Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

kissio1990 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.12.2011 20:37    #8421     Sufler - Porady do gry - Problem z włączeniem gry
Witam. Mam problem... mianowicie gdy włączam grę włącza się steam... wcześniej nie miałem zainstalowanego steama i gra sie uruchamiała normalnie ale po zainstalowaniu steama chce się włączyc przez steam... jest jakaś możliwość żeby dalej włączać nie przez steama ?

laveta Partyzant

17.12.2011 18:18    #8422     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Witam.

Gram taką 4-1-1-2-2 (obrazek w załączeniu) i mam ogromy problem ze skutecznością snajperów.

Obaj (Cardozo i Cavani) posiadają bardzo wysokie statystyki snajperskie, a pomimo tego strzelają bardzo mało bramek (średnio po 5 w całym sezonie!).
Ratują mnie jedynie pomocnicy i obrońcy przy stałych fragmentach gry.

Dodam, że zmiana ról (np na 'lis pola karnego';) nic nie zmienia. Posadzenie ich na ławce też nic nie daje, rezerwowi zachowują się tak samo...

Czy mógłby mi ktoś doradzić jak zwiększyć ich skuteczność?
Byłbym wdzięczny :)

elnino Partyzant

u mnie pojawiło się to przy zmianie skina, więc może tu problem.

Rafał9595 Revolution Update Team

Grupa: Moderator
[quote=KreciKo]wchodze sobie w gre i klikam ostatnia gra, ładuje się kawałek i zaraz wyskakuje zapisana gra nie została wczytana http://img83(...)6163.jpg

da rade to jakoś naprawić bo nie chce stracic tego save :)

[/quote]

Przykro mi, save do kosza.
[quote=Marpiast76]Witam! Ja mam problem odnośnie odpalania gry FM2012,ładowala sie zawsze dobrze,ale od jakiegoś czasu bez powodu niechce się włączyć,wyskakuje \\\"STEAM-Błąd,w tej chwili gra jest niedostępna. Spróbuj ponownie za jakiś czas\\\" i ikonka \\\"O.K.\\\" i cóż z tym zrobic-POMÓŻCIE!
DZIEKUJE!!![/quote]

[quote=konrwaw]lista gier->dajesz prawym na fm 2012->właściwości->pliki lokalne->sprawdź spójność plików gry->restart steama[/quote]

albo:
[quote=konrwaw]jak sprawdzi spójność to wyskoczy błąd w spójności bodajże 4 plików wtedy restart steama i po uruchomieniu powinien fm działać...[/quote]
[quote=mcisowski]Witam,

gram od kilku dni w FM2012 z łatką 11.04 przez Stream. Mam załadowaną dużą bazę danych z ponad 10 ligami. Sam prowadzę dwie drużyny w I lidze polskiej i w II Bundeslidze. Wszystko idzie gładko i pięknie, aż do daty 1 lipca 2012, po której nie jestem w stanie nadpisać/zapisać gdy. Wywala mi crash dumpa! Czy ktoś już zna rozwiązanie tego problemu? Z góry dzięki za pomoc, Michał[/quote]

http://www.cmrev(...)247.html
Proszę :)
Filozofia nic nie daje, niepotrzebnie stwarza dodatkowe pytania zamiast na nie odpowiadać

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

17.12.2011 08:58    #8425     Sufler - Porady do gry - Słabe wyniki na nowym patchu
A ja polecam zmienić taktykę na bardziej ofensywną, bo widzę że niektórzy wypowiadający się na temat zatracenia skuteczności mieli ten sam problem, zrobiłem to i wyniki wróciły, znowu gra wróciła do normy, tak jak po wgraniu patcha bez zmian na taktyce trochę się frustrowałem, ale wystarczyło podłubać trochę w ustawieniach drużynowych i indywidualnych, a wszystko jest idealnie.

LucasLFC Partyzant

16.12.2011 22:27    #8426     Sufler - Porady do gry - Rozmowy motywacyjne, nowy patch
Zacząłem grać Juventusem na nowym patchu, a jest to moje pierwsze podejście do ligi włoskiej w tej odsłonie Football Managera. Problemem są mianowicie rozmowy motywacyjne, bo nie ważne co im powiem są przygaszeni/zgaszeni. Przykład: Marchisio grał na 5.8, postanowiłem mu powiedzieć, że zagrał słabo, reakcja? Zgaszony. Pepe grał na 9.8 postanowiłem pochwalić, reakcja? Zgaszony. Elia to samo. Ale najlepsze jest przed meczem, po meczu... to samo! Czy pochwalę po zwycięstwie, czy pokrzyczę po porażce zawsze jest to samo... Czy to kwestia mentalności włoskich klubów czy jednak mamy wielki błąd?

romeinho Partyzant

16.12.2011 18:32    #8427     Sufler - Porady do gry - Problem przy włączaniu meczu
Witam
Mam problem. Otóż mam oryginalnego FM-a. Gram już trzeci sezon Wimbledonem. Do rzeczy jednak: gdzieś od połowy sezonu drugiego podczas rozmowy motywacyjnej przed meczem - po ustaleniu przemowy i kliknięciu graj gra mi się zawiesza. kursor staje się piłką i przez długi czas nie reaguje. Im kariera toczy się dalej, tym częściej ten błąd się pojawia. Teraz stało się to już niemożliwie uciążliwe. Otóż gram 3 mecze, nie zapisze gry i musze grać od nowa bo znowu sie mecz nie załaduje i tak w kółko. Jest na to jakaś rada?

krzych19614 Partyzant

16.12.2011 17:32    #8428     Sufler - Porady do gry - FM przestał działać
gram w fm od serii 08 teraz kupiłem fm 12 i nie mogę go odpalić poprzednie instalowałem i grałem a z tym mam duży problem pomóżcie mi bo chcę grać gdy włączam wyświetla mi się że gra jest chwilowo nie dostępna spróbuj później pomóżcie mi

krzych19614 Partyzant

16.12.2011 16:11    #8429     Sufler - Porady do gry - Problem z włączeniem gry
gram w fm od serii 08 teraz kupiłem fm 12 i nie mogę go odpalić poprzednie instalowałem i grałem a z tym mam duży problem pomóżcie mi bo chcę grać gdy włączam wyświetla mi się że gra jest chwilowo nie dostępna spróbuj później pomóżcie mi proszę

jaqb Partyzant

16.12.2011 11:10    #8430     Sufler - Porady do gry - Problem z drużyną U19
Mam ten sam problem, nie mogę ustalić taktyki, zmienić składu itd.drużyn u-19 i u-23 (BVB). Jak zaznaczam używaj taktyki I zespołu to też nie działa.
Stawiam, że to BUG.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution