Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
31.12.2011 18:06    #8291     Sufler - Porady do gry - nagroda za LM
[quote=afro_13]to byloby bezsensowne. powinna sie liczyc tylko i wylacznie reputacja danego klubu a nie dodatkowo kraju itp.[/quote]

To nie musi wynikać z tego, że ktoś tak sobie postanowił. To może być wynik działania różnych zmiennych w grze. W edytorze jest opcja ustawienia stopnia rozwoju ekonomicznego. W średnio rozwiniętym kraju zarobki (np. za prawa telewizyjne) na pewno będą mniejsze, niż w wysoko rozwiniętym, co wydaje się naturalne. Ponadto gdy zwrócisz uwagę, jak bardzo zmieniają się gratyfikacje np. za mistrzostwo kraju, w zależności od reputacji ligi (mniej zarobisz w Polsce, niż w Holandii), to też zaczyna mieć sens. Do tego dochodzi fakt, że Europa Wschodnia jest w dziwny sposób zmarginalizowana (choć się to zmienia, wciąż jest zauważalne) - do klubu z Rosji, Czech czy Ukrainy trudniej jest sprowadzić tego samego piłkarza, którego we Francji, Niemczech czy Anglii kupilibyśmy bez problemu (naturalnie przy założeniu, że te dwa kluby z różnych regionów mają bardzo zbliżoną reputację).

Bertinho Partyzant

Grupa: Użytkownik
Problem rozwiązany poprzez uaktualnienie sterowników karty graficznej.

repus Młody aktywista

Witam, mam problem z zapisywaniem gry. Kiedy chcę zapisać wyskakuje "Zapisywanie gry zakończone niepowodzeniem" czy jakoś tak (sens taki sam).
Jest to FM 12 w którego mam dużą ochotę zagrać.
Miejsca na dysku mam sporo. Robiłem dopiero co format dysku .
Oryginał.
Proszę o odpowiedz.
Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

sekles51 Partyzant

31.12.2011 14:15    #8294     Sufler - Porady do gry - Zapisana gra
Witam !!
Wiem że na pewno było już o tym problemie nie jedno krotnie ale nie wiem czy do FM 12 a wiec;
chce sie dowiedzieć jak usunąć problem z nie wczytującym sie save (zapisem)
Prosze wytłumaczcie mi to wolno i zrozumienie bo nie wiem co mam zrobic juz ,
powiem tylko tyle ze juz próbowałem tes sposób z kasowaniem ustawień i folderu casche z FMa
prosze o pomoc i dziekuje :)

afro_13 Partyzant

31.12.2011 13:20    #8295     Sufler - Porady do gry - nagroda za LM
Udalo mi sie szczesliwie wygrac lige mistrzow dynamem kijow. problem pojawil sie przy nagrodzie pienieznej. za samo zwyciestwo otrzymalem 9mln euro wiec standardowo. natomiast za sprzedaz praw telewizyjnych dostalem tylko 2.85mln euro. dlaczego tak malo? wiem ze stawka zalezy od reputacji, ale bez przesady. toz to jakies marne ochlapy. ile wy dostajecie za sukces w LM? mowa tylko o prawach telewizyjnych.

yankes750 Partyzant

31.12.2011 11:08    #8296     Sufler - Porady do gry - Jak grać w FM 2008
Zmieniłem gwałtownie taktykę i widać poprawę w grze.
Skrzydłowym ustawiłem strzałkę schodzenia do środka, ustawiłem dwóch środkowych pomocników, jeden ze strzałką do defensywy, drugi do ataku i wygrałem mecz 4-1.
Dzięki todol za rady, bo po części zastosowałem się do twoich porad, z tym że zamiast krótkich podań ustawiłem bezpośrednie.
Zobaczymy jak ta nowa taktyka sprawdzi się w meczach ligowych, lecz mam jeszcze problem ze stałymi fragmentami gry.
Mógłby ktoś podpowiedzieć, jak strzelać z rzutów rożnych najwięcej bramek?

masztalski1993 Partyzant

31.12.2011 10:49    #8297     Sufler - Porady do gry - Trening
mam problem z treningiem. Mianowicie chodzi o to że nie mogę uczyć zawodników nowych zagrań. Wiem że trzeba wejść w profil zawodnika i w zakładke trening i tam powinno coś być żeby móc trenować nowe zagrania. Natomiast ja nie mam i nie mogę znaleźć. Jeżeli ktoś wie to proszę o pomoc czy muszę coś jeszcze zrobić czy po prostu nie mogę znaleźć tej opcji. A chodzi o to że mam zawodnika samolubnego który cały czas przetrzymuje piłkę i jej nie podaje. Chce go oduczyć tego albo nauczyć żeby częściej podawał piłkę do kolegów.

carlosss89 Partyzant

31.12.2011 09:11    #8298     Sufler - Porady do gry - De Jong czy zła motywacja?
Możliwe ze masz racje. Na razie się ustabilizowało jak wygrałem z Realem ale wiem ze ten problem wróci. Dlatego już sobie przeglądam potencjalnych następców.

pel1906 Partyzant

30.12.2011 20:35    #8299     Sufler - Porady do gry - wypozyczenia ;/
Gram jedynie w polskiej lidze i mam ten sam problem, ostatnio po roku udalo m sie wypozyczyc wychowanka, pewnie w lidze angielskiej byłoby łatwiej.

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
30.12.2011 20:18    #8300     Sufler - Porady do gry - fm.exe
No więc moja rada na twój problem jest taka. Ubierz się, skocz do sklepu, sięgnij ręka na półkę i zakup wersję oryginalną to pozbędziesz się wszelkiego rodzaju problemów.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.