Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Reywen Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.12.2011 10:15    #8431     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Gram formacja 4-1-1-3-1 i mam problem z napastnikiem... Nie strzela on wogole bramek, dochodzenie do strzalu to juz dla niego problem, czesciej strzelaja skrzydlowi...

Oskwar.89 Partyzant

15.12.2011 21:49    #8432     Sufler - Porady do gry - Skórki
Dobrze ją wypakowałeś?czy w folderze skins masz tylko jeden plik z nazwą skina?bo kiedyś pamiętam, że miałem ten sam problem co ty i po prostu skin był źle spakowany. Trzeba było wkleić w inne miejsce pliki.

Oskwar.89 Partyzant

15.12.2011 21:46    #8433     Sufler - Porady do gry - Błąd Pamieci
http://www.cmrev(...)ry_.html

tutaj masz coś na ten temat.

hamsik17 Partyzant

15.12.2011 18:28    #8434     Sufler - Porady do gry - Skórki
Mam problem ściagnołem skórkę daje ja do moje dokumenty-sport interactive-football manager 2011-skins.Potem w ustawieniach w grze przy wyborze skórki jej nie ma i nie wiem co mam robic.

Proszę Pomóżcie!

pezot97 Partyzant

15.12.2011 15:59    #8435     Sufler - Porady do gry - Jak odwołać sparing ?
Mam problem. Miałem dwa kluby filialne, które zaproponowały mi sparingi i musiałem się zgodzić. Parę dni później zerwałem z nimi współpracę. Jak odwołać sparing ? Zwykłych sparingów też nie mogę odwołać.
Denn du bisst, was du isst. R+

shanav1 Partyzant

15.12.2011 12:28    #8436     Sufler - Porady do gry - Problem z drużyną U19
Otóż mam problem z moją drużyną do lat 19. Gram Sportingiem Gijon juz 4 sezon, nieźle rozbudowałem siatkę i szkołkę. I tu sie pojawia problem. Po zaznaczeniu opcji "Obejmij kontrolę" dalej nie jestem w stanie wybierać taktyki i składu juniorów na następny ich mecz. Chciałbym oswajać ich z taktyką pierwszego zespołu, a także ogrywać młodych, zdolnych, czego mój trener niestety nie robi.

ktos Partyzant

15.12.2011 01:34    #8437     Sufler - Porady do gry - Słaba druga część sezonu
miałem coś podobnego - grają, a później z meczu na mecz przestali.
Po 4 beznadziejnych meczach miałem dłuższą (chyba 10 dni) przerwę, to ustawiłem im spar z jakimiś bananmi z 6 ligi.
Po wygranej 12-0 jak ręką odjął problemy zniknęły. Mimo iż kilka meczy od tej pory przegrałem to po zaciętej walce.

Wcześniej przed rozegraniem sparingu nic im nie pomagało - zmiana nastawień (od przewagi, po powstrzymywanie), rotacja, motywowanie.

Spróbuj.

dexterus Partyzant

14.12.2011 23:00    #8438     Sufler - Porady do gry - Słaba druga część sezonu
Witam, gram sobie w Serie B Hellas Verona. Po ponad połowie sezonu zajmuje wysokie 2. miejsce mimo prognozowanej walki o utrzymanie (po raz drugi, tak jak w poprzednim sezonie). I nagle pojawia sie problem - moi pilkarze zaczynaja przegrywac wszystko jak leci, go beznadziejnej grze, masa goli oczywiscie z roznych.. Nie ważne z jaka drużyną gram i gdzie bo i tak przegrywam wszystko jak leci - np ostatni mecz z przeciętnym Bari 0-5 kompletnie bez walki? Jak mam sobie z tym poradzić? Uwielbiam tą gre ale aż mi sie odechciewa jak widze takie dno w wykonaniu moich grajków...

Marpiast76 Partyzant

Witam! Ja mam problem odnośnie odpalania gry FM2012,ładowala sie zawsze dobrze,ale od jakiegoś czasu bez powodu niechce się włączyć,wyskakuje "STEAM-Błąd,w tej chwili gra jest niedostępna. Spróbuj ponownie za jakiś czas" i ikonka "O.K." i cóż z tym zrobic-POMÓŻCIE!
DZIEKUJE!!!

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

14.12.2011 20:26    #8440     Sufler - Porady do gry - Skład
Jak się nie znasz to się nie wypowiadaj. Najpewniej masz problem z moralami. Powinieneś porozmawiać z zespołem, sprzedać kogoś. Każdy boi się o miejsce w składzie.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution