nie profil.[/quote]

mam to samo na standardowej skórce

Shrek Partyzant

03.11.2011 15:16    #8836     Sufler - Porady do gry - Problem z Japończykami
Po włączeniu FM 2012 i przeniesieniu starych plików (fake i Bomboniery), zauważyłem kilka konkretnych błędów.

Pierwszym z nich jest niewątpliwy błąd w bazie gry Takashi Usami - zawodnika Bayern Monachium
Drugim z nich jest nie działanie pliku FAKE. Jak kiedyś powoływana była z 10 - 13 zawodników, tak teraz ich liczba wynosi 0.

Sprawa kolejna - samych Japończyków w bazie jest tylko 238 - piłkarze i personel niegrający. Co może spowodować zwiększenie Japończyków, skoro nawet Bomboniera sobie z tym nieradzi ??

PROBLEM ROZWIĄZANY - WYSTARCZY USUNĄĆ PLIK nleague.LNC

Jose Mourinho Partyzant

03.11.2011 14:25    #8837     Sufler - Porady do gry - Rejestracja składu
Witam, mam problem z rejestracją składu w drużynie Arka Gdynia do Ekstraklasy. Muszę mieć conajmniej 3 zawodników szkolonych przez conajmniej 3 lata w tym klubie przed osiągnięciem 21 lat. Chodzi o to, że nie mam ani jednego, a tym samym nie mogę zarejestrować innych zawodników. Jakaś rada? Da się coś z tym zrobić nie używając innych "programów" Jest to mój 4 sezon, a wcześniej grałem w niższych ligach angielskich i takich wymagań nie było. Poradzcie coś, prosiłbym jak najszybciej, dzięki.

prezestomek Partyzant

03.11.2011 14:19    #8838     Sufler - Porady do gry - prosba do tych co są koło SI..
tak jak w temacie - prosba - do tych ktorzy aktywnie dzialaja na forum SI zeby wspomnieli tam o bugu ktory zostal nieraz opisywany tu na forum a mianowicie:
http://www.cmrev(...)OW_.html
Shaken, not stirred

n0rek Partyzant

problem z crash dumpem przy wchodzeniu w staff (wspolpracownikow) wystepuje tylko w wersjach pirackich
natomiast patch 12.0.0.4 obessal bo wielu ludzi stracilo swoje savy a nawet nie moga wejsc w gre bo steam mysli ze ma niespojna baze, sprawdzanie spojnosci nic nie daje i ogolnie jest kwas

ag-25 Partyzant

Witam jak w temacie.

1) Po pierwsze od wczoraj wieczorem, kiedy to pierwszy raz włączyłem grę w trybie offline nie działa mi poprawnie skrót do FM-a. Gdy klikam włącza się sam Steam, by uruchomić grę muszę albo ponownie kliknąć skrót lub zrobić to z poziomu Steamu. O co może chodzić?
EDIT: Poprzez Steam mam także zainstalowane Wormsy i one także się nie uruchamiają więc wina leży po stronie Steama. Czy ktoś ma jakieś pomysły?

2) Drugi problem jest bardzo dziwny. Otóż zagrałem kilka spotkań we Włoszech. Wszedłem na terminarz, by przefiltrować ekran terminarza tak, by odznaczyć mecze towarzyskie, na drugi dzień nie miałem możliwości korzystania z filtra - zanikły opcje!?! Co za taki stan rzeczy odpowiada? Zamieszczam screen jak to wyglądało, a jak wygląda. Dodam, że na starszym sejwie jest wszystko w porządku.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution