Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Wojtek514 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.12.2011 14:48    #8451     Sufler - Porady do gry - Newgeni w Polsce
Marcin16v, miałem taki sam problem w FM 2011, mam i taki sam problem w FM 2012... Jedynym wyjściem z tej sytuacji jest FMRTE :)

jacekzielinski Partyzant

13.12.2011 14:33    #8452     Sufler - Porady do gry - baardzo słaba forma
To ze gosc ma wykonczenie na 7 nie swiadczy ze nie umie w ogole grac jak Messi. Owszem zdarzy mu sie to rzadziej niz u wspomnianego mikrusa, ale tak jak w realnym swiecie kazdemu graczowi zdarza sie grac fenomenalny mecz badz miec wysoka forme (kto by przypuszczal ze taki Rudnev zasadzi 3 bramki Juventusowi?). Widocznie musisz dokładniej przyjrzeć się rozwojowi sytuacji na boisku i zastosować odpowiednie środki. Na prawdę uważam, że tak prostego jak Fm12 managera jeszcze nie było. W każdym razie ogrom pomocy ze strony twórców jest wręcz porażający (choć z drugiej strony może to dobrze bo gra zyska więcej fanów, którzy chcą po prostu wygrywać swoimulubionym klubem bez jakiejś wilekiej spiny). Rozmowy motywacyjne, polecenia indywidualne oraz koszmarne konferencje powierzyłem asystentowi. Grając dobrym klubem bez problemu znajdziesz takiego co ma wysoki poziom motywowania, wiedzy taktycznej, a i w mediach jakoś się wypowie. Sobie zostawiam tylko taktykę i przygotowania meczowe. Efekt - 15 pkt przewagi nad drugim Śląskiem na półmetku.

vicomino Partyzant

13.12.2011 09:29    #8453     Sufler - Porady do gry - polecenia na końcówki
Mam bardzo duży problem z odrabianiem strat w meczach które przegrywam. Przeważnie, mimo różnych prób, ostatnie 15 minut nic się nie udaje strzelić. Zna ktoś jakieś sprawdzone sposoby na przyciśnięcie przeciwnika gdy nie idzie?

ktos Partyzant

12.12.2011 23:10    #8454     Sufler - Porady do gry - baardzo słaba forma
Witam,
Mam taki problem, że od kilku meczy moi kopacze przestali cokolwiek grać(Aston Villa)...
Wcześniej w LE ogrywałem zespoły po 3-1, arsenal 2-1 itd
Teraz przegrałem na wyjeździe z boltonem 2-1, tottenhamem 4-1, u siebie fartowny remis z west brom, w LE z fenerbahce 3-1 w plecy.

Nic im nie pomaga(motywacje, rozm. indywidualne, zebrania zespołu). Mecz z kogutami próbowałem powtórzyć i niezależnie od taktyki, nastawienia itd zawsze dostawałem w plecy po 3/4-0/1.

Czym jest to spowodowane? Jest możliwość, że zajmowałem za dobre miejsce w lidze (2), a w przedsezonowych deklaracjach ustawiłem górną połowę tabeli? Wkurza mnie taka zniżka, bo ja rozumiem z przegrać 1/2 mecze, ale nie z jakimiś bananami ze strefy spadkowej. Co najgorsze mój zespół praktycznie nie istniał w tych meczach - nie potrafili odebrać, podać na 3 metry, że o górnych piłkach nie wspomnę. Defensorzy zamiast kryć, to stali jak kołki (strefa oraz 1on1). Jak już coś się udało wypracować, to albo spalony, albo mój napastnik (wyk na 18) nie mógł z 10m 1on1 na bramkę trafić. Strzały z daleka - hah ha ha 40m nad bramką(albo obok) - kolesie mają po 15 pkt na strzał z dystansu

Za to przeciwnicy - ho ho, gośc z wykończeniem na 7 wali bramy jak messi, inny typ ze strzałem z dystansu na 12 sadzi mi bomby niczym carlos z 30 metrów

jestem już tym mocno, naprawdę mocno zirytowany. Wy tu piszecie, jak to wszystkich ogrywacie beniaminkami, a ja czuję, że gra próbuje mnie oszukać...

Jakieś rady? Bo jeszcze trochę pogram, to będę zmuszony coś zniszczyć. Aha, przed tą serią nie majstrowałem w taktyce.

mistico Partyzant

Przepraszam za odkopanie tematu.

Rozwiązał ktoś ten problem ? Mam w Wiśle 6mln na transfery i 150tys. na płace, z czego wykorzystanych jest 73tys., a mimo to mogę zaoferować maxymalnie 7,5tys w kontrakcie. Niech ktoś pomoże, bo mam kasę na kupno dobrego piłkarza, ale nie mam szans go opłacić...

Nawet jak dam suwak finansów maxymalnie na płace, to przy 200tys. budżetu płacowego mogę zaproponować 14,5tys... Przecież to jest kpina

kamilabracham Partyzant

12.12.2011 22:14    #8456     Sufler - Porady do gry - Problem z gra
Hej:) Mam taki problem z gra, za każdym razem gdy włączam gre i wyłączam wyskakuje mi taki błąd ( http://image(...)sok.jpg/ ) i zmienia się rozdżielczość gry na bardzo małą. Napiszcie mi co moge z tym zrobic, to jest bardzo wkurzajace.

Amikowiec Młody aktywista

odświeżam temat mam podobny problem: 3 dni temu zainstalowałem win 7 przy okazji robiąc formata, dysk podzieliłem na 3 partycje: C systemowa 80 gb mam wolne tam 60 gb i znajdują się tam w moich dokumentach fm-owe pliki dot. taktyk, dodatkowych lig i save'ów. 2 partycja to D ogółem 192 gb wolne 185 gb instaluje tam gry i inne multimedia, 3 partycja E służy jako "śmietnik" dla torrentów i rzeczy pobieranych z neta oraz zainstalowanych programów; pojemność też wynosi 192 gb i wolne jest 186 gb. Czy włączona przeglądarka internetowa równolegle z grą mają wpływ na wyskakiwanie tego błędu?

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
12.12.2011 19:09    #8458     Sufler - Porady do gry - PRE ORDER
No nic, zakładam, że ten problem jest właśnie efektem tych kłopotów z przelewami24, dlatego ręcznie wam aktywowałem userbary. Nie mam powodów wam nie wierzyć, dlatego nie będę teraz z uporem maniaka oczekiwać abyście udowadniali mi fakt zakupu.

Przepraszam za te problemy, i jak coś - to aby wysłać do mnie donos - kliknij na mój nick, przeniesie Cię na mój profil i tam będzie opcja wysyłki donosu w prawym boksie pod avatarem.
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

booyak Partyzant

12.12.2011 18:25    #8459     Sufler - Porady do gry - PRE ORDER
Niestety nie mam możliwości w donosie wybrania odbiorcy więc piszę tutaj.
Mail jaki podałem przy rejestracji w inmudo.pl to ten sam mail na którym rejestrowałem konto tutaj tj..
Przykro mi tylko z tego powodu że pisałem o tym kilkakrotnie i nie spotkało się to z żadnym odzewem.
Problemy pewnie z okazji tego że swoje zamówienie anulowałem bo tak mi kazano w inmudo po problemach z przelewami24. Numer konta dostałem w osobnym mailu, tam złożyłem opłatę a potem dostałem kod steam. Wszystko oczywiście poprzedzone zamówieniem gry na CMRev o czym zresztą pisałem już tutaj http://www.cmrev(...)?page=58

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
12.12.2011 18:06    #8460     Sufler - Porady do gry - PRE ORDER
Nie zostaliście oszukani. Proszę, abyście poprzez donos napisali mi, jaki EMAIL podaliście podczas rejestracji zamówienia na INMUDO.pl.

Spróbuję wyjaśnić tę sprawę. System nie jest idealny, opiera się na założeniu, że użytkownicy podają w zamówieniu TEN SAM EMAIL na jaki rejestrowali się na stronie CM Revolution. Jeśli te emaile są różne, to możemy mieć problem. Dlatego proszę o tę informację poprzez donos do mnie, sprawdzę, czy wystąpiła własnie taka sytuacja.

Przepraszam za uniedogodnienia.
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution